ripper386 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μόλις γύρισα απο την έκθεση και η HOL θα βγάλει προσφορά στο Broadband Pack για 384,512,1024 6+6 μήνες δώρο μέχρι 31/12/2005 ενεργοποίηση. Περίπου 240 η 384 , 297 η 512 και 510 η 1024 για 12 μήνες ΟΤΕ+HOL με ΦΠΑ και όλα μέσα. Συμφέρει πολύ για 512 αφού βγαινει περίπου 24-25 ευρώ το μήνα και για 1024 περίπου 42-43 ευρώ το μήνα τελική με ΦΠΑ. Τι θα γίνει με τα DSLAM είναι ένα άλλο θέμα βέβαια, αλλά φαίνεται καλή περίπτωση για να δούμε αξιοπρεπεις ταχύτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Με τα ping που έχει η HOL....αχαχαχ... για downloads οκ, αλλά όποιος θέλει και online gaming... και αν είναι και σε κακό dslam...μια το DSLAM...μια και η HOL....ούτε Ελλάδα δεν θα παίζει με ping κάτω από 150ms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiKL Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 molis pame na xaroume oi to be xristes dsl mas kseneroneis re bill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papajohn Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Ενδιαφέρον ακούγεται.... Αν μέχρι τα χριστούγεννα δεν υπάρξει φως με το φοιτητικό και ούτε καποια άλλη κqλύτερη προσφορά θα το σκεφτώ σοβαρά (είναι μεγαλό το χρονικό διάστημα της δέσμευσης για την αγορά του DSL) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μαζέψτε σιγά σιγά τα χρήματα, πάρτε ένα καλό-μέτριο routerάκι της επιλογής σας ( Zyxel, Linksys, Level One, Cisco ) και έπειτα γραμμούλα ADSL από τον πΟΤΕ ( α ρε...μόλις βγεί κάποιος άλλος με δικό του δίκτυο, θα πάρεις τον ***** ) και μια συνδρομούλα αορίστου χρόνου από κάποιον ISP ( for gammers -> Tellas, ACN, Forthnet ( αν και η forthnet έχει χαλάσει λίγο στα ping πάλι ) )... μετά τον πρώτο ψιλοβαρύ λογαριασμό ( προπληρωμή 2 μηνών, και τέλος ενεργοποίησης ) θα είστε στα 45-60 ευρώ τον μήνα...ακριβά είναι μεν, αλλά...Ελλαδιστάν βρισκόμαστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maverickanos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Pou eides oti tha vgalei tetoia prosfora? Iparxei se kapoio site? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maverickanos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Απο οτι βλέπω στο site της HOL εχει ακόμα μόνο την προσφορα 12+8 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripper386 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Είναι η προσφορά που έχει για 6+2 μήνες στο site της, θα γίνει 6+6 μήνες πήρα και φυλλάδιο που το λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elalekom Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Με τα ping που έχει η HOL....αχαχαχ...για downloads οκ' date=' αλλά όποιος θέλει και online gaming... και αν είναι και σε κακό dslam...μια το DSLAM...μια και η HOL....ούτε Ελλάδα δεν θα παίζει με ping κάτω από 150ms [/quote'] μεγαλη ανακριβεια αυτο που λες και καλο ειναι να μην την κατηγορεις χωρις να εισαι πολυ σιγουρος. Δεν ξερω αν εχει προβλημα το dslam σου αλλα εγω εχω σταθερα ολη την ημερα 40-50ms ping σε servers που ειναι στημενοι με τους εξης isps: otenet forthnet hol Μιλαω για τους servers του halflife.gr και του noobwars για counterstrike. Μαλιστα σε μερικους servers το netgraph μεσα στο παιχνιδι μου δειχνει μια διακυμανση 15-30ms χωρις να πηγαινει παραπανω για συνεχομενες ωρες. Για την προσφορα παροτι ειναι αρκετα ελκυστικη, γνωμη μου ειναι πως οτι σε δεσμευει παραπανω απο 4-6 μηνες, σε αυτο το χρονικο διαστημα που διανυουμε, μπορει να καταληξει σε ζημία. Εγω προσωπικα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα την προτιμησω οταν χρειαστω συνδεση (ειμαι με την free ΗΟL του Ram) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 μεγαλη ανακριβεια αυτο που λες και καλο ειναι να μην την κατηγορεις χωρις να εισαι πολυ σιγουρος. Δεν ξερω αν εχει προβλημα το dslam σου αλλα εγω εχω σταθερα ολη την ημερα 40-50ms ping σε servers που ειναι στημενοι με τους εξης isps: otenet forthnet hol Μιλαω για τους servers του halflife.gr και του noobwars για counterstrike. Μαλιστα σε μερικους servers το netgraph μεσα στο παιχνιδι μου δειχνει μια διακυμανση 15-30ms χωρις να πηγαινει παραπανω για συνεχομενες ωρες. Για την προσφορα παροτι ειναι αρκετα ελκυστικη' date=' γνωμη μου ειναι πως οτι σε δεσμευει παραπανω απο 4-6 μηνες, σε αυτο το χρονικο διαστημα που διανυουμε, μπορει να καταληξει σε ζημία. Εγω προσωπικα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα την προτιμησω οταν χρειαστω συνδεση (ειμαι με την free ΗΟL του Ram)[/quote'] Sorry, αλλα δοκιμασμένο σε 6 DSLAM, εκ των οποίων μόνο το ένα είχε προβλήματα. { το ένα εξ' αυτών μάλιστα δεν είχε παραπάνω από 20 χρήστες ) Στο πιο "καθαρό" DSLAM με HOL είχα σε Ελλάδα 54ms ping ενώ με την Tellas είχα 29ms. Τώρα για εξωτερικό τα πράγματα γίνονται πολύ χειρότερα για την HOL. Μην παιδεύεσαι...στο online gaming ξημεροβραδιάζομαι, καθώς και ασχολούμαι αρκετά χρόνια με αυτό...ψάχνοντας συνεχώς την καλύτερη ανά πάσα στιγμή σύνδεση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δεν ξερω αν εχει προβλημα το dslam σου αλλα εγω εχω σταθερα ολη την ημερα 40-50ms ping σε servers που ειναι στημενοι με τους εξης isps: otenet forthnet hol Και μην κάνεις παραphrasing τα λεγόμενά μου με το 150ms ping, γιατί αν δεν διάβασες καλά, εκεί λέω αν είσαι σε εντελώς χάλια DSLAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radeon9700 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Basika mias kai eixa HOL prin kanenan mina mporw na exw apopsi nomizw. Gia downloads athina einai ok gia boreia ellada den exw akousi kala pragmata. Oso gia pings Ellada logo AIX einai ok isos ligo pio psila alla xoris kanena prob Ekei pou uparxei prob einai me ta pings eksoterikou. Sta idia ips se sxesi me forthnet eixa apo 30-50ms ping panw. Kai milaw gia agglia germania galia ...... Opote prin parete parte ena DEMO HOL apo to http://www.adsl.gr pou einai kai eukoli i diadikasia kai dokimaste Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
autokinitakias Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Μαζέψτε σιγά σιγά τα χρήματα' date=' πάρτε ένα καλό-μέτριο routerάκι της επιλογής σας ( Zyxel, Linksys, Level One, Cisco ) και έπειτα γραμμούλα ADSL από τον πΟΤΕ ( α ρε...μόλις βγεί κάποιος άλλος με δικό του δίκτυο, θα πάρεις τον ***** ) και μια συνδρομούλα αορίστου χρόνου από κάποιον ISP ( for gammers -> Tellas, ACN, Forthnet ( αν και η forthnet έχει χαλάσει λίγο στα ping πάλι ) )... μετά τον πρώτο ψιλοβαρύ λογαριασμό ( προπληρωμή 2 μηνών, και τέλος ενεργοποίησης ) θα είστε στα 45-60 ευρώ τον μήνα...ακριβά είναι μεν, αλλά...Ελλαδιστάν βρισκόμαστε...[/quote'] Συγγνώμη φίλε μου,αλλά μάλλον έχεις απωθημένα γιατί θα το έχεις πληρώσει χρυσό το adsl μέχρι τώρα. Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά τα γραφόμενά σου,αφού δεν κάνεις απλές μαθηματικές πράξεις. Το Broadband Pack 500 (512kbps)για παράδειγμα για 6 +6 μήνες κοστίζει 296?. Σε αυτή την τιμή είναι ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ και το μηνιαίο πάγιο του ΟΤΕ που αν δεν κάνω λάθος για τα 512k είναι 19?. Σε αυτή την τιμή επίσης,συμπεριλαμβάνεται και το modem/router,καλώδια ,φίλτρα. Άρα φίλε μου αν τα 24.6? μηνιαίως σου φαίνονται πολλά και προτείνεις να κάνουμε οικονομία για να πάρουμε μετά από 3 μήνες συνδρομή που θα κοστίζει...45-60?,καλύτερα ας μην έγραφες τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Συγγνώμη φίλε μου' date='αλλά μάλλον έχεις απωθημένα γιατί θα το έχεις πληρώσει χρυσό το adsl μέχρι τώρα.Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά τα γραφόμενά σου,αφού δεν κάνεις απλές μαθηματικές πράξεις. Το Broadband Pack 500 (512kbps)για παράδειγμα για 6 +6 μήνες κοστίζει 296?. Σε αυτή την τιμή είναι ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ και το μηνιαίο πάγιο του ΟΤΕ που αν δεν κάνω λάθος για τα 512k είναι 19?. Σε αυτή την τιμή επίσης,συμπεριλαμβάνεται και το modem/router,καλώδια ,φίλτρα. Άρα φίλε μου αν τα 24.6? μηνιαίως σου φαίνονται πολλά και προτείνεις να κάνουμε οικονομία για να πάρουμε μετά από 3 μήνες συνδρομή που θα κοστίζει...45-60?,καλύτερα ας μην έγραφες τίποτα.[/quote'] Που μίλησα για τιμή ? Ή ότι με πείραξαν οι τιμές ? Για πακέτο εγω δεν θα πήγαινα ποτέ διότι είναι δεσμευτικό, έχει πολλά πλήν, και ένα...lol...αν μπορείς να το πείς συν... το modem & λίγο φθηνότερο...αλλά τα μείον είναι πολύ περισσότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anti_mojos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Μαζέψτε σιγά σιγά τα χρήματα' date=' πάρτε ένα καλό-μέτριο routerάκι της επιλογής σας ( Zyxel, Linksys, Level One, Cisco ) και έπειτα γραμμούλα ADSL από τον πΟΤΕ ( α ρε...μόλις βγεί κάποιος άλλος με δικό του δίκτυο, θα πάρεις τον ***** ) και μια συνδρομούλα αορίστου χρόνου από κάποιον ISP ( for gammers -> Tellas, ACN, Forthnet ( αν και η forthnet έχει χαλάσει λίγο στα ping πάλι ) )... μετά τον πρώτο ψιλοβαρύ λογαριασμό ( προπληρωμή 2 μηνών, και τέλος ενεργοποίησης ) θα είστε στα 45-60 ευρώ τον μήνα...ακριβά είναι μεν, αλλά...Ελλαδιστάν βρισκόμαστε...[/quote'] Simfwnw ton ton bill (to parakolouthw xronia twra kai as min grafw pollla minimata) mia kai exw to paketaki tis forthnet.Den exw kapio parapanw alla i agnoia me ekane na viastw i na piastw se ena wraio peritiligma, "ola se ena". Den xreiazontai teties desmefseis megalou xronikou diastimatos. 1)Energopoiisi sto pOTE kai teleiwsame me afto. 2)Epilogi aoristou xronou opou thewreis kalitera apo apopsi texititwn kai timwm. 3)Prosektiki epilogi modem/router gia na exoume to kefali mas isixo. 4)Parakolouthisi tis agoras gia na epwfeloumaste apo tis kainourgies prosfores an yparxoun bebaia Edit: Paw gia ypno simera egrapsa gai prwti fora 3 minimata... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.