epote Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Καλούτσικη η ταινία στα βήματα της γνωστής χαρυποτεριστικής ατμόσφαιρας. του 1, 2 η του 3? γιατι η διαφορα ατμοσφαιρας απο τα (απαραδεκτα) 1,2 με το αρκετα καλο 3 ηταν τρομακτικη. (again, το ιδιο ισχυει και για τα βιβλια...)
HaPagan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Είδα και εγώ χτες το καινούργιο Harry Potter και μπορώ να πω ότι μου άρεσε... Έχει και αυτό σκοτεινή και μυστήρια ατμόσφαιρα αν και κατά την γνώμη μου όχι στον βαθμό της τρίτης ταινίας.
Oberon Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Εγώ από βδομάδα σκοπεύω να πάω να το δω. Από τι βλέπω θα έχει περισσότερη δράση από τα προηγούμενα! Ωραία!!! :grin:
chill Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 του 1' date=' 2 η του 3? γιατι η διαφορα ατμοσφαιρας απο τα (απαραδεκτα) 1,2 με το αρκετα καλο 3 ηταν τρομακτικη. (again, το ιδιο ισχυει και για τα βιβλια...)[/quote'] Κοίτα η ταινία όσο σκοτεινή και να θέλουν να την κάνουν δεν γίνεται και πως να γίνει εξάλλου τρομακτική μια ταινία με πρωταγωνιστή τον Harry Potter.......Όταν λέω χαρυποτεριστική ατμόσφαιρα (θα κάνω copyright την συγκεκριμένη έκφραση lol) εννοώ την ατμόσφαιρα του παραμυθιού, του φανταστικού, του παιδικού. Διότι η ταινία παραμένει παιδική. Δεν είναι κακό αυτό επ ουδενι αλλά κατά τη γνώμη μου έτσι είναι. Έχει 12+ απαραίτητο και για μικρότερες ηλικίες απαραίτητη γονική συναίνεση. Ρώτησα ένα μικρό κοριτσάκι 6,5 ετών - που τρομάζει με το παραμικρό - που είδε την ταινία αν τρόμαξε και μου απάντησε καθόλου. Εν κατακλείδι η ταινία σου προσφέρει αυτό που είσαι προετοιμασμένος να πας να δεις και το κάνει και με το παραπάνω γι'αυτό και αξίζει.
DimitRi_Del Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Καλό ήτανε αυτό το Χάρυ Πότερ,καλύτερο απο τα προϋγούμενα. Aααα, ξέχασα, έχω την εντύπωση ότι ειναι PG-13
kx5 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 H Ερμιόνη έχει[/b'] μεγαλώσει! Το παρατήρησαν όλοι όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα Το σενάριο της ταινίας είναι μια λιτή μεταφορά της ιστορίας του αντίστοιχου βιβλίου - αρκετά καλή κατά την αποψή μου. Καμία σχέση με τη (μετριότατη) δεύτερη και (τρισάθλια) τρίτη ταινία.
georgeadams Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Το είδα χθες και μου φάνηκε χειρότερο από το προηγούμενο. Μου φάνηκε πολύ προχειροφτιαγμένο, όχι από πλευράς εφφέ και σκηνικών, αλλά από πλευράς σεναρίου, τρισάθλιου μοντάζ και άθλιας σκηνοθεσίας. Από χαρακτήρες, με ξένισε ιδιαίτερα ο τρόπος που αποδίδεται ο Dumbledore: πολύ πομπώδης, δεν ενέπνεε το σεβασμό όπως στα βιβλία και τις προηγούμενες ταινίες...
kx5 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 kx5 γιατι λες την τριτη τρισαθλια? Δεν μου άρεσε καθόλου. Ο σκηνοθέτης προσπάθησε να δημιουργήσει ατμόσφαιρα αλλά η κακή μεταφορά του βιβλίου σε σενάριο τα χάλασε όλα.
chill Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 H Ερμιόνη έχει[/b'] μεγαλώσει! Σίγουρα ναι ΑΛΛΑ κάπου διάβασα ότι το make up δεν αρκούσε για να καλύψει την ακμή της και επιστρατεύτηκε η τεχνολογία για να μην δούμε τα zilion σπυράκια της .
Typhoon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Και εγώ το είδα και μου άρεσε αρκετά (περισσότερο από όλα τα άλλα Harry Potter) αλλά ξενέρωσα πολύ στο τέλος. Έγινε χαμός, τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο και η ταινία έδειχνε όλο χαρές και πανυγηρικούς αποχαιρετισμούς.
epote Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δεν μου άρεσε καθόλου. Ο σκηνοθέτης προσπάθησε να δημιουργήσει ατμόσφαιρα αλλά η κακή μεταφορά του βιβλίου σε σενάριο τα χάλασε όλα. emena mou fanike poly kali h metafora. Entaksi eleipan orismena istorika nimata, kirios me ton marauders map, alla den ginete na xoresei olokliro to vivlio se dio ores etsi kai allios. ti allo tha protimouses na eixan kanei apo ayta pou ekanan idi?
magma Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 εγώ πάντως θα προτιμούσα λίγο λιγότερες εφηβικές ανησυχίες (μουτράκια κτλ) και περισσότερη δράση. Επίσης συμφωνώ οτι τον dumbledore τον έκαναν λίγο λιγότερο "σεβάσμιο" όπως ήταν στα προηγούμενα. Για μένα τα καλύτερα ήταν 1+3. Βέβαια δεν έχω διαβάσει το βιβλίο αλλά είμαι σίγουρος οτι δεν ήταν τόσο "ρηχό" σε κάποια σημεία. Ας ελπίσουμε το half-blood να είναι αντάξιο του βιβλίου
kx5 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 emena mou fanike poly kali h metafora. Entaksi eleipan orismena istorika nimata' date=' kirios me ton marauders map, alla den ginete na xoresei olokliro to vivlio se dio ores etsi kai allios. ti allo tha protimouses na eixan kanei apo ayta pou ekanan idi?[/quote'] Χμμ... τώρα μου βάζεις δύσκολα. Έχει περάσει καιρός από τότε που διάβασα το βιβλίο (και λίγες μέρες μετά είδα και την αντίστοιχη ταινία). Πάντως τότε ήμουν απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Για την ερώτησή σου και μόνο θα ξανάβλεπα την ταινία αλλά λόγο στρατιωτικών υποχρεώσεων δε διαθέτω τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο :razz: Όσο για το ρόλο του Ντάμπλντορ... κρίμα. Ο αντικαταστάτης του Richard Harris είναι για κλάματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.