Προς το περιεχόμενο

Harry potter & the goblet of fire

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

to eida xtes...i kaliteri hp tainia, kai apo oti mou eipane osoi eixane diavasei to vivlio emeine pio statheri sto vivlio apo tis alles..

9/10 apo mena , aksizei arketa:D

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ante na erthei kai ellada na tin doume me to kalo!!!

Xeromai pou auti i sira apo tainies den ekfilizetai oso paei alla ginetai kaliteri kathe fora!

Teties tainies prota Cinema aksizei!

:)

Δημοσ.
Xeromai pou auti i sira apo tainies den ekfilizetai oso paei alla ginetai kaliteri kathe fora!

to idio kai ta vivlia, ta prota dio htan skoupidia, to trito diavazotan (me prospathia) to tetarto xoris prospathia to pempto ntaaaaaaaaks kai to ekto htan actually kalo

Δημοσ.

Aν και δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, φαντάζομαι ότι αν οι ταινίες πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, τότε το ίδιο πρέπει να ισχύει και για τα βιβλία. Το πρώτο χπ ήταν απλά μια παιδική ταινία, το δεύτερο ήταν μια ατυχής συνέχεια και το τρίτο ήταν αυτό που λέμε καλή ταινία. Τώρα αν το τέταρτο καταφέρει να ξεπεράσει σε... σκοτεινότητα το τρίτο, ε τότε πιστεύω οτι θα δούμε μια πολύ καλή ταινία.

Παρεμπιπτόντως, δεν είναι πολύ ακριβά τα βιβλία; Το τελευταίο, με τον ημίαιμο πριγκηψ, 25 έουρος ??? No wonder γιατί η τύπισσα είναι μια από τις πλουσιότερες γυναίκες του uk!

Δημοσ.

Άντε την Πέμπτη έχουμε πρεμιέρα, πάντως έχοντας διαβάσει και τα

5 βιβλία (αυτές τις μέρες θα πάρω και το 6ο) έχω να πω ότι το 4ο

-Το Κύπελλο της Φωτιάς- ήταν το καλύτερο και από τα πέντε είχε

πάρα πολύ action μακάρι να είναι έτσι και η ταινία.

Πάντως και η Ιντερνετική πρεμιέρα είναι σε πάρα πολύ καλή ποιότητα

αλλά νομίζω ότι την "παρθενιά" σε τέτοιες ταινίες πρέπει να την πάρει

ο κινηματογράφος κατά την γνώμη μου αξίζει.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο!Τέτοιες ταινίες μόνο στον κινηματογράφο.Άντε να δούμε και τη μικρούλα την Ερμιόνη πόσο μεγάλωσε!:razz:

Δημοσ.

Kαλα σχολια διαβασα και το τραιλερ δειχνει τουλαχιστον εντυπωσιακο και μαλλον θα ειναι το πιο σκοτεινο απο ολα.Οσο για τα βιβλια συμφωνω με τον epote.Το εκτο(βιβλιο) τελικα διαβαζεται?

• Super Moderators
Δημοσ.

thn eida kai egw to savvatokyriako...me diafora h kalyterh HP tainia mexri twra pragmati :)

den exw diavasei ta books gia na sygkrinw alla mou thn espase pou o Harry den eipe tpt gia ton Malfoy sto telos...

Δημοσ.
Το εκτο(βιβλιο) τελικα διαβαζεται?

xalara, to diavasa olo tin proti mera kikloforias tou sta agglika, einai kata ti gnomh mou to pleon orimotero olon

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτό το τελευταίο για τον Μαλφόι μου φαίνεται ΚΑΡΑSPOILER ελπίζω να κάνω λάθος... :(

einai spoiler alla apo mono auta pou eipa den katalavainei kaneis tpt xwris na exei diavasei to book h na exei dei thn tainia, ara kanena problem...

Δημοσ.
εγω παντως ειδα το trailer και με αφησε παγερα αδιαφορο!

σπανια δεν μου αρεσε ενα trailer και βγηκε καλη η ταινια...

Προφανώς δεν έχεις διαβάσει το βιβλίο. Εγώ δεν έχω δει το trailer(*) αλλά θα πάω να τη δω.

(*) Βασικά, προσπαθώ να αποφεύγω να βλέπω trailers γιατί έχω παρατηρήσει πως τον τελευταίο καιρό έχουν εξελλιχθεί σε MEGA spoilers: συνήθως περιέχουν τις καλύτερες σκηνές της ταινίας ή/και δείχνουν περιληπτικά ΟΛΗ την υπόθεση. Έτσι δε σου μένει και τίποτα να χαρείς βλέποντας την ίδια την ταινία :(

Δημοσ.

συμφωνοι απλα μου φανηκε πολυ παιδικο/video game!

μακαρι να ειναι καλη η ταινια γιατι η 3η ηταν και πολυ για τα μπαζα.

οσο για βιβλια δεν εχω διαβασει κανενα και ουτε προκειται!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...