Προς το περιεχόμενο

Harry potter & the goblet of fire

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eixate kai seis tin aisthisi oti xanate skines?Oti legate "Wpa re,pote ftasame ws edw"?

Aniso,me xalarous desmous,elleipsi vathous xaraktirwn(kyriws deytereuontwn) kai basicilly enos kentrikoy kakou (aparaititou se tetoiou edious tainies),me substories kai skines i opoies den xekinagan i den odigousan pouthena kai genika syrrafi wraiwn skinwn xwris idietero apotelesma ,san na vazeis sto mixer tin kalyteri santigi me ton kalytero mpakaliaro,tha etrwges to apotelesma?

Pithanws yparxei apo pisw ena poly kalo vivlio 1000 selidwn xerw gw pou den xwrouse sta 157' lepta(panw apo 2,5 wres).Ok.E,as min to gyrizan tote!!

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία οπότε θα μιλήσω ΜΟΝΟ για την ταινία και όχι για τα βιβλίο (που δυστυχώς πολλοί δεν λένε να διαχωρίσουν). Αρκετά χειρότερη από την προηγούμενη. Συνολικά, εννοώ, για την εντύπωση που αφήνει, μιλάω. Κατ'αρχάς είναι πολύ αργή. Μπορεί το σενάριο να είναι καλύτερο, μπορεί να είναι πιο σκοτεινό, μπορεί να βλέπουμε για πρώτη φορά τον Voldemort, "μπορεί μπορεί και να με πεις τρελλό..." μα η ταινία είναι δυστυχώς βα-ρε-τή!!! Βαρετή αρχή, βαρετές δοκιμασίες, δράση 0, λίγο μπερδεμένη, κάπου ξεχνάμε την υπόθεση και ασχολούμαστε με τους χορούς και τους έρωτες των εφήβων πλέον ηρώων της, και φτάνουμε στο τέλος μετά από πολεεεεεές ώρες "φοβερών και τρομερών" δυσκολιών πάσης φύσεως, όπου αποκτάει λίγο ενδιαφέρον η ταινία. Τελειώνει η ταινία και φεύγουμε. Εν ολίγοις, μεγάλη σε διάρκεια, μικρή σε συγκινήσεις. Πολύ καλύτερη η τρίτη ταινία, την ξαναβλέπω άνετα, ενώ αυτή όχι.

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσε η ταινια και η γνωμη μου ειναι οτι κρατησε το Χαριποτεριστικο κλιμα.Δυστυχως εχουν προστεθει οι ερωτες των εφηβων αλλα αυτο δεν προστεθηκε απο την ταινια(οπως πχ εγινε με τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιων, που για να εχουν την ιστοριουλα αγαπης προστεθηκε στο σεναριο ο ερωτας μεταξυ Αραγκορν και Αργουεν, η για την ακριβεια τονηθηκε, καθως η συγκεκριμενη ιστορια δεν πολυαναφεροταν στο βιβλιο, αλλα ηταν ενα ανεκδοτο κειμενο που ειχε γραφτει απο τον συγγραφεα) αλλα υπαρχει και στα βιβλια.

Η Ερμιονη τωρα βαζει και φορεματα και τρεχει σε δεξιωσεις κιολας!

Γενικα δεν εχω κανενα προβλημα με την ταινια και μου αρεσε.

Δημοσ.

Grinia grinia grinia..pros ti repaidia ?:P

Loipon ego isos na eimai apo tous ligous, den eixa dei KANENA harry potter ligo to 1 alla de mou arese kai to afisa sti mesi sto dvd....Mou fainotan poly paidiko...kaimeta apo parotrynsi kapoion filon apofasisa na pao na do to kainourgio..

Entyposiastika...kathoti fan tou lord of the rings to opoio prepei na omologosio pos se kapoies faseis me kouraze, to harry potter itan apla super...Skoteino,oraies skines eidika i anaviosi tou Voldemort mamage.....

Eixeroi i tainia giati perimenes tis epomenes dokimasies kai kathe mia eixe kai ti diki tis agonia....aporo giati pate kai vlepete kapoies tainies afou eiste kollimenoi me ta vivlia...

De symfono me to : '' Ok as mi to gyrizan tote...'' thaprotimousa to : ''Ok as min pigaines na to deis tote...''

Exallou to vivlio einai vivlio i tainia einai tainia...kati tha kopei einai autonoito...

Thats all folks...kai tora arxizo kai noikiazo ta palia harry potter nado ti exasa:-)

Kallio arga para potter....:)

Δημοσ.

Η καλυτερη και κατα τη δικη μου γνωμη.Και δεν εχει κοπει τιποτα ιδιαιτερο.Γενικα και για τα τεσσερα βιβλια μεχρι τωρα η μεταφορα εχει γινει εξαιρετα.

Δημοσ.

Που την είδατε την αγωνία στις δοκιμασίες; Εγω βαριόμουν τη ζωή μου. Και να πω ότι δεν βλέπω τέτοιες ταινίες...Οκ, γούστα είναι αυτά. (παρακαλώ να μην γίνονται άστοχες συγκρίσεις με ταινίες που έχουν πάρει 2 ντουζίνες όσκαρ :) )

• Super Moderators
Δημοσ.
Η καλυτερη και κατα τη δικη μου γνωμη.Και δεν εχει κοπει τιποτα ιδιαιτερο.Γενικα και για τα τεσσερα βιβλια μεχρι τωρα η μεταφορα εχει γινει εξαιρετα.

Ε καλά, στο Goblet of fire το'χουν σκίσει αλλά δεν βαριέσαι, ταινία είναι, δεν περιμένω το τέλειο.

Η ταινία ήταν αξιοπρεπής - όχι τίποτε άλλο. Περίμενα κάτι σαφώς καλύτερο αλλά το έργο είναι απλά συμπαθές.

Δημοσ.
Eixate kai seis tin aisthisi oti xanate skines?Oti legate "Wpa re' date='pote ftasame ws edw"?

Aniso,me xalarous desmous,elleipsi vathous xaraktirwn(kyriws deytereuontwn) kai basicilly enos kentrikoy kakou (aparaititou se tetoiou edious tainies),me substories kai skines i opoies den xekinagan i den odigousan pouthena kai genika syrrafi wraiwn skinwn xwris idietero apotelesma ,san na vazeis sto mixer tin kalyteri santigi me ton kalytero mpakaliaro,tha etrwges to apotelesma?

Pithanws yparxei apo pisw ena poly kalo vivlio 1000 selidwn xerw gw pou den xwrouse sta 157' lepta(panw apo 2,5 wres).Ok.E,as min to gyrizan tote!![/quote']

Έτσι, έτσι! Ακριβώς αυτό! Πολύ πρόχειρο μοντάζ... :(

Δημοσ.

Δυστυχως διαβασα το βιβλιο πριν καιρο και δεν θυμαμαι καλα αν αφαιρεθηκε τιποτα ενδιαφερον.Για πειτε μου γεγονοτα που θα επρεπε να μπουν.

Παντως μου αρεσε και αξιζε η δευτερη φορα που την ειδα.

Δημοσ.

Δε λείπει κάποιο συγκεκριμένο -βασικό- στοιχείο από το βιβλίο.

Απλά, ο τρόπος που έχει δοθεί είναι τόσο περιληπτικός και το μοντάζ είναι τόσο άσχημο (πολλές σκηνές αλλάζουν απότομα και μοιάζουν ασύνδετες μεταξύ τους) που σου μένει η αίσθηση πως κάτι λείπει, πως έπρεπε να δεις και κάτι άλλο...

Δημοσ.

Καλή η ταινία (το πρώτο σαβ/κο που παίχτηκε το σινεμά, πριν από ένα μήνα περίπου, το μέρος ήταν φίσκα, και μιλάμε για ενήλικο κόσμο). Πάντως το βιβλίο ήταν πολύ καλύτερο. Για κάποιον που δεν έχει διαβάσει το βιβλίο η ταινία παρουσιάζει ασυνέχειες και μοιάζει κάπως βεβιασμένη. Θα της έβαζα 7/10.

Τα βιβλία 5 και 6 ήταν πολύ καλύτερα απ' το 4το αν και κάπως πιο σκοτεινά, χωρίς το χολλυγουντιανό χάπυ έντ! :-) Όμως σε νοήματα είναι αρκετά πλούσια, κάτι που δύσκολα μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη.

Δημοσ.

Εγω οταν πηγα οι πιο πολλοι ηταν παιδια.Τωρα την αισθηση πως κατι λειπει δεν την ενιωσα παρολο που εχω διαβασει το βιβλιο αν και το διαβασα πριν πολυ καιρο.

Δημοσ.

De symfono me to : '' Ok as mi to gyrizan tote...'' thaprotimousa to : ''Ok as min pigaines na to deis tote...''

Epeidh to OK,as min to gyrizan topa egw to pernw proswpika:

DEN exw diavasei oute ENA vivlio HP.Eipa apla oti mou fanike ena synothilevma skinwn arketa wraiwn kai oti PITHANWS to vivlio na eixe xwro na tis enwsei wraia kai to kopsane logo xronou tainias.Kai ekei kollaei to "na min to gyrizan",oti an einai na paroune ena PITHANWS kalo vivlio kai na to kanoun metria tainia as min to ekanan.PITHANWS to vivlio na einai kai auto mapa.An den to katalaves oute twra den xerw pragmatika poso pio low level na to kanw...

A,kai fysika epixeirhma tou typou "As min pigenes na to deis" to katalavaineis oti den ifistatai etsi?Kai tote re dike mou pws tha eixa gnwmi,apo kamia krystallini sfaira?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...