Προς το περιεχόμενο

384 isp+512 dsl line=48kbps download???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καντε ενα τηλεφωνο στην forthnet αλλα πιστευω χωρις να ειμαι σιγουρος οτι ισως χρειαστει μιας και εχετε γραμμη forthnet να παρετε και συνδεση 512

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κοιτα εγω που την εχω κανει την αναβαθμιση δεν τραβαω ακριβως με 48 αλλα ειμαι σταθερα πανω απο 40.

κατα μεσο ορο ειμαι γυρο στα 42-43.

max βλεπω 45.

ολα αυτα σε dslam siemens με 512 γραμμη και την δωρεαν συνδεση Hol απο το ram (384/128).

router εχω το us robotics 9107.

κατα την αποψη μου συμφερει να δινεις 4 ευρω παραπανω παγιο και να τραβας με τουλαχιστον 10 παραπανω!γιατι με την 384 γραμμη δεν ανεβαινα ποτε πανω απο 32-33.

η μετατροπη δεν κοστιζει δεκαρα τσακιστη!

οσο για το 52 που λεει ο prokopis83 λιγο δυσκολο το κοβω αφου το cap του isp ειναι στα 48 super-max!

απλα μην βαζετε ποτε ιδια ταχυτητα isp οσο ειναι η γραμμη σας αλλα παντα ενα σκαλοπατι πιο κατω ωστε να εχετε max ταχυτητες, αλλιως παλι θα χανετε.

Δημοσ.

kai ego grammi 512/128 kai syndesi Hol 384/128 apo Ram Meno N.SMYRNI kai me 384 grammi ta pragmata itan tragika . download oxi pano apo 20-25 max.tora meta apo tin allagi pote kato apo 40 .synithos 42-45 .opote ola einai super!!!

Δημοσ.

Pedia ego pou exo parei to ondsl gia 3 mines mporo na paro ston ote kai na anabathmiso tin grami mou se 512 xoris xreosi me monu allagi oti tha dino 4 eyro parapano?I allagi gramis ginete amesa?Meso til sto 134(an den kano lathos) ginete?

Δημοσ.

Apo speed test...

Actual Speed True Speed (estimated) Downstream 387 Kbps (48.4 KB/sec) 417 Kbps (inc. overheads)

Upstream 110 Kbps (13.8 KB/sec) 118 Kbps (inc. overheads)

Menw Pallini se 128/512 DSLAM kai isp forthnet@128/384

To download mou einai kata meso oro sto 45

Δημοσ.

Ειχα μιλησει με forthnet για να ανεβω σε 1024 και να πληρωσω την διαφορα αλλα μου ειπαν οτι δεν γινεται...Τωρα για αναβαθμιση μονο της γραμμης δεν ξερω....

Λογικα ειναι θεμα ΟΤΕ...

Στην καλυτερη περιπτωση να πληρωνεις την διαφορα στον επομενο λογιαριασμο του ΟΤΕ...

Αυριο θα παρω τηλ!

Δημοσ.
kala min ta paraleme kiolas' date=' akou 52 me 384, to megisto einai ayto pou eipe to 46-47 parapano den prokeitai na deis se download, isos kalitera pings,

ego pantos eytixos eimai se siemens 1 kai kleidono sta 448/160[/quote']

46 -47 exo xalara! kai 55 -56 min sou po..

koita opoios thelei me pisteuei..

ego pantos ida diafora terastia me prin..

xempoukose to ergalio!

min xexnate eimai kastoria!

mikri poli ligoi xristes sta 512 ..

oi perisoteroi ite exoun 384 spiti tous ite ta net kafe exoun 1 mb!

tha postaro kai img me to dwld speed mou!

to test einai http://speedtest.forthnet.gr

ego pantos eida DIAFORA! !!!!! :P:P:P

predator koita auto na deis!

kai pes mou meta oti den blepo kala!

fysika auto einai to max pou exo bgalei

ola ta upoloipa htan ano tou 460

post-22512-129062926407_thumb.jpg

Δημοσ.

Το έχω κάνει εδώ και κάνα-ενάμιση μήνα.Δηλαδή 384 τσαμπέ Hol με 512k γραμμή.

H διαφορά στο download είναι εμφανής μιάς και τα downloads παίζουν από 44-48 Kb όταν παλαιότερα μετά βίας έπιανα 40...

Το σερφάρισμα δε γονατίζει τόσο εύκολα όσο παλιά με μερικά torrents να κατεβαίνουν (ίσως έπαξε ρόλο και το 9108 που πήρα σε σχέση με το Zyxel 650R-31...)

Τις πολύ βραδυνές ώρες που έχει τύχει να δώ,με speedtest ( http://www.adslguide.org.uk/tools/speedtest.asp ) έχω πιάσει και 440Kbit/s (με overheads) και dloads με 51-53 Kbytes/s σταθερότατα...

Αξίζει να το κάνετε με τα χίλια πάντως,4 ευρώ διαφορά δεν είναι και τίποτα δα...

Δημοσ.

Καλημέρα. Μόλις μίλησα με τον ΟΤΕ. Οι κάτοχοι πακέτων ΑDSL θα πληρώνουν μετά την αναβάθμιση ΜΟΝΟ τη διαφορά του παγίου της 512 απο το πάγιο της 384. Ουσιαστικά, για όσο χρόνο σας έχει απομείνει, θα πληρώνετε 5 Ε παραπάνω το μήνα. Εγώ κάνω μπάνιο και έφυγα... =)

Δημοσ.

Αν η τσάμπα της HOL από το RAM είναι 384, εγώ έχω δει και καλύτερες ταχύτητες. Σε 512 γραμμή και 512 forthnet, χτύπαγα 55-60k, με την hol χτυπάω 50-55k.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μισό λεπτό γιατί αγχώθηκα τώρα. Αγόρασα το onDSL Kit στα 384. Μόλις πριν απο 5' και στο 134 έκανα αίτηση για αναβάθμιση. Και μου είπε η κοπέλα να πάρω σε έναν αριθμό για να μου πούνε τι αλλαγές πρέπει να κάνω στο modem μου. Δηλαδή θα πρέπει να πάρω άλλο modem; Έχω το SAGEM f@st840; (384 -> 512)

Αν κάποιος ξέρει, ας μου το πει, να παραγγείλω ένα routeraki απόψε.Αν δε χρειάζεται τελικά ας το αφήσω για τα χριστούγεννα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...