babyboy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Γεια σας! Εχω μια Intel d865 perl motherboard, επεξεργαστη P4 2.8 ht, 1 σκληρο atapi, ενα sata, και μια nvidia geforce fx 5500. Επειδη το κουτι στο οποιο τα ειχα δεν αεριζοταν καλα, με αποτελεσμα το pc να ακουγεται σαν τρακτερ, αποφασισα να αλλαξω case. Πηρα λοιπον το Soprano της Thermaltake ( οτι πρεπει για μενα, δεν κανω overclocking, ουτε παιζω games ). Τοποθετησα τα παντα στο pc οπως επρεπε, (ετσι νομιζω), και τωρα παρ'οτι εχει ρευμα και το τροφοδοτικο και η μητρικη ( φαινεται γιατι αναβει ενα πρασινο λαμπακι επανω της), οταν παταω το power, το pc δεν ανοιγει! Σημειωνω οτι εχω αλλαξει την πολικοτητα του καλωδιου της εναρξης στο motherboard 50 φορες! Πριν κανω την αλλαγη, ειχα τραβηξει με μηχανη τη μητρικη 10 φωτο, αφου τα εξαρτηματα δεν θα αλλαζαν, να τα βαλω ακριβως ιδια! Και τα εχω βαλει οποως ακριβως ηταν στο παλιο κουτι! Τι μπορει να φταιει??????????
kirimis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Για αρχη ξαναξηλωσε ολα τα καλωδιακια που συνδεουν κουτι-μητρικη και βαλε τα πισω συμφωνα με το manual ακολουθωντας πιστα τις οδηγιες... Η μητρικη σου θεου θελοντος θα αναγραφει την πολικοτητα των Pins για να τα βαλεις σωστα... διαφορετικα πιθανα ακομα και ενα να τοποθετηθει λαθος, να προκαλει δυσλειτουργια σε αλλα. Και εγω εχω αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα και το προβλημα ηταν οι λαθος πολικοτητες.
mcnick50 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 episeis prosekse kai pisw apo tin mobo na exeis valei ta katalila vidakia ta opoia tin sikwnoun ligw pio psila gia na min kanei geiwsh sto kouti... to kalwdio tou power on/off den paizei rolo an einai anapaoda.tha sou anoiksei afou to mono pou kanei einai na vraxykuklwnei ta pins.mporeis na kaneis ena test me ena katsavidi sta pins apla na ta akoumpiseis na deis an ftaiei afto.
FELIX Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 braxykyklwse ta 2 pin ths m/b eki pou mpenei to power button.an parei ftaiei to button enalaktika syndese to reset ekei kai pata to
babyboy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Οκ, τα εκανα, τελικα εφταιγε το οτι δεν ειχα βιδωσει τη μητρικη, τωρα δεν γειωνει στο κουτι, δουλευει το pc.... OXI ΑΚΡΙΒΩΣ! ενω παιρνει ρευμα, και ολα λειτουργουν μεσα στο κουτι, ουτε η οθονη ουτε το ποντικι εχουν ρευμα,,,,,νεκρα! τι γινεται???????
Diablo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Φιλε το beeper κανει beep στην αρχη;Αν ναι τσεκαρε τη ram την vga και την cpu. Ειχα παθει ακριβως το ιδιο και η μητρικη μου τα ειχε παιξει τελικα. Μακαρι να μην καηκε τπτ.
squib Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 μήπως έχεις ξεχάσει να συνδέσεις το μικρό βυσματάκι ρεύματος με τα 4 pin??
babyboy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 εχω συνδεσει τα 4 πινς στη μητρικη. Μηπως επειδη το βιδωσα στην αρχη χωρις τις ειδικες βιδες, και το ειχα βαλει απ¨ευθειας στο κουτι (ο ασχετος) να καηκε η μητρικη;
bond Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Οι μεταλικές βάσεις που είχε ήδη το soprano πάνω του, ταίριαζαν στη μητρική σου ? ή έχεις βραχυκυκλώσει την motherboard σε κάοιο σημείο από κάτω?
mj23 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 είχα πάθει ακριβώς το ιδιο πριν λιγο καιρό... Το προβλημα ηταν ότι ενα πιαστρακι το οποιο εκανε στις βιδες της προηγουμενης μητρικης, ακουμπουσε την καινουρια και ετσι @@.. το βαλαμε λιγο πιο δεξια ωστε να βρισκει σε βίδα κι όλα ενταξει...
HamerZ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δοκίμασε και σε κάθε βίδα βάλε μια πλαστική ροδέλα για μόνωση μεταξύ κεφαλής της βίδας και τρύπας της μητρικής.
manosone Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Καλησπερααααα.Λοιπον βγαλε τα ολα απο το κουτι και ακουμπησε τα πανω σε μια κουτα πχ.Να μην εχει καμια επαφη με το κουτι.Ανοιξε το τοτε και κοιτα.Μην πεδευεσαι μεσα στο κουτι.Εκει που εχει 2 πιν για το "pwr"(power)στη μιτρικη παρε ενα σιδερακι και αξουμπησε τα και τα 2 μαζι για 1 δευτερολεπτο.Ετσι βραχυκυκλωνουν.Επισης τσεαρε με ηρεμια και χωρις ανχος ολα τα βυσματα.
Αλέξανδρος Σγουράκης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Εμεις παντως την ειχαμε πατήσει μια φορα με έναν φίλο έτσι και καηκε ένας πυκνωτής από την μητρική με αποτέλεσμα να αλλαχθεί .Το pc δόυλευε αλλα στο ασχετο εκανε διαφορα κολληματα εχανε τα drives......
babyboy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Το προβλημα λυθηκε : μια ram καινουρια προφανως δεν ειναι συμβατη, η ειναι ελλατωματικη, και μπλοκαρε ολο το pc! Τα εψαξα ολα, και με το που εβγαλα τη μια ram, ολα δουλευαν κανονικα! Ειναι τρελλο! Anyway, ευχαριστω για τη βοηθεια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.