MAFIA Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Όταν ανοίγω κάποιο φάκελο με πολλά αρχεία και προσπαθώ να διαλέξω κάποια, ξαφνικά κάνει ένα auto refresh με αποτέλεσμα να ξε-τσεκάρονται τα αρχεία και να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Πως σταματάει το auto-Refresh ;; (WinXP)
accipio Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Στην παρακάτω σελίδα http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm βρήκα αυτή την εγγραφή 157. Prevent Automatic Folder and Icon Refresh που παραπέμπει σε αυτό: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced] "NoNetCrawling"=dword:00000001 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer] "Max Cached Icons"="12000" Δεν ξέρω όμως αν είναι αυτό που ψάχνεις. Αν το δοκιμάσεις, προσοχή με τη registry. Κάνε πρώτα ένα backup για καλό και για κακό.
MAFIA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Λάθος...Πάλι τα ίδια.....καμιά λύση ;;;;
polaki Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 To είχα και εγω.... δεν ξερω πως εγινε, αλλα ξαφνικά αρχισε να συμβαίνει... Ειχα ψάξει λιγάκι, ακρη δεν ειχα βγαλει... Τελικα εκανα ενα φορματ (ασχετο, οχι γι'αυτον τον λόγο φυσικα) και τωρα δεν το κάνει..... Την λύση αυτη τη ειχα δοκιμασει και εγω αλλα δεν είχε βγει κατι...
MAFIA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Εγώ πήγα σε ένα φίλο και έκανα format πρόσφατα και τώρα το κάνει και σε αυτόν !!!
wizzy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 gamato !!! Peran tis plakas, den mporw na boithisw...
MAFIA Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Καμια λύση ρε παιδιά πριν του αρχίσω να το κοπανάω ;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.