planetman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Παιδάκια, θέλω λίγη βοήθεια όσον αφορά την μητρικούλα της chaintech, την VNF4 Ultra VE. Ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα; Προσπαθώ να κάνω o/c. Όλα καλά όλα ωραία μέχρι ένα συγκεκριμένο HTT (γύρω στο 260 με το τελευταίο bios, γύρω στο 290 με το προτελευταίο). Από αυτό το HTT και πάνω, όταν κλείσω και ανοίξω το pc, στο αρχικό boot, κολλάει λίγη ώρα και μετά βάζει τις αρχικές ρυθμίσεις του bios (HTT=200 και όλα τα σχετικά). Όση ώρα αφήνω τον υπολογιστή ανοιχτό, μπορώ να την ανεβάσω πολύ (μέχρι 325 έχω δοκιμάσει και παίζει άψογα). Όταν όμως κλείσω το pc και το ξανανοίξω μου κάνει τα κουλά. Στο internet διάβασα ότι αποτυγχάνει να περάσει επιτυχώς το αρχικό test, γι' αυτό βάζει όλα στα default, γιατί όμως αν δεν κλείσεις το pc, όλα παίζουν μια χαρά; Μην μου πείτε απαντήσεις του στυλ "βάλε το HTT multiplier στο 3 κτλ." Είναι χιλιοδοκιμασμένα. Μόνο όταν ξεκινάω το pc, υπάρχει πρόβλημα.
planetman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Κανείς δεν έχει την παραμικρή ιδέα;
spirosta Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Μήπως την παραζορίζεις?? Δεν είναι πάντως μητρική για overclocking με πολλές επιλογές και ρυθμίσεις. Κοίτα μήπως δεν τα αντέχει αυτά και μετά κοίτα τροφοδοτικό. Αλήθεια τι τροφοδοτικό έχεις? Μπορεί να είναι εκεί το πρόβλημα και να εμφανίζεται μόνο στο ξεκίνημα αφού τα πάντα τραβάνε τα άντερα τους. (και τώρα που τα ξαναξανασκέφτομαι μάλλον στο τροφοδοτικό έχεις πρόβλημα.).
planetman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δεν την παραζορίζω, τραβάει η μητρική, δεν έχει πρόβλημα. Τροφοδοτικό έχω ένα HEC 425W
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.