Luxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 μολις μου εδωσε ενας θειος μου την ταινια saw2, αλλα ειναι 4 αρχεια, 2 bin και 2 cue. τι θα τα κανω αυτα; μην μου πειτε οτι πρεπει να γραψω το καθενα σε ενα cd.. εγω σε dvd τα θελω μαζι με αλλα 2 divx..
Luxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 απ' οτι διαβασα μονο σε cd γινεται, ετσι;; :(
martyras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Yes. .Bin+.Cue=Image. Alla ISOBuster->Open .Bin->Extract->VIDEO.DAT (profanws SVCD, xrisimopoihse VCDGear gia .DAT->.MPEG).
_LunaTiC_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 4 divx είναι προφανώς. Κατέβασε απο εδώ το deamon-tools, κάνε mount τα bin (ή τα cue, δεν θυμάμαι) και πέρασε το κάθε αρχείο divx στο σκληρό σου. Μετά κάψε και τα 6 αρχεια που θες σε ένα DVD. Ελπίζω να βοήθησα..
Luxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 δεν ειναι 4 divx.. ειναι το saw 2 και εχει 4 αρχεια. 2 cue και 2 bin.. πως ακριβως θα τα περασω στο dvd; ουτε υποτιτλους δεν εχω ρε σεις.. δεν μπορω να τα μετατρεψω σε avi;
marios1957 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 http://www.svcd2dvd.com/downloads.aspx#SVCD2DVDMPG Καλό διάβασμα και πες του θείου σου να μην είναι τόόόσο βιαστικός,βάλτον να πιάσει φιλίες με τον maVen...
Dvdloader Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Κατεβασε το Daemon Tools κανε install.Βαλε τα 4 αρχεια στο HDD σου σε ενα δικο σου Dir επειτα τρεξε το daemon tools στο sys tray κατω δεξια θα εχει ενα εικονιδιο με εναν κοκκινο κεραυνο δεξι κλικ πανω του πας Virtual cd/dvd -rom και επελεξε 2 drives,θα βγαλει ενα please wait μετα απο αυτο ξανα πας στο sys tray κατω ξανα δεξι κλικ πας Device 0: και επιλεγεις Mount Image κανεις Browse εκει που εχεις τα αρχεια σου και επιλεγεις το ενα απο τα δυο αρχεια που το ενα θα εχει 1 ή Α και το αλλο 2 ή Β,αυτο που εχει μεγαλυτερο ογκο(κοινος τα bin)αφου το επιλεξεις ή θα ανοιξει popup window pου θα περιεχει καποια αρχεια ή θα πρεπει να πας manual. Θα δεις το φακελο MPEGAV αν ειναι VideoCd(vcd) ενω αν ειναι SuperVideoCd(Svcd) θα ανοιξεις το φακελο MPEG2,και στους 2 θα βρεις ενα αρχειο AVSEQ01 αυτο ειναι και το αρχειο video ειτε mpg ειτε mpg2 , οτι και να ειναι δεξι κλικ Copy --->Paste στο HDD,το ιδιο κανεις και για το αλλο Bin αρχειο,αφου τα ριξεις στον HDD,και θες το χωρισμενο σε δυο μερη εργο να το κανεις DVD τοτε βρισκεις Subs και πας στο http://www.dvdstuff.gr και ψαχνεις να δεις πως γινετε το "παντρεμα" Βιντεο και υποτιτλων. Καλη Τυχη
Luxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 δουλεψε. ευχαριστω. δυστυχως η ποιοτητα ειναι μαυρο χαλι!! πανε τζαμπα 1,5 GB..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.