Isle Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Αποτι βλεπω mirc δεν εχει σε linux.Μπορειτε να μου πειτε τον καλυτερο(αν υπαρχει καλυτερος) client που υπαρχει σε linux? Επισης θα ηθελα να μου προτεινετε μερικους servers και channels για linux.Αν γινεται και ελληνικους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobosss Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 irc exoume kai leme 1)gaim(ta kanei ola kai simferei msn,irc,icq ...) 2)xchat 3)bitchX 4)pIrc kai den xerw an yparxei kati allo pou tha yparxei alla aytoi einai apo tous pio gnwstous... prwsopika proteinw bitchX i gaim twra ellinika kanalia gia linux #kernel #linux.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isle Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Α, δεν ειχα προσεξει οτι το gaim ειχε και irc.Οσο για το bitchX, μου φαινεται λιγο απωθητικο το ονομα του αλλα θα το δοκιμασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Αν χρησιμοποιείς KDE υπάρχει και το Κonversation,απλός και όμορφος client. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Για ελληνικούς servers κοίταξε εδώ.(Δώσε την εντολή /server <servername>.irc.gr στον client για να συνδεθείς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimmu_Borgir Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 bitchx einai gia console. XChat 8a proteina Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isle Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δοκιμασα να μπω με Konversation και ειναι μια χαρα.Το θεμα ειναι οτι δεν πολυξερω απο irc.Μπηκε default στο irc.freenode.org και μολις πατησα list επικρατησε χαος.Παντως αυτος ο server ειναι πολυ μεγαλος αποτι βλεπω.Μπορειτε να μου δωσετε συμβουλες γιατι ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιω irc? ΥΓ Δοκιμασα και με bitchx.Εδω μπηκε σε εναν αλλα το nickname υπηρχε και ετσι μπηκε αυτοματα σε αλλον και συνεχιστηκε μεχρι που βρηκε εναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδιά δεν αναφέρατε το kvirc http://www.kvirc.net/?id=screen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδιά δεν αναφέρατε το kvirc http://www.kvirc.net/?id=screen Όντως πολύ καλό και παραμετροποιήσιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isle Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Να ρωτησω κατι?Στο ιδιο καναλι μπαινεις απο πολλους servers?Μπηκα σε ελληνικο server και εδειχνε μονο ελληνικα καναλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 εγώ όταν είμαι από linux μπαίνω με gaim αλλά έχω το εξής πρόβλημα: δεν πιάνει η εντολή /identify <password>... Μου βγάζει no such command... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Κανονικά είναι /ns identify password (ns=nickserv) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 ή /msg NickServ IDENTIFY password Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
My8os Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 (...) Επισης θα ηθελα να μου προτεινετε μερικους servers και channels για linux (...) Αν και ξένοι servers, αυτοί του freenode είναι οτι καλύτερο θα βρείς για linux και programming. Βάλε το πρόγραμμα σου να συνδεθεί στο irc.freenode.org για να διαλέξει μόνο του server και μετά μπορείς να μπείς σε κανάλια όπως το #linux ή στο κανάλι για τη διανομή που έχεις (πχ #kubuntu, #slackware κτλ) καθώς και για σχεδόν όλες τις γλώσσες προγραμματισμού (πχ #C, #C++, #Java, #MySQL κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isle Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Να ρωτησω:τα networks εχουν servers,και οι servers καναλια?Ετσι παει?Δηλαδη το freenode.irc.org ειναι ενα network απο servers?Επισης γινεται να μπεις σε ενα καναλι που εχει μπει και ενας αλλος αλλα σε διαφορετικο server? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.