Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για πληκ/γιο ή/και KVM switch.

sugoruyo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν παλικάρια θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάποιο θέμα που με απασχολεί.

Διαθέτω ένα pc και ένα mac. Επίσης διαθέτω μια οθόνη με 3 εισόδους πράγμα απίστευτα βολικό για την κατάστασή μου.

Θέλω να βελτιώσω λίγο τα πράματα με το πληκτολόγιο και το ποντίκι του pc.

Στο mac έχω ένα κλασσικό πληκτρολόγιο της Apple και ένα αντίστοιχο ποντίκι.

Είναι usb και από ότι έχω ακούσει είναι συμβατά και με pc.

Οπότε 8α ήθελα να μου πει κανείς αν έχει δοκιμάσει KVM switch κατά προτίμηση με παρόμοιο στήσιμο με το δικό μου. Με ενδιαφέρει να έχει 2*2 usb input/usb output τώρα αν οι έξοδοι θα είναι 2*1 ή 2*2 δε με ενδιαφέρει.

Επίσης θα ήθελα σε περίπτωση που δε βρω switch να μου προτείνει κανείς κάποιο πλητκρολόγιο δοκιμασμένο για πολλή πληκτολόγηση και κάποιο ποντικάκι σχετικά καλό (πακέτο ή όχι), προτιμότερα ενσύρματα και σε λογική τιμή (επίσης προτιμότερα μη-microsoft).

Αν αυτό έχει ξανασυζητηθεί παρακαλώ δώστε κάποιο link σε άλλο thread, καθώς πέραν της λέξης keyboard σε ελληνικά,αγγλικά και greeklish τα k/b & KVM δεν πιάνουν στο seacrh. Eπιπλέον με τα ελληνικά και τα greeklish παίζει και πρόβλημα ορθογραφίας του καθενός και άντε να βγάλω άκρη.

Thx.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό το χρησιμοποιεί η νονά μου για 2 mac. Δε δουλεύει και πολύ καλά και σίγουρα παραείναι ακριβό. Στις αλλαγές χάνεται συχνά η οθόνη, ενώ δεν είναι σπάνιο να μην την ανάβει καθόλου για ένα συγκεκριμμένο μηχάνημα. Άσε που πληρώνεις και για οθόνης ενώ εμένα με νοιάζει μόνο για τις 2 USB.

Ευχαριστώ πάντως.

Κάποιο μαλακό και μαζεμένο πληκτρολόγιο κανείς;

Ευχαριστώ, για την ενδιαφέρουσα πληροφορία, έστω κι αν δεν είναι ευχάριστη (ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω). Switches μόνο για USB (ή έστω PS2) που να μη μοιράζουν και την οθόνη και νάναι συμβατά με Mac, δεν έχω βρεί, αν και ψάχνω αυτές τις μέρες. (Οπως είδες ίσως, σκέφτομαι κι εγώ να μοιράσω την οθόνη απο ξεχωριστές εισόδους).

Για το D-Link DKVM-2K, που είναι σημαντικά φθηνότερο και τη συμβατότητά του με MacOS και Linux, έχει άποψη κανείς;

Κάποιο μαλακό και μαζεμένο πληκτρολόγιο κανείς;

http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=13874

To πήρα πρόσφατα. Είναι αρκετά μικρό και έχει στα πλήκτρα την αίσθηση του laptop. Είναι λίγο πιο "σκληρό" από το Logitech Ultra X.

Ενδιαφέρουσα πρόταση. Αυτό που με νοιάζει είναι να μειώση την επιφάνεια που καταλαμβάνουν τα k/b μου. Από χρηστικότητα όταν γράφεις πολύ ώρα;

Το θέλω για προγραμματισμό κυρίως το μηχανάκι μου και παίζω και κανα game.

Θα με βολέψει;

Δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα σ' αυτό που ρωτάς. Το πληκτρολόγιο το έχω 3 μέρες μόνο και το πήρα για το δεύτερο pc μου για εξοικονόμηση χώρου. Αυτό σημαίνει ότι δεν το δουλεύω και πολύ.

Αν είσαι πάντως στο ψάξιμο κοίτα και άλλα 2 που βρήκα εγώ όταν έψαχνα

http://www.ram-shop.gr/showproduct.jsp?prodid=6258

http://www.ram-shop.gr/showproduct.jsp?prodid=6069

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...