ARK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Εχω DSL και τώρα τελευταία όταν παω να κάνω κληση για να συνδεθώ μου βγάζει αριθμό κλήσης αντι της forthnet (0000000) ένα άλλο 00567.... Το έχω σβήσει εκατό φορές αλλα πάλι εμφανίζετα΄. Εψαξα με antivirus και δεν βρήκε τίποτε. Επίσης έψαξα και με spybot και Adwere αλλα τίποτε, παραμένει. Που είναι καταχωνιασμένο και δεν μπορώ να το βρώ?
Aussie Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Τι εννοείς έχεις dsl και κάνεις κλήση; Αφού στο dsl δεν γίνεται κλήση,σύνδεση με το modem γίνεται...
ARK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Εχει δύο εικονίδια έτσι? AccessRunner Control Panel στο οποίο βλεπεις αν υπάρχει γραμμη στο modem AccessRunner DSL το οποίο το ανοίγεις και βλέπεις τον πινακα με username - password ΚΑΙ τον αριθμό κλίσης (0000000 για forthet) για το otenet είναι νομίζω κατι γράμματα. Εδώ έχει και την επικλογή DIAL. Εντάξει? Ε, λοιπόν όταν θέλω να συνδεθώ πατάω DIAL. Που το παράξενο? Εδώ λοιπόν μου βγάζει άλλο username και άλλο νούμερο κλήσης. (απο dialer)
nimik Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Διαβασε εδω περι Adsl & dialers > http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=12994
Antonisk2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Τι εννοείς έχεις dsl και κάνεις κλήση; Αφού στο dsl δεν γίνεται κλήση,σύνδεση με το modem γίνεται... Ρε παιδιά έχει USB modem, όπως έχω και εγώ, και για να συνδεθείς πρέπει να πατήσεις dial, όπως είναι και στις dial up συνδέσεις! Πρώτη φορά το ακούτε?
Aussie Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 ARK όσον αφορά το δικό μου post,απολογούμαι,αφού μου είχε διαφύγει ότι σε usb adsl modems κάνεις 'dial up'
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.