_VIC_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 hello...prokeite na agorasw to parapanw notebook omws me 1gb ram kai exei thn x700..bgainei sta 1300 euro peripou...einai kalh epilogh?
joulisg Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Το έχω κάπου τέσσερεις μήνες και το laptop είναι απόλαυση (με 512 DDR2 ram). Το μόνο μου παράπονο είναι ο σκληρός στις 4.200 στροφές που έχουν άλλοστε τα περισσότερα της κατηγορίας για λόγους ενεργειακής κατανάλωσης. Ένας ίδιας χωρητικότητας στις 7.200 στροφές κοστίζει περίπου 240? (τσούζει λίγο). Η μικρή του ταχύτητα θα φανεί μόνο σε απαιτητικές εφαρμογές (video editing π.χ.) Αλλά μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για laptop που πρώτο του μέλλημα είναι η φορητότητα (χαμηλή κατανάλωση), αλλιώς πάμε σε desktop replacement laptop με επεξεργαστή τύπου Pentium Presscot 3.2 κτλ και 7.200 HDD. Θα σε εντυπωσιάσει ευχάριστα η οθόνη του που συναντάμε μόνο σε ακριβότερα μοντέλα τύπου Sony VAIO. Από συνδεσιμότητα κάνει τα πάντα (Wi-Fi κτλ) Κι από κάρτα γραφικών μία από τις καλύτερες που κυκλοφορούν σε mobility. Πρόσεξε μόνο να τσεκάρεις ότι είναι η ATI X700 128MB κι όχι η Χ600 64 ή 128ΜΒ Προσωπικά θα ξαναγόραζα το ίδιο. Πάντως για ρίξε και μια ματιά για το 1694 WLMi με 100άρη δίσκο και 1GB ram.
jobous Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δεν θέλω να σε βγάλω εκτός θέματος αλλά δεν κοιτάς και τον 5024 της acer με turion (ίδια σύνθεση,ίδια μνήμη-κάρτα γραφικών αλλά amd επεξεργαστής ) στα ίδια λεφτά .Θα τον βρείς παντού. Εγώ έχω τον ίδιο αλλά με 512 mb μνήμη και 80 gb σκληρό. Πολύ καλό μηχάνημα για τα λεφτά του και δεν έχει βγάλει ούτε μία ζημιά (σε σχέση με ότι λέγεται για την acer).
IKARIWTHS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 ton 5024 ton eixa kai egw.hmoun eyxarhstimenos to mono pou exw na prosthesw einai oti h othonh tous den einai toso kalh oso twn sony toshiba ktl(mono h seira ferari exei toso kales othones)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.