Προς το περιεχόμενο

384 isp+512 dsl line=48kbps download???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Apo speed test...

Actual Speed True Speed (estimated) Downstream 387 Kbps (48.4 KB/sec) 417 Kbps (inc. overheads)

Upstream 110 Kbps (13.8 KB/sec) 118 Kbps (inc. overheads)

Menw Pallini se 128/512 DSLAM kai isp forthnet@128/384

To download mou einai kata meso oro sto 45

kai ego palini theno na koumbotho se Dslam kai isos to katafero. 512 dsl ego, esi, kai ta psargia!

Δημοσ.

ρε παιδιά θα μας τρελάνουνε;;!#%!# Παίρνω τηλέφωνο στο 134 με παραπέμπουν στο τηλέφωνο της Otenet, τους λέω έχω ondsl kit 384 και θέλω να κάνω μετατροπή της γραμμής από 384 σε 512 και να χρεωθεί η διαφορά της τιμής στον λογαριασμό του τηλεφώνου μου. Δεν γίνεται μου λένε!, μιλάω και με την υπεύθυνη της λέω ξέρω άτομα που έχουν κάνει ακριβώς το ίδιο.Όχι μου λέει, αυτό δεν το έχουμε κάνει σε κανέναν, δεν γίνεται να αλλάξετε ούτε την γραμμή πριν να λήξουν οι 3 μήνες!#@%^@!$#^!@. Ρε παιδιά θα με τρελάνουνε. Φίλε Lunatic πες μου το username σου αν γίνεται να τους το πώ ρε φίλε γιατί μου σπάσανε τα νεύρα, αν ξέρετε λέει username χρήστη που να το έχουμε κάνει πείτε το μου. Ηλίθιες γκόμενες πίσω απο τηλέφωνα ρε πούστη μου. Αίσχος.

Δημοσ.

1ον Εγώ δεν το έκανα ακόμα γιατί λόγω εργασιών, δεν έχω βρει χρόνο να κατέβω κάτω.

2ον Και αν σου έδινα το username μου (λέω εγώ τώρα) ποιος μου λέει ότι αν όντως δε γίνεται ενώ σε μένα το είχαν κάνει, ότι δε θα μου τη γυρνούσαν πάλι σε 384.

Κάνε υπομονή και αύτιο το πρωί θα προσπαθήσω να πάω. Μόλις γυρίσω, θα ποστάρω..

Cool Mate, it's just one day!

Δημοσ.

Καλύτερα να ποστάρουμε εδώ για να βλέπουν και άλλοι που τους ενδιαφέρει το θέμα.

Φίλε Lunatic, καταρχήν μην αγχώνεσαι, δεν έχω σκοπό να σου δημιουργήσω πρόβλημα με κανένα τρόπο, απλώς θέλω να μάθω αν επικοινώνησες μαζί τους με 134 η 8011135555 και σου είπαν πως γίνεται αν έχεις OnDSL kit να κάνεις αναβάθμιση της γραμμής σε 512 και να πληρώσεις το έξτρα κόστος του παγίου. Επειδή μου έκανε εντύπωση , πήρα τηλ πριν απο λίγη ώρα και ήταν κατηγορηματικοί. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Τους παίρνω τηλέφωνο στο 134 (στον ΟΤΕ, η ΟΤΕΝΕΤ δεν έχει καμία σχέση με την όλη διαδικασία) και τους λέω ότι θέλω αναβάθμηση. Μου λένε ΟΚ. Τους λέω οτι εχω ONDSL Kit στον 1ο μήνα. Μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα, θα πληρώνετε τη διαφορα. Μάλιστα με έβαλε στην αναμονή και πήγε να ρωτήσει. Τους λέω ΟΚ, ασ προχωρήσουμε. Συμπληρώνουμε μια αίτηση και μου λέει ότι σε 1-2 μέρες θα είμαι έτοιμος! Κλέινουμε. Με παίρνει μετά από 1 ώρα μια άλλη κοπελίτσα και μου λέει. κ Τάδε, κάνατε μια αίτηση αναβάθμησης; Ναι της λέω. Μου λέει, αυτή την αίτηση πρέπει να πάτε να την κάνετε στο μαγαζί που πήρατε το ONDSL. Εντάξει; Εντάξει της λέω.

Απ'αυτά έβγαλα το σύμπέρασμα ότι μπορεί να γίνει. Τώρα εσείς τι συμπέρασμα βγάζετε;

Και προς θεού, giannni, δεν είπα ότι θες να μου δημιουργήσεις πρόβλημα. Απλά ήταν μια απορία μου. Μην το παίρνεις προσωπικά!

Ελπίζω να βοήθησα και ακόμα περισσότερο ελπίζω τελικά να γίνεται μπας και δουμε και καμιά ταχύτητα της ανθρωπιάς.

Δημοσ.

τηλεφωνικώς δεν γίνεται η διαδικασία, να αποσταλεί η αίτηση με fax η κάτι τέτοιο, ευχαριστώ για την απάντηση σου φίλε μου, το συμπέρασμα που έβγαλα είναι πως δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα στον OTE και σε κάθε παρακλάδι του βλέπε OTENET. Ζωα είναι .

Δημοσ.

file gherudos, omws to anaferei rhta sto site ths otenet gia to ondsl kit pws mporeis na allakseis opote thes taxithta kai grammes klp. autos htan apo tous logous pou to epeleksa se sxesh me alla paketa, h eukolia na kanw oti thelw me thn grammh mou! mou anoikei sto katw katw.

Δημοσ.

Λοιπόν. Για αρχή, καλημέρα. Σήμερα το πρωί πήγα στον ΟΤΕ για την αλλαγή της γραμμής από 384 σε 512. Ο ένας με έστελνε στον άλλο, ο τρίτος μου έλεγε ότι δε γίνεται. Μέχρι που έπεσα σε ένα τύπο, του οποίου του έκοψε και είπε να κοιτάξει την εγκύκλιο! ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΤΙΠΟΤΑ. Και παίρνει την ΟΤΕΝΕΤ του λένε εν ολίγοις ότι γίνεται.

Η διαδικασία είναι η ακόλουθη:

Φαξ με τη φωτοτυπία της ταυτότητας (μπρος πίσω) και έγγραφο το αίτημα σας. Δηλαδή είμαι ο τάδε και με κωδικό πελάτη τάδε και username τάδε και θέλω αλλαγή τη γραμμής και όχι της σύνδεση, από 384 σε 512.

Το φαξ αποστέλεται στο 2106151990. Τηλεφώνησα και στην ΟΤΕΝΕΤ (καλού κακού) και μου είπαν ακριβώς τα ίδια που μου είπε και ο τύπος στον ΟΤΕ. Επιπλέον μέσα στη μέρα θα με ειδοποιήσουν για το τι θα γίνει τελικά. Γι'αυτό στο φαξ βάλτε και κανένα τηλεφωνάκι!

Θα ποστάρω τις εντυπώσεις μου με την αλλαγή.

Καλημέρα!

Δημοσ.

Άκυρο. Μετά από ειδοποίηση της OTENET, τα παραπάνω γίνονται ΜΟΝΟ μετά το πέρας των τριών μηνών. Το θέμα θεωρείται λήξαν!!! (*$%&^#%&^%*&@^#*&^$*@^^#^!%$#)

Δημοσ.

φίλε Lunatic, δηλαδή εμένα που πήρα τηλέφωνο στην otenet για ακριβώς το ίδιο πράγμα μου λέγανε βλακείες, να στείλω και εγώ το fax στο νούμερο αυτό για την αλλαγή; χρειάζεται κάτι άλλο;, επίσης διευκρίνισες πως θα γίνει η χρέωση της διαφοράς κλπ; θα έρθει στον λογαριασμό του τηλεφώνου;

Δημοσ.

lol, μάλιστα, αλλα γιατί να γίνεται μετά τους 3 μήνες μόνο; αφού στο site τους λένε κατα γράμμα :" Έχετε άμεση σύνδεση χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις!

Το OTENET OnDSL Kit διαθέτει συνδρομή αορίστου χρόνου για να μην έχετε το άγχος της ανανέωσης της συνδρομής σας. -------->>>Επιπλέον μπορείτε να αλλάξετε την ταχύτητα και το είδος σύνδεσης όποτε εσείς το θελήσετε."

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...