Προς το περιεχόμενο

Ondsl otenet και ενεργοποιηση..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kati allo...πως βλεπεις αν ενεργοποηθηκε η γραμμη αν δεν σε παρουν τηλ?

απο το cd βαζει ενα dialup eikonidio alla an den exei energopoih8ei user/pass otenet ti na leei den mporeis na sunde8eis?fenete sto modem to led pu leei gia dsl ana anabosbhnei as pume??

υπαρχει demo user/pass gia otenet dsl?

Δημοσ.
kati allo...πως βλεπεις αν ενεργοποηθηκε η γραμμη αν δεν σε παρουν τηλ?

απο το cd βαζει ενα dialup eikonidio alla an den exei energopoih8ei user/pass otenet ti na leei den mporeis na sunde8eis?fenete sto modem to led pu leei gia dsl ana anabosbhnei as pume??

υπαρχει demo user/pass gia otenet dsl?

Καλημέρα.

Όταν θα ενεργοποιηθεί η γραμμή σου' date=' κατά πάσα πιθανότητα θα σε πάρουν τηλέφωνο από τον ΟΤΕ. Βέβαια, εμένα όταν με πήραν, εγώ ήδη κατέβαζα 3 μέρες :). Θα καταλάβεις ότι ενεργοποιήθηκε η γραμμή, όταν θα ανάψουν και τα δύο λαμπάκια του MODEM σου (sagem fast). Στην αρχή θα αναβοσβήνει και μόλι σσυγχρονιστεί η γραμμή θα ανάβει μόνιμα (10 δευτερόλεπτα κάνει). Για να παρακολουθείς την πορεία ενεργοποίηση της γραμμής και της σύνδεσής σπυ, μπορείς να πας και εδώ.

Δημοσ.

Μην επαναπαύεσαι στο να σε πάρουν τηλέφωνο γιατί θα αργήσουν καμιά βδομάδα.

Εγώ τους πήρα ο ίδιος τηλέφωνο και τους έβαλα να συννενοηθούν με τον ΟΤΕ ώστε να μου δώσουνε τους κωδικούς.Η γραμμή μου ήταν έτοιμη 4 μέρες και αγανάκτησα :P

Δημοσ.

Ο κωδικός στο site της OTENET από ποια στιγμή και μετά αρχίζει να λειτουργεί? Αγόρασα σύνδεση από μαγαζί το οποίο έκανε την αίτηση, με πήραν από τον ΟΤΕ ότι πήραν την αίτηση αλλά το username που μου έδωσαν από το μαγαζί δεν αναγνωρίζεται..

Δημοσ.
Ο κωδικός στο site της OTENET από ποια στιγμή και μετά αρχίζει να λειτουργεί? Αγόρασα σύνδεση από μαγαζί το οποίο έκανε την αίτηση, με πήραν από τον ΟΤΕ ότι πήραν την αίτηση αλλά το username που μου έδωσαν από το μαγαζί δεν αναγνωρίζεται..

Το username αναγνωρίζεται.Το password δεν είναι έγκυρο.Θα πρέπει να σου δώσουν από την ΟΤΕΝΕΤ άλλο κωδικό και ύστερα αν θέλεις εσύ τον αλλάζεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...