Προς το περιεχόμενο

Flightplan

robas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είδα σήμερα. Μεγάλη μούφα. Άστοχο σενάριο, όλα γινονταί ιδανικά ώστε να καταλήξουμε στο κουλό φινάλε. Και στην αρχη σε προϊδεάζει για κάτι καλό. Πάλι καλά που έπαιζε και η foster και το έσωσε λιγάκι. Μα καλά, τον Bean γιατί τον χαραμίσαν έτσι? Είχαν έναν πολύ καλό κακό για τον ρόλο και δεν τον δώσαν στον Bean?

Σαν συνιστώ να ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ (μόνο σε DVD ή απο τον θείο :-P )

Δημοσ.

Mα καλα, δε μπορουσες και συ να την εβλεπες

χτες μπας και με γλιτωνες; :mrgreen:

Δε μπορω παρα να συμφωνησω απολυτα.

Ειδικα το σχεδιο μου φαινεται απιστευτο.

spoiler

Αναρωτιεμαι ποιος θα μπορουσε να φτιαξει σχεδιο

το οποιο θα εξαρτιοταν καθαρα και μονο απο το οτι

κανενας μα κανενας δε θα εβλεπε τη κορη μεχρι

να αποφασισει, αν αποφασισει η μητερα να κοιμηθει...

Ελεος... :mrgreen:

spoiler

Δημοσ.

συμφωνώ κ με τους δυο προλαλήσαντες.

όντος ξεκιναει καλα, αλλά οσο περνάει η ώρα τοσο πιο χαλια γίνεται.

με το τέλος νομιζεις οτι ειδες το she-rambo, what a good mother is available to do to save her children.

κ το spoiler του theobabis, απόλυτα σωστο.

Δημοσ.

συμφωνω οτι ηταν πολυ μετριοτητα η ταινια....

καλουτσικη σκηνοθεσια αλλα τραβηγμενο απο τα μαλλια σεναριο....και το κλασικο τρομαγμενο βλεμμα της φοστερ....

εκεινο που μου την εσπασε πιο πολυ ειναι οτι απο ενα σημειο η ταινια προσπαθει να σε πεισει για κατι ετσι ωστε να φανει φοβερη η ανατροπη στο τελος....

αρα,ειναι προβλεψιμη και γενικα ακυρη....

βεβαια,καλα περασα την ωρα που την εβλεπα...(παλι καλα που μου την εδωσε ο θειος γιατι θα εκλαιγα τα λεφτα μου τωρα)

Δημοσ.

ego pali tin eida se premiera kai den eklaiga ta lefta mou...na einai kala ta ster..xaxa...Emena i tainia mou fanike metria ontos ,alla kali gia kapoion pou thelei na perasei euxarista tin ora tou , me ligi dosi agonias...kai poly pop corn

Δημοσ.

einai ena metrio panic room mesa se aeroplano. Dhladh mia arpaxth me th dokimasmenh foster se katastash panikou. Kala kai h foster perimene toso kairo gia na gyrisei mia paromoia tainia mono pros sto xeirotero??

Pragmati to senario einai arketa trabhgmeno kai polla pragmata aplos anferontai xoris idiaiteres h peistikes ekshghseis kai kanei thn tainia pseutikia. Pantos den einai kai tragikh, exei kapio suspens kai blepete euxarista, yparxoun kai polh xeiroteres.

Δημοσ.

Κλάσεις χειρότερο από το panic room. Όλη η ταινία είναι στην πρώτη ώρα όπου επικρατεί μια κάποια αγωνία μετά την αποκάλυψη περιμένεις απλά πότε θα πέσουν οι τίτλοι τέλους γιατί έχει ξενερώσει άσχημα. Ολόκληρο σχέδιο με δυο αστείες προυποθέσεις. Να μην δει κανένας το παιδί λές και είναι διάφανο ή μικροσκοπικο και κρυμένο (σαν ταμπόν ένα πράγμα λολ) και η δεύτερη να κοιμηθεί η μάνα. Έλεος. Ούτε από τον θείο δεν αξίζει η ταινία. Μια από τις χειρότερες που έχω δει ever!!!!!

Spoiler:

Ανατιναζει το αεροπλάνο ενώ βρίσκεται σε σε κοντινή απόσταση από τα εκρηκτικά. Μήπως πλέον και τα αεροπλάνα διαθέτουν το δικό τους απόρθητο panic room φτιαγμένο από ατσάλι και απόλυτα ασφαλές??? Μήπως κρύφτηκε με την κόρη της στο μαύρο κουτί?

Αυτή η ηθοποιός όσο και αν μου αρέσει σαν γυναίκα σε κάνει να την μισείς. Ταινίες με τόσο promo αλλά αθλιες. "Contact" πριν από μερικά χρόνια και τώρα αυτό το τερατούργημα.

Δημοσ.

Έδωσαν εξήγηση γι'αυτό...... Και καλά ο αερομπάτσος είναι υπεράνω όλων και κανείς δεν κρίνει ούτε παρακολουθεί τις κινήσεις του.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Όχι ρε παιδιά δεν είναι δυνατόν... όταν γράφατε εσείς αυτές τις αράδες εγώ που ήμουνα και δεν τις διάβασα;

Μου την έστειλε και μένα ο θείος και έμεινα με το στόμα ανοιχτό!

Τέτοια βλακεία είχα πολλά χρόνια να δω! (άσε που έκατσα και την είδα ολόκληρη γιατί μέχρι τελευταία στιγμή έλεγα... κάτι θα θέλει να πει ο ποιητής, κάτι θα έχει φυλάξει για το τέλος... αλλά που προκοπή).

Διασυρμός της Foster τι να πω... κρίμα

Πάει στα τοπ 3 για χρυσό βατόμουρο!

Μέχρι και στο IMDB μπήκα να της βάλω 1! (άκου εκεί να έχει βαθμολογία 6, το έχουμε ξεφτιλίσει πια, το 6 είναι για βιντεοταινίες που αξίζει να δεις τουλάχιστον και να περάσει η ώρα σου)

Αίσχος!

Ουφ τα είπα και ησύχασα...

-Ευχαριστώ-

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τόσο φασαρία για το τίποτα. Μεταφορικά και κυριολεκτικά. Μεταφορικά γιατί ορισμοί όπως κλειστοφοβικό θρίλερ, χιτσκοκική ατμόσφαιρα θα έπρεπε να δίνονται με μεγαλύτερη προσοχή και κυριολεκτικά γιατί τόση φασαρία γίνεται για το τίποτα. Δηλαδή, περίπου για το τίποτα.

Η ταινία ξεκινάει πολύ δυνατά, με μερικές πολύ ωραία δοσμένες, πχ. το περιστρεφόμενο φως στο δωμάτιο, τα φλασμπακ της τζόντι, εικόνα και ήχος δένουν πολύ ωραία. Μετά μπαίνουμε στο αεροπλάνο που είναι ο μεγαλύτερος πρωταγωνιστής. Πολύ εντυπωσιακά σκηνικά, προσεγμένα χρώματα

σου δίνει πολύ έντονα την αίσθηση του μεγάλου και αναπόφευκτα του κλειστού. Μετά χάνεται το κοριτσάκι και αρχίζει το σόου.

Η Τζόντι σε αυτή τη ταινία δε μου άρεσε καθόλου, μα καθόλου. Καταρχάς συμπεριφερόταν λες κι ήταν το αφεντικό εκεί μέσα, διέτασε τους πάντες, ήταν περισσότερο αυταρχική παρά ανήσυχη, σε μερικές στιγμές η φωνή της ανέβαινε πολύ ψηλά και μίλαγε πολύ περίεργα. Και επιτέλους, ας καταλάβει οτι το να γουρλώνει τα υπέροχα, εκφραστικά μάτια της δεν αποτελεί πλέον

το καλύτερο κομμάτι της ερμηνείας της. Όλοι οι άλλοι είναι, κυριολεκτικά, δευτεραγωνιστές χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Το σενάριο απλά υπάρχει για να υπάρχει ενώ δε λείπουν και τα κλισέ, βλ. το λογίδριο του κακού προς το τέλος.

Η εμφάνιση του κακού γίνεται στο άσχετο, χωρίς προηγουμένως να έχεις δει κάτι που να το δικαιολογεί. Απλά άλλος ένας βρώμικος μπάτσος; Δεν βλέπουμε τίποτα για το γιατί διάλεξαν τον άντρα της (επειδή αυτή ήξερε από αεροπλάνα; Ε, και, τι έκανε στο κάτω κάτω; ), ούτε πως έφαγαν τον άντρα της, ή πως πήραν το κοριτσάκι - και ειλικρινά, κανείς δε το είδε που το κουβάλαγαν; Και γιατί έπρεπε να το ανατινάξει στο φινάλε, για να γίνει πιο πιστευτή;

Τέλος πάντως, πέρα τον όποιων αναπάντητων ερωτηματικών, -κάτι που, 'ντάξει, άντε το παραβλέπεις- δεν ένιωσα τίποτα από το κλειστοφοβικό και σίγουρα τίποτα από την χιτσκοκική ατμόσφαιρα. Καλά για αγωνία ούτε λόγος, δεν λυπήθηκα την μητέρα έτσι που συμπεριφερόταν σα μπάτσος πάνω κάτω και σίγουρα θα λυπόμουνα πάααρα πολύ αν το έβλεπα στο σινεμά. Ωραίος ήχος, ωραία εφέ, ωραία η σκηνή με τις μάσκες αλλά μέχρι εκεί. Κρίμα, άλλη μια ωραία ιδέα που δεν υλοποιήθηκε σωστά. 4/10.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...