privateer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Andreas Scheuer, a member of parliament for the conservative Christian Social Union, who is in charge of youth protection, told the online version of Der Spiegel magazine that violent killing games "have no place in Germany's bedrooms." He said that parents should take responsibility for the games their children play, but that the government should do its bit to help less media-competent adults by introducing a "complete ban." http://www.shacknews.com/onearticle.x/39583
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 ..."Christian Social Union".. Καλά εντάξει :-?
Sadako Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Εγώ αυτό που ξέρω απο γερμανό ξάδερφο μου, ότι για τα περισσότερα games, στη Γερμανία κυκλοφορούν μόνο κάτι censored εκδόσεις, χωρίς τόσα αίματα, και τέτοια.. Χώρια που τα πιο πολλά τα μεταγλωτίζουν στα γερμανικά (όπως και τα πάντα στη TV και cinema)..
predator Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 οι γερμανοι ειναι ακριβως το αντιθετο απο τους αμερικανους. κανουν ban οτι εχει πολυ βια η το καβουν ενω απο τσοντες και πορνογραφικα δειχνουν οτι νανε ενω οι αμερικανοι ως γνωστοι πουριτανοι banαρουν τα sexy-stuff. anyway λαλακιες ειναι αυτα, ακομα και να τα μπαναρουνε θα τα κατεβαζουν απο το internet, so what!
damn3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 ..."Christian Social Union"..Καλά εντάξει :-? Πρέπει να είναι το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών.
EPa Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Πρέπει να είναι το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών. CSU χριστιανοσοσιαλιστές CDU χριστιανοδημοκράτες SPD σοσιαλδημοκράτες Βγάλε άκρη..
damn3 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 CSU χριστιανοσοσιαλιστέςCDU χριστιανοδημοκράτες SPD σοσιαλδημοκράτες Βγάλε άκρη.. o.O lol δε βγάζεις... btw πριν 2-3 χρόνια μου είχε ζητήσει ένα παιδί το Counter-Strike (1.1 τότε) γιατί στην Γερμανία ήταν απαγορευμένο όπως είπε.
Dark_son20 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 i germania thimame eixe periergo kathestos sta games apo epoxis caramgedon 1 / postal 1 thimame tote eixan vgei zombie editions kai gia ta 2 me prasini glitsa anti gia aima
predator Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 ναι κανουν τετοια κουφα. ας πουμε ενα shooter της Konami στο SNES, το Contra 3, που ηταν side scroller με φανταρους και πυροβολουσες εξωγηινους το βγαλανε εκει με τιτλο Super Probotector και αντι για φανταρους ειχες robot! παντως ειναι πιο λογικο να μπαναρεις την βια απο το σεξ. τι ειναι πιο διαστροφικο?να δειχνω 2 ατομα να κανουν ερωτα η να δειχνω σκoτωμους?
Dark_son20 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 oi germanoi den menoun ston erota :twisted: :twisted:
nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 oi germanoi den menoun ston erota :twisted: Ανεπανάληπτο! http://mods.soccergaming.tv/~iceblu/Ice/rofl3.gif' alt='rofl3.gif'>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.