Προς το περιεχόμενο

irc για linux

Isle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αποτι βλεπω mirc δεν εχει σε linux.Μπορειτε να μου πειτε τον καλυτερο(αν υπαρχει καλυτερος) client που υπαρχει σε linux?

Επισης θα ηθελα να μου προτεινετε μερικους servers και channels για linux.Αν γινεται και ελληνικους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

irc exoume kai leme

1)gaim(ta kanei ola kai simferei msn,irc,icq ...)

2)xchat

3)bitchX

4)pIrc

kai den xerw an yparxei kati allo pou tha yparxei alla aytoi einai apo tous pio gnwstous...

prwsopika proteinw bitchX i gaim

twra ellinika kanalia gia linux #kernel #linux.gr

Δοκιμασα να μπω με Konversation και ειναι μια χαρα.Το θεμα ειναι οτι δεν πολυξερω απο irc.Μπηκε default στο irc.freenode.org και μολις πατησα list επικρατησε χαος.Παντως αυτος ο server ειναι πολυ μεγαλος αποτι βλεπω.Μπορειτε να μου δωσετε συμβουλες γιατι ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιω irc?

ΥΓ Δοκιμασα και με bitchx.Εδω μπηκε σε εναν αλλα το nickname υπηρχε και ετσι μπηκε αυτοματα σε αλλον και συνεχιστηκε μεχρι που βρηκε εναν.

(...)

Επισης θα ηθελα να μου προτεινετε μερικους servers και channels για linux

(...)

Αν και ξένοι servers, αυτοί του freenode είναι οτι καλύτερο θα βρείς για linux και programming.

Βάλε το πρόγραμμα σου να συνδεθεί στο irc.freenode.org για να διαλέξει μόνο του server και μετά μπορείς να μπείς σε κανάλια όπως το #linux ή στο κανάλι για τη διανομή που έχεις (πχ #kubuntu, #slackware κτλ) καθώς και για σχεδόν όλες τις γλώσσες προγραμματισμού (πχ #C, #C++, #Java, #MySQL κτλ)

Να ρωτησω:τα networks εχουν servers,και οι servers καναλια?Ετσι παει?Δηλαδη το freenode.irc.org ειναι ενα network απο servers?Επισης γινεται να μπεις σε ενα καναλι που εχει μπει και ενας αλλος αλλα σε διαφορετικο server?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...