Godfath3r Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Mόλις τσέκαρα οτι και στο Azureus μου βγάζει error για το UDP...Έχει δύο κάτι σαν "λαμπάκια" κάτω που το ένα είναι πράσινο (TCP) και στο άλλο έχει κόκκινο (UDP)... ΥΓ:Όσοι ώρα έκανα να γράψω το πόστ το κόκκινο λαμπάκι έφυγε και όλα φαίνεται να λειτουργού ΟΚ!!! Τι γίνεται?
geovard Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Έχω το 510i με τις 4 ethernet θύρες.Είναι κατά τα άλλα όμοιο με το 530i.Γιά να το κλείσεις πρέπει να κρατήσεις πατημένο το μπροστινό κουμπί γιά μερικά δευτερόλεπτα.Μετά γιά να το ανοίξεις αρκεί ένα μικρό πάτημα. Συνήθως έτσι λειτουργούν τα περισσότερα modem.
Godfath3r Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 To θέμα είναι πως με το hard reset δεν λύνεται το πρόβλημα με το UDP... Τί άλλο μπορεί να φταίει ρε παιδιά?Λέτε να τα δημιουργεί το Norton Firewall όλα αυτά?Το θέμα είναι πως αν το βγάλω δεν θα ξέρω μετά να σεττάρω το hardware firewall (αν όντως έχει το speedtouch 530i) Please Help and suggest!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.