Προς το περιεχόμενο

Need for Speed:Most Wanted car creations

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι απο τα λίγα αυτοκίνητα που δεν ηθελα να πειραξω τίποτα στην εξωτερική εμφανιση...Αμα δεν ηταν οι μπατσοι θα το ειχα μαμα!:D

gallardo6ia.jpg

gallardo20pr.jpg

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια καλημερα,ξερετε πως μπορω να βρω τον 8ο στην BLACKLIST για να ξεκινησω ν'ασχολουμαι με τον 7ο? Εχω βγαλει ολες τις κοντρες κ τις χρονομετρησεις συν τα φωτογραφικα ρανταρ και δεν μπορω να βρω το ασπρο αστερακι το challenger δηλ οπου 8α με περιμενει ο 8ο στη λιστα,(δηλ ο αρχηγος) εχω κολλησει εκει.Ολος ο χαρτης καθαρος και δεν βρισκω το ασπρο αστερακι.ΚΑΙ 2ον: πως μαζευω λεφτα περα απο τις κοντρες και τις χρονομετρησεις? Ευχαριστω πολύ...

Δημοσ.

κοιταξες στο γκαραζ σου, εκει που λεει blacklist, αν τα εχει καταφερει πραγματι ολλα;!

οσο για τα λεφτα: οσο πιο κοντα φτανεις στο no1 του blacklist τοσο πιο πολλα λεφτα θα μαζευεις και μετα δεν θα ξερεις τι να τα κανεις.... :)

Δημοσ.
[/b']Παιδια καλημερα,ξερετε πως μπορω να βρω τον 8ο στην BLACKLIST για να ξεκινησω ν'ασχολουμαι με τον 7ο? Εχω βγαλει ολες τις κοντρες κ τις χρονομετρησεις συν τα φωτογραφικα ρανταρ και δεν μπορω να βρω το ασπρο αστερακι το challenger δηλ οπου 8α με περιμενει ο 8ο στη λιστα,(δηλ ο αρχηγος) εχω κολλησει εκει.Ολος ο χαρτης καθαρος και δεν βρισκω το ασπρο αστερακι.ΚΑΙ 2ον: πως μαζευω λεφτα περα απο τις κοντρες και τις χρονομετρησεις? Ευχαριστω πολύ...

mipos prepei na simpliroseis to bounty!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...