GCMH Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδιά έχω μια απορία... Είχα μια Geforce4 ΜΧ400. Όταν άνοιγα τον υπολογιστή άναβε η οθόνη και έβλεπα τα γνωστά. Την μέτρηση της μνήμης, τι είχα συνδεδεμένο στα IDE κλπ Τώρα έχω μια Asus Randeon 9550 GE....Και η οθόνη αργεί να ανάψει με αποτέλεσμα να χάνω τα παραπάνω μηνύματα! Ενώ πριν είχα εικόνα σε 1-2 sec τώρα έχω σε 5-6 sec... Τί γίνεται; Είναι φυσιολογικό αυτό;;; (Σημειώνω ότι αυτά γίνονται με ζεστή οθόνη) Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosta Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Από όσο γνωρίζω οι ΑΤΙ δεν βγάζουν τέτοια μηνύματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GCMH Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μάλλον δεν εξήγησα σωστά...Τα μηνύματα του BIOS εννοούσα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 exeis kana provlima genika me tin kerta i mono to oti argei na dosei eikona? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GCMH Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Όχι, δεν έχω συναντήσει κανένα άλλο πρόβλημα....Λέτε να παίζει τίποτα με καμιά ρύθμιση στο BIOS της μητρικής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 mpa oxi.oi rithmiseis tou bios einai idies asxeta ti karta exeis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aussie Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Κοίταξε στη σελίδα του κατασκευαστή του BIOS σου να δεις αν υπάρχει κανένα update διαθέσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GCMH Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 @giorgos th.: μήπως παίζει τίποτα με τα FastWrites ή τίποτε άλλο...δεν πάει κάπου το μυαλό μου.... @Aussie: Στην asus που πήγα δεν έχει κανένα update για την κάρτα μου...ούτε στο forum τους δείχνει να υπάρχει κάτι ... Η μητρική που έχω είναι η ECS P4VXAS αν βοηθάει αυτό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kafeneio Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 mipos , lew mipos , otan ginete restart klinis tin othoni kai meta tin ksananigis? ennow manual way , oxi opws anoigokleini otan kaneis restart... Egw mono etsi xanw ta arxika "msgs" tou bios. btw , egw exw 9600pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 @giorgos th.: μήπως παίζει τίποτα με τα FastWrites ή τίποτε άλλο...δεν πάει κάπου το μυαλό μου.... @Aussie: Στην asus που πήγα δεν έχει κανένα update για την κάρτα μου...ούτε στο forum τους δείχνει να υπάρχει κάτι ... Η μητρική που έχω είναι η ECS P4VXAS αν βοηθάει αυτό.... e,den exeis para na ta apenergopoiiseis kai na dokimaseis ena restart. an kai den nomizo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GCMH Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 @kafeneio: Εντάξει είπαμε άλλα όχι και έτσι...δεν είμαι και τόσο άσχετος :grin: :grin: :grin: :grin: @giorgos th.: ας δοκιμάσω (και εγώ δε το νομίζω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GCMH Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Τελικά έπαιξα με κάποιες ρυθμίσεις του BIOS αλλά τίποτε... Μα καλά δε το κάνει σε κανέναν άλλο;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bechli Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Αυτό το έπαθα και εγώ όταν άλλαξα απο geforce 4 σε radeon 9700.Τώρα πρόσφατα που πήρα οθόνη LCD ανοίγει κανονικά γρηγορα η οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GCMH Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 @Bechli: Επιτέλους ένας με το ίδιο φαινόμενο.....Μπας και η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι πιο κοντά από όσο νομίζαμε;;...οι Radeon υπογείως μας ζητούν οθόνες LCD-TFT!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Πέρα από αυτό.... Μυρίζομαι άλλη μια ύπουλη ιδιοτροπία των αγαπητών μας "χαζόκουτων", άλλο ένα X-FILE... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bechli Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Άρα αν θες να λύσεις το προβλημά σου ξέρεις την λύση.Αγορα οθόνης ΤFT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.