stidis98 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Γνωρίζει κανείς πως απενεργοποιείται το detecting που κανει το BIOS που αναφέρω στον τίτλο? Αφου δεν έχω συστοιχία RAID δεν θέλω να καθυστερεί ψάχνοντας για κάτι που δεν υπαρχει. H μητρικη είναι η MSI Neo2 platinum.
giorgos th. Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 th exei epilogi na to apenergopoiiseis.opos exei kai i asus gia tis onboard siskeues.mpes sto bios kai psaxto.
billpeppas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δεν μπορείς. Εκτός και αν κάνεις εντελώς disable όλα τα SATA Ports ( 1/2/3/4 )
stidis98 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Είναι ήδη απενεργποιημενα τα SATA. Γενικά έχω τα RAID απο το BIOS ολα απενεργοποιημένα. Και τα IDE και τα SATA.
billpeppas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Είναι ήδη απενεργποιημενα τα SATA. Γενικά έχω τα RAID απο το BIOS ολα απενεργοποιημένα. Και τα IDE και τα SATA. Δεν λέω το RAID, στα Options για RAID Setup. Πρέπει να κάνεις disable όλα τα SATA @ BIOS. Οπουδήποτε γράφει SATA να είναι disabled. Αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν θα έχεις καμμία θύρα SATA που να δουλεύει έπειτα.
stidis98 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Αυτό λεώ, είναι ολα απενεργοποιημένα. Δεν χρειάζομαι SATA αφου δεν έχω δισκο sata. Οπου υπαρχει SATA και RAID στο BIOS είναι disable. Καμια άλλη ιδέα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.