Προς το περιεχόμενο

Activation

vagos789

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης προβλημα:

Ενω πηγαινοντας απο το εικονιδιο να κανω activate τα win XP Pro sp2, μου βγαζει οτι ειναι ηδη activated,καθε που μπουτάρει ο υπολογιστής μου λεει οτι μενουν Χ μερες ακομα για να τα κανω activate(!)

Θα κλειδωσουν ή όχι;

Φυσικα τα εχω αγορασμενα νομιμα κτλ,αλλα μην μου προτεινετε να παρω τηλ την ms και τα σχετικα.

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις αυτό εδώ:

Πήγαινε Start => Run

Γράψε Regedit και πάτα ok.

Από το αριστερό μενού πήγαινε στο:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\Current Version\WPAEvents

Στα δεξιά θα δεις να γράφει κάπου OOBETimer. Πάτα δεξί κλικ στο OOBETimer και μετά διάλεξε Modify.

Άλλαξε ένα τουλάχιστον ψηφίο από εκεί και πάτα ok και τα Windows θα γίνουν deactivate.

Κλείσ'το και πήγαινε πάλι Start => Run

Γράψε %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a και πάτα οκ.

Από εκεί λογικά θα σου ζητήσει να γράψεις πάλι το serial των Windows και θα μπορέσεις να τα κάνεις στη συνέχεια activate.

Δεν μου έχει τύχει ποτέ τίποτα τέτοιο αλλά ελπίζω να σου δουλέψει.

Δημοσ.
Ego sou proteino na pareis peiratika![/size']

M' αρέσει το άσπρο χρώμα, το οποίο είναι αόρατο για τους moderators :razz:

Δημοσ.

Εαν οντως τα έχεις γνησια η σωστότερη λύση ειναι να τηλεφωνήσεις στην Misrosoft

Eαν παλι δοκιμασεις αυτα που σου ειπαν οι υπόλοιποι και δεν πετυχει τοτε μια λεξη θα σου πω χωρις αλλες λεπτομερειες

Φιλε ακου και προβληματισου που λεει και ο Γεωργίου

antiwpa

θα εισαι η σπανια περιπτωση με γνησια win illegal ενεργοποιημένα

Δημοσ.

Ολα υπο ελεγχο παίδες,σταματησε η αντιστροφη μετρηση.

Ηταν μια λεπτομερεια στην οποία δεν είχα δωσει βαση.

Δημοσ.

Ρε παιδιά αντιμετωπίζω και εγω πρόβλημα με τα win xp home τα οποία δεν τα χω γνήσια!

Λοιπόν δείτε πως εχουν τα πράγματα:

Αρχικά εχω στο pc win και linux(suse 9.3).

Λοιπόν κατεβασα 1 crack το οποίο ενεργοποιεί τα win,εκανα την εγκαταστασι του κανονικά αλλά η αντιστροφη μετρηση ελειξε χθες!

Με αποτελεσμα να κλειδώσουν τα win.Μου λέει να τα ενεργοποιήσω παταω ναι και μετα που εμφανίζει μια καρτέλα και μου λέει οτι ειναι ήδη ενεργοποιημένα οπότε παταω οk και με αποσυνδέει με αποτέλεσμα να μη μπορω να μπω!

Επειδή όμως έχω και linux πατάω κατα την εναρξη του pc f8 για να μπω σε safe mode αλλά μου λέει απο που θέλω να μου κάνει boot διαλέγω και μου φορτώνει τα linux επειδή είναι default λειτουργικό!

Καμμιά ιδέα κανεις?Ελπίζω να υπαρχει τροπος να γλιτώσω το format....

Υ.Γ Sorry για το μεγεθος του post..

Δημοσ.

Re paides na kanw mia vlakwdes(kata ti gnwmi moy erwtisei)??? moy eipane oti ta windows xp home theloyn kai energopoihsh kai serial no enw ta windows xp pro den theloyn enrgopoihsh alla mono serial no. isxyei kati tetoio??? kai telos thelw na rwtisw to filtato sotris99 kai kostas_theo an ontws alithevei oti me aspra grammata den vlepoyne ti grafeis oi moderator????? anamenw apantiseis sas. eyxaristw poly.

Δημοσ.
Kai telos thelw na rwtisw to filtato sotris99 kai kostas_theo an ontws alithevei oti me aspra grammata den vlepoyne ti grafeis oi moderator????? anamenw apantiseis sas. eyxaristw poly.

Pragmati, oloi emeis oi "eksypnoi" kseroume ton tropo na diabazoume ta aspra grammata eno oi moderators pou einai "koutornithia" den kseroun...

Me douleueis me fainetai ;) ;)

Δημοσ.

1) Ta aspra grammata einai gia na toniso tin apopsi mou. Nim mou peite giati den ta ekana kokkina, giati apla etsi tha itan eydiakrita kai kaneis den tha asxolountan me ayta. (An kai o skopos mou den itan na me prosexoun oloi)

2) Giati na min to doun oi mods? Den nomizo oti grafo kati to paranomo ego proteino mia lysi i opoia eite symvadizei me tis apopseis tou site i oxi (se aytin tin periptosi apla den symvadizei).

Kano lathos?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...