Προς το περιεχόμενο

ΚΟΥΛΟ και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πρόβλημα με καινούργιο Scanner

Jheremias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα, θα ήθελα τα φώτα σας γιατί κοντεύω να τρελλαθώ!!! Όσο και αν έψαξα το δίκτυο, δεν βρήκα κάποια απάντηση σε αυτό...

Πήρα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ σήμερα από το Πλαίσιο το HP-Scanjet-3800. Το έβαλα στην μπρίζα, όλα κανονικά, συνδέθηκε, εγκαταστάθηκε, και όταν πάω να ΣΚΑΝΝΑΡΩ, μου βγάζει τόσο την προεπισκόπιση όσο και την ίδια τη φωτογραφία...ΠΡΑΣΙΝΗ!!

Πραγματικά, δεν πάει καν το μυαλό μου τι μπορεί να είναι. Καλώδιο; Έχω κάνει κάποια μλκία ρύθμιση; Ή απλά το Scanner είναι προβληματικό;

Σας επισυνάπτω τις εικόνες μπας και βγάλετε άκρη εσείς, γιατί θα μου στρίψει!!!

Προσέξτε πως είναι η προεπισκόπιση: scan1.JPG

και Προσέξτε πως βγήκε τελικά η φωτογραφία (!!!!!!) scan2.JPG

Σημειώνω ότι: Δοκίμασα σε 2 διαφορετικούς υπολογιστές, αλλάζοντας την ανάλυση, αλλάζοντας τις ιδιότητες που έχει το HP Center αριστερά....

Επίσης και από τα Windows πάλι πράσινη δείχνει την προεπισκόπηση...

Χαλασμένο Scanner μου δώσανε οι αλήτες;;;;;;;;

Δημοσ.

Κοίτα, το να φταίει το ότι είσαι βάζελος, χλωμό το κόβω :Ρ

Αλλά αφού το δοκίμασες και σε δύο διαφορετικά pc και σου κάνει τα ίδια, λογικά θα σου δώσανε σάπιο scanner.

RMA-it!

Δημοσ.

kati paizei me ta kalwdio...trava sto magazi kai pestous na dokimasoun me allo kalwdio tou scanner... an exei akoma provlima zhta kainourgio kai katse tous sto kefali to palio...

Δημοσ.

Βίκυ, δεν φταίει το ότι είμαι βάζελος. Αν είναι αυτό, αλλάζω ομάδα επιτόπου!

Λες, να πάρω το Scanner και να πάω εκεί; Ή μόνο το καλώδιο;

Δημοσ.

Εγώ πάντως πήρα το μεγαλύτερο μοντέλο, το 4850, από το πλαίσιο πριν από λίγες μέρες και μου σκανάρει κανονικά, χωρίς να έχω κάνει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση στο πρόγραμμά του.

Δημοσ.

all together gia na to kanoun testing kai ekei... min katseis na agorazeis kalwdia..mono an exeis kapoio perisio...des kai tis rythmiseis sou min exei apo default kamia mala5ia....

Δημοσ.
eixa to idio provlima sto parel8on me scanner HP...exei to scanner provlima, o CCD ais8hthras kai afou to phres kainourio phgaine na sto alla3oun...

Παιδιά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Σοβαρά μιλάς φίλε; Αυτό είναι πολύ ενθαρυντικό. Επίσης άκουσα, ότι το Πλαίσιο λέει, αν επιστρέψεις πίσω το προιόν μέσα σε 20 μέρες, στο αλλάζουν επιτόπου! Ισχύει;

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ, και θα σας ενημερώσω το συντομότερο για το τι έγινε τελικά !

Δημοσ.

ti to sizitas akoma ? to scanner tin apodeixi agoras tous to pas ekei kai sto allazoun amesos .Den nomizo na ftaiei to plaisio .ellatomatiko proion tha einai,to plaisio tha ftaiei ama se talaiporisei kai den sto allaxei amesos .....

Δημοσ.
Παιδιά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Σοβαρά μιλάς φίλε; Αυτό είναι πολύ ενθαρυντικό. Επίσης άκουσα' date=' ότι το Πλαίσιο λέει, αν επιστρέψεις πίσω το προιόν μέσα σε 20 μέρες, στο αλλάζουν επιτόπου! Ισχύει;

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ, και θα σας ενημερώσω το συντομότερο για το τι έγινε τελικά ![/quote']

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Πρόσφατα αγόρασα ένα δίσκο που είχε πρόβλημα. Μου είπαν να πάω πρώτα στο service για να τον περάσουν από έλεγχο. Το απόγεμα με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι πράγματι είχε πρόβλημα και να πάω να πάρω άλλον. Αν δεν έχει καθόλου κόσμο μπορεί και να το τεστάρουν/αλλάξουν επί τόπου, μη το παίρνεις και δεδομένο όμως.

Δημοσ.

Από όσο γνωρίζω το Πλαίσιο δίνει για τα HP scanner,όπως και για τους εκτυπωτές,30 ημέρες DOA(DEAD ON ARRIVAL).

Πηγαινέ το πίσω,θα του ρίξουν οι τεχνικοί μια ματιά και εφόσον επιβεβαιωθεί το πρόβλημα θα σου δώσουν ένα άλλο καινούργιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...