Προς το περιεχόμενο

Modem- ΤΑΧΥΤΗΤΑ

andreas_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα με ένα modem crypto εσωτερικό,δεν μπαίνει πάνω από 31,2 kbit/sec στο internet.

πρειν είχα ένα της microcom kai όλα ήταν εντάξει, έμπαινα και με ταχύτητα κοντά στα 52 kbit/sec.

Μήπως ξέρει κάποιος γι'αυτό το περίεργο προβληματάκι κάτι για να με διαφωτήσει;

Έχω βάλει και τους τελευταίους drivers.

η γραμμή τηλεφώνου είναι PSTN

Δημοσ.

Pigaine sto system properties - kartela hardware - device manager.

ekei epelekse to modem sou kai meta diplo click gia na sou anoiksei to properties kai meta : kartela modem - vale tin maximum speed kai koita na min einai tsekarismeno to wait for dial tone. meta kartela advanced kai sto extra initialization commands vale "atx3" xwris ta ". pata pantou ok kai an sou zitisei restart kane kai meta dokimase pali mpeis.. an piasei pes to mas na kseroume.. :)

Δημοσ.

το δοκίμασα και σε άλλο PC και σε διαφορετική γραμμή τηλεφώνου αλλά πάλι τα ίδια

31,2 kbit/sec

τι να πω δεν ξέρω ...;

μ

Μάλιστα και ένα δεύτερο ίδιο modem τα ίδια κάνει

Μήπως τελικά φταίει το crypto modem!!!

Δημοσ.

Κλασσική περίπτωση Generic Drivers της Microsoft(CTX modem drivers). Μπες στο site της crypto και κατέβασε τους drivers για το modem σου. Μετά, απεκατέστησε σε το από το Device Manager, κάνε restart και μετά, κατά τον εντοπισμό νέου υλικού, δώσε τους drivers που κατέβασες και το πιθανότερο είναι να είσαι οκ.

Φιλικά

Δημοσ.

Τελικά έβαλα νέους drivers και κατάφερα να πιάσω ταχύτητα 44,0Kbit/sec

Πάντως παραπάνω δεν πάει με τίποτα ότι και εξτρα εντολές και αν έδωσα.

Δημοσ.

Φιλε andreas m εχω το ιδιο modem δεν προκειται να σου δωσει παραπανω απο 44.0 οπως επισης και οι καινουργιοι drivers δεν ειναι οτι καλυτερο , εγω οταν παω να κανω αποσυνδεση μου κλεινει την γραμμη αλλα μου αφηνει τα εικονιδια στο tray και μετα απο λιγο μου κολλαει ολο το συστημα , αστα να πανε , καθολολου ευχαριστιμενος!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...