myst77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 ρε παιδια οπως ανεφερα και σε αλλο topic πηρα την 960 BF στο FEAR μου εμφανιζει λιγο ghosting ξερει κανεις αν υπαρχει κατι να ρυθμισω για να βελτιωσω τα πραγματα; παιζει ρολο το Vsync ? που πρεπει να το εχω γενικα; με TFT οθόνες δεν εχω ασχοληθει στο παρελθον και καθε βοηθεια θα ηταν δεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 καμμια βοήθεια; την οθονη την εχω με DVI αλλα το ιδιο κανει οταν την συνδεσα και στο D-sub Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laskos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 file to ghosting einai ligo sxetiko. ego exo mia lg1915s me vga (mono vga exei eksalou) kai den exo paratirisei idiaitera ghosting oute se fear oute se quake 4 oute pouthena. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 φιλε το ghosting στο FEAR και το PES 5 ειναι πολυ εντονο! οτι οθονη και να παρεις τωρα, ακομα και τη πιο φτηνη, αποκλειεται να ειναι ετσι δεν ξερω τι παιζει. υπαρχει περιπτωση να ειναι και η VGA ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 εβαλα το monitor και σε αλλο PC και κανει τα ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 μηπως παιζει ρολο που στο site της Samsung λεει πως εχει a-si TFT/LCD panel ενω η 930BF εχει a-si TFN/TN ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.