geo9419 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Το λαπτοπ μου (ΑΜΙΛΟ 1630 το εχω ένα χρόνο) μου έβγαλε ένα μύνημα χθές οτι αναγνωρίστηκε νέο hardware και έβγαλε την οθόνη του wizard για την εγκατασταση των drivers. Συγκεκριμενα εγραφε οτι βρήκε το παραπανω υλικο και φυσικά το ακύρωσα γιατι δεν έβαλα κάποιο νεο hardware και μου εβγαλε μυνημα οτι το υλικο αυτο δεν θα λειτουργει κανονικά. Το μονο που πείραξα τις τελευταιες δυο βδομάδες είναι το wireless internet. Μεχρι τώρα συνδεόμουνα με καλώδιο αλλά επειδή έβαλα wireless modem/router και το λαπτοπ υποστηρίζει wireless connection (Λειτουργει κανονικά). Μηπως γνωρίζεται τι ειναι το συγκεκριμένο και τι ρόλο παιζει και αν εκανα λαθος που το ακύρωσα.
Leibniz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Efoson douleuoun ola kanonika den yparxei provlima. Mporeis me right click to My computer na patiseis Manage/Diaxeirisi kai meta Device manager/Diaxeirisi syskeuwn. Ekei tha deis logika kapoio device na ksexwrizei me ena (!) dipla tou. An anagnwriseis to device monos sou me right click panw tou mporeis na tou peraseis esy tous drivers opote thes 'h kai na to kaneis disable gia na mh sou petagetai to mynhma se kathe boot.
geo9419 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Telika akolouthisa tis odigies kai ontos yparxei ena erothmatiko se auth th syskeyh. Ti mporw na kanw gia na egkatasthsw tous drivers giati to searching den brhke tipota oute sto internet pou epsakse. Mhpws gnwrizei kaneis pou mporw na brw tous drivers.
billpeppas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Αυτός είναι ο ελεγκτής του SM BUS. Διαύλου που συνήθως επάνω μπαίνουν "hand-made" HW Monitoring Circuits και "hand-made" fan & temp controllers, καθώς και αρκετές φορές το monitoring chip του motherboard. Βάλε το CD με τους drivers του φορητού σου, και κάνε διπλό κλικ στην συσκευή με το ερωτηματικό και βάλε τα windows να ψάξουν αυτόματα για drivers.
geo9419 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Κατέβασα τους drivers απο το site της εταιρίας που αγόρασα το laptop και τους εγκατέστησα κανονικά. Το περιεργο ειναι οτι δεν ηταν μεσα στα δυο DVD που υπήρχαν το ενα με τα windows και το αλλο με τους drivers της εταιρίας. ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Περίεργο πως απεγκατασταθηκαν!!!!!!!!!!!
geo9419 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Τελικα βλεπω οτι ενω κανω εγκατασταση τους drivers (αν ειναι τελικα αυτοί) ο υπολογιστης μου βγαζει συνεχεια οτι εγκατασταθηκε καινουργιο hardware και βρεθηκε to SM bus Controller. Υποψιν το εχω γραψει σε αλλη σελιδα του forum το λαπτοπ μου σβηνει απότομα η οθονη και οταν το κανω επανακινηση κανει το beep και μετα τιποτα η οθονη είναι μαυρη. Μετα από 15 ατυχεις προσπαθειες την επομενη μερα ξεκιναει κανονικά σα να μη συνεβη τιποτα και μετα απο 15 λεπτα μου βγαζει το μηνυμα για το hardware. Το εχω ενα χρονο το λαπτοπ και δεν ειχε ποτε στο παρελθον τετοιο πρόβλημα.
geo9419 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Καμία βοηθεια που μπορώ να βρω τους drivers? Η ανίχνευση δεν τους βρίσκει μεσα στο cd με τους drivers και τα utilities. Αυριο σκέφτομαι να κάνω recovery ta Windows XP αλλά από οτι διαβάζω σε διάφορες αναφορές που έψαξα στο google πολύ αντιμετώπισαν πρόβλημα οταν έκαναν format το δίσκο τους.
dali13gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Τι chipset έχει το laptop σου; Tι mobo έχει επάνω;
geo9419 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Το motherboard ειναι της UNIWILL και το chipset ειναι Sis 755 + Sis Sb 963
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.