Προς το περιεχόμενο

elate na gnoristoume...

Woozy_...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με λένε Αλέξη, στα 30κάτι , παντρεμένος με το νόμο,τον παπά και τον κουμπάρο, προγραμματιστής,

"έκανα" τέσσερα χρονάκια σε αγγλόφωνο ιδιωτικό παιδευτικό ίδρυμα μη αναγνωρισμένο απο το κράτος όπου με χαρακτήρισαν bachelor,

αμοίβομαι με 500 /μήνα, εισπράτω 4500, και δηλώνω 50, κατοχός Γαλλικού ΙΧ 1100 κ.εκ.,

είμαι "καθαρός" εδω και 9 χρόνια, έχω να πλυθώ 3 ημέρες, και να κουρευτώ 1.5 μήνα,

καπνίζω σαν Αφροαμερικανός, πρόπερσι ψήφησα πασοκ, και δεν το ξανακάνω, η ταυτότητα μου γράφει ακόμα χριστιανός επειδή βαριέμαι να κάνω αίτηση για νέα, πιστεύω σε ένα Θεό που δεκάρα δεν δίνει αν, και πώς, τον πιστέυουμε ή όχι, γιατι αν έδινε δεν θά'ταν θεός,

τρώω μακαρόνια με σάλτσα κάθε μέρα πλήν κυριακής (οπότε και τα φτιάχνω χωρίς σάλτσα διοτι νηστεύω),

κάνω sex μιά φορά τη βδομάδα, πλην εξαιρέσεων (πορείες, απεργίες, χιονοπτώσεις, κλπ),

έχω περάσει ανεμοβλογιά, και ένας απο το σόι είχε σύνδρομο ΕΑΑ,<p>Φτιάχνομαι με: τη Δημοκρατία, τη γυναίκα μου, την ΑΕΚ, φορμάρισμα δίσκων, εγκαταστάσεις διαφόρων windows, κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας, κουτσομπολιό, mergers, acquisitions, venture capital, βόλτες στον Λυκαβητό, ήττες του Θρήνου, τους Prodigy, το Hobbit, to Matrix, το Star Wars.<p>Με χαλάνε: η Δημοκρατία, το Δημόσιο, ο Πάγκαλος, η Στανίση, η Julia Roberts, το S.W.Episode I, και κείμενα σαν το παρακάτω :

Η πλειοψηφία των ατόμων που ενεγράφησαν φέτος στο Πανεπιστήμιο γεννήθηκαν το 1983.

Γι'αυτούς η ελληνική γραφή ήταν ανέκαθεν μονοτονική.

Δεν έχουν ουσιώδεις αναμνήσεις από την εποχή Reagan κι ούτε μπορούν να φανταστούν ότι κάποιος τον πυροβόλησε.

Ήταν σε προεφηβική ηλικία όταν άρχισε ο πόλεμος του Κόλπου.

Γι'αυτούς υπήρξε ένας και μόνο Πάπας για όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Δε γνωρίζουν τους Deep Purple ούτε τους Sex Pistols (εδώ που τα λέμε ούτε κι εγώ) κι όταν ο Μάρκεζ πήρε το Νόμπελ δεν ήξεραν καν να διαβάζουν.

Ήταν μόλις 8 ετών όταν διαμελίστηκε η Σοβιετική Ένωση κι επομένως δεν Θυμούνται τον Ψυχρό Πόλεμο.

Γνωρίζουν μόνο μια Γερμανία παρ'όλο που στο σχολείο τους δίδαξαν πως υπήρχαν δύο.

Είναι πολύ νέοι για να θυμούνται την έκρηξη του "Challenger".

Γι' αυτούς το AIDS υπήρξε ανέκαθεν.

Δεν έπαιξαν ποτέ ατάρι.

Τα CD είχαν ήδη βγει στο εμπόριο όταν ήταν ακόμη μωρά κι επομένως δεν απέκτησαν ποτέ πικάπ.

Δεν έπαιξαν ποτέ PacMan.

Είναι ζήτημα αν θυμούνται την τηλεόραση με 2 μόνο κανάλια που άλλαζαν με ένα κουμπί.

Δεν είδαν ποτέ τους ασπρόμαυρη τηλεόραση και δεν μπορούν καν να φανταστούν ότι κάποτε δεν υπήρχε τηλεκοντρόλ.

Γεννήθηκαν τρία μόλις χρόνια αφ'ότου η Sony έβγαλε τα walkman στο εμπόριο.

Γι'αυτούς τα PC και τα κινητά είναι εντελώς φυσικό να υπάρχουν.

Δε γνωρίζουν το Ζ80 και τα microcomputer.

Δεν είδαν "Space 1999" κι ούτε ξέρουν τι ήταν ο "Μπαρμπαμυτούσης"<p>Υ.Γ Συμπτώματα γήρανσης:

1.Καταλαβαίνεις και χαμογελάς διαβάζοντας τα παραπάνω.

2.Αν είσαι άνδρας, μπορείς να πεις ΟΧΙ σε μια γυναίκα χωρίς τύψεις.

3.Αν είσαι γυναίκα μπορείς να πεις ΝΑΙ σ'εναν άνδρα χωρίς τύψεις.

4.Όταν αθλείσαι το διατυμπανίζεις σε όλον τον κόσμο.

5.Όταν το απόδειπνό σου το αποτελούν φάρμακα.

6.Όταν η παρθενιά δεν αποτελεί για σένα αντικείμενο συζητήσεων.

7.Όταν τα παιδιά σού μιλούν στον πληθυντικό, σε αποκαλούν "κύριο" ή "θείο"

8.Όταν χρειάζεσαι ένα πρωινό για να ξεκουραστείς από μία όμορφη νύχτα.

9.Όταν εσύ ο ίδιος κρεμάς την πετσέτα μετά το μπάνιο.

10.Όταν τσαντίζεσαι που οι άλλοι αφήνουν ανοιχτό το σωληνάριο της οδοντόκρεμας.

11.Όταν οι συνομίληκοί σου παντρεύονται χωρίς να υπάρχει ..ανωτέρα βία.

12.Όταν τα παιδιά σου σού ζητούν τσιγάρα.

13.Όταν τ' ανήψια σου ξέρουν περισσότερα από σένα για τους υπολογιστές.

14.Όταν πας στη θάλασσα κι αφήνεις να περάσει μια ολόκληρη μέρα χωρίς να κάνεις μπάνιο.

15.Όταν προτιμάς να δεις τα ματς και τις συναυλίες από την τηλεόραση αντί από κοντά.

16.Όταν ξαναρχίζεις να πηγαίνεις δώρα στα γενέθλια όπως έκανες μικρός.

17.Όταν αποφασίζεις να μεταβιβάσεις αυτό το μήνυμα σε συνομήλικούς σου.

• Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πραγματικά άπαιχτος...Μερικά από αυτά που λες τα γνωρίζω ή τα έχω κάνει.Έχω παίξει PacMan,είχα ασπρόμαυρη τηλεόραση χωρίς τηλεκοντρόλ,είχα(και έχω)πικάπ,έχω δει την έκρηξη του Challenger(σε Video),Atari(καθώς και Amiga είχα),τηλεόραση με δύο κανάλια έχει η γιαγιά μου ακόμα(εννοείται στο πατάρι).Όλα τα άλλα δεν τα έχω κάνει ούτε τα έχω δει! rolleyes.gif" border="0 Είσαι άπαιχτος όμως!!!!! wink.gif" border="0 wink.gif" border="0 wink.gif" border="0<p>[ 25-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Wario ]</p>

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Wario:

<strong><p>

Όταν λέμε Αγία Βαρβάρα,Αγία Βαρβάρα Αττικής;;;</strong><hr></blockquote><p>ε ναι ρε ! δίπλα απ το Αιγάλεω ! <p>και συ απο δω ?

smile.gif" border="0

Δημοσ.

E pote reeee eiste arrwstoi (random akouuus?)<p>Tespa

Me lene Kosta kai 8elw na pw oti o giwrgos den voh8aei thn omada me to na fernei kai alla lhgmena edw mesa.

Δημοσ.

Αν και 28 χρονών δεν έχω πάρει ποτέ μου ηρωίνη και αν και από τον Πειραιά δεν έχω υπάρξει ποτέ Ολυμπιακός. Από το 1999 μ.Χ. μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη ('Ανω Πόλη), ελπίζω μόνιμα και λατρεύω τα καγκουρό, όσο μεγάλα και αν είναι. Τις ελεύθερες μου ώρες τις δεσμεύω αν και φροντίζω κάθε καθαρά Δευτέρα να μην πετάω χαρταετό.<p>Είπαν για μένα:<p>"ʼνθρωπος με όραμα, αισιόδοξος και με καθαρή αναπνοή"

New York Times, Matthew Pooley<p>"Two Thumbs Up"

Roger Ebert<p>"Σίγουρα καλύτερος από τον προηγούμενο και δεν βλέπω τον λόγο γιατί να είναι χειρότερος από τον επόμενο"

Le Monde, Francois Lehman<p>"Και να τον άλλαζα, πάλι άλλον θα 'παιρνα"

TV Ζαππινγκ, Ξένια Καλογεροπούλου<p>"Δεν θέλω να πω πολλά, για να μη σας το χαλάσω, αλλά ο Αντώνης άλλαξε τον τρόπο που οι ψαράδες αλιεύουν τις μαρίδες μια και καλή"

Τα νέα της Ψαραγοράς, Ανώνυμος<p>"Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια"

Εγώ

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by gap:

<strong><p>ε ναι ρε ! δίπλα απ το Αιγάλεω ! <p>και συ απο δω ?

smile.gif" border="0 </strong><hr></blockquote><p>

Ναι!Κοντά στην Αγία Ελεούσα μένω...Εσύ;;

Δημοσ.

Me lene Dimitri kai mallon eimai o pio logikos edw mesa... rolleyes.gif" border="0

Eimai 21 etwn kai 4 meroules. Monimh katoikia sthn Petroupolh Attikhs, alla pros to paron spoydazw sthn Kabala ( TEI Biomhxanikhs Plhroforikhs). Kserw...wraio akougetai! Mh me rwthsete omws ti einai giati akoma den exw katalabei! confused.gif" border="0 <p>Pernw tis wres mou mprosta ston upologisth (otan den mou fwnazei h kopelia mou).Trelainomai gia otidhpote strogylo me mia trypa sth mesh... ( gia cd milaw e shocked.gif" border="0 ) kai gia oles sxedon tis suntomografies ( DivX, VCD, MP3... <p>To oneiro mou einai na ginw... na ginw... entaksei, pardinomai... den exw idea... tongue.gif" border="0 Pantws kati me polla lefta! cool.gif" border="0 <p>Apofeygw ta biblia kai tous m@[email protected]. Mou aresoun ta periodika kai oi gynaikes (ssss...h kopelia mou den einai edw!)<p>A! Kai bariemai na grafw polla!... grin.gif" border="0

Δημοσ.

emena opos fainetai me lene dimitri eimai 28 xronon apo athina zefiri, den poulao paidia min zitisete tipota.

spoudazo akoma o p.... mixanologos mixanikos stin patra, douleva se mia texniki etairia( an thelete na sas ftiakso tipota opou kai na eiste mail me) kai apo 8 genari eimai airman. kalo e? ipereto san kalos politis tin stratiotiki mou theitia stin aeroporia... pos grafo tora? den exo laptop alla pira adeia orkomosias.

filoumpes.

ps i ano poli salonika leei ta megista exei kati mezedopoleia na glifeis kai tis soles sou.

pote tha ksanaanevo na do

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Γιάννης (Platano):

<strong>Εδω φιλε μου πεταμε κοτσανες κατι 40+ σαν κι εμενα frown.gif" border="0 frown.gif" border="0 Εσυ εισαι απολυτα δικαολογημενος.Νασαι καλα. smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 </strong><hr></blockquote><p>

Χαχα ωραίος Γιάννη... smile.gif" border="0 wink.gif" border="0 grin.gif" border="0 shocked.gif" border="0

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">code:</font><hr><pre> <html>

<head>

<name>Tsevdos Giannis</name>

</head><p><body male="true" age="20" hair="kastana" eyes="kastana" width="70kg" height="1.80m"><p><table name="More Info">

<tr>

<td><b> Pou meno </b></td>

<td colspan="2"> P.Faliro (Palaio Faliro)

</td>

</tr>

<tr>

<td><b> Hobby </b></td>

<td> Boltes me poto </td>

<td> Oi Ginekes pianontai san hobby? </td>

</tr>

<tr>

<td><b> Current status </b></td>

<td> Prospa8o na paro to Bachelor (in Multimedia Design)

</td>

<td> Genikos trexo kai den ftano... </td>

</tr>

</table><p>(!--Sorry stous mi gnostes HTML <p></body>

</html> </pre><hr></blockquote> smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Anakin:

<strong><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">code:</font><hr><pre> <html>

<head>

<name>Tsevdos Giannis</name>

</head><p><body male="true" age="20" hair="kastana" eyes="kastana" width="70kg" height="1.80m"><p><table name="More Info">

<tr>

<td><b> Pou meno </b></td>

<td colspan="2"> P.Faliro (Palaio Faliro)

</td>

</tr>

<tr>

<td><b> Hobby </b></td>

<td> Boltes me poto </td>

<td> Oi Ginekes pianontai san hobby? </td>

</tr>

<tr>

<td><b> Current status </b></td>

<td> Prospa8o na paro to Bachelor (in Multimedia Design)

</td>

<td> Genikos trexo kai den ftano... </td>

</tr>

</table><p>(!--Sorry stous mi gnostes HTML <p></body>

</html> </pre><hr></blockquote> smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 </strong><hr></blockquote><p>10 gamato smile.gif" border="0

20 goto 10<p>

sorry gia osous den kseroun basic xexexe

Δημοσ.

Xatretw olous tous kalamakiwtes, pou einai arketoi ap' oti eida.

Eimai o Alexis, 20xronwn, apo kalamaki kai spoudazw stin agglia, pou exei poli omixli edw kai 2 imeres, kati san to daggerfall..

Spoudazw Multimedia kai den blepw tin wra na fugw apo auti tin skatoxwra.

Eimai enas Guerreiro da luz(polemistis tou fwtos) kai exw porwsi me ta biblia tou Paulo Coelho!!!

Exw trella me tou upologistes kai to internet, eidika ta downloads apo to panepistimio!!!

Exw kapsei 2 motherboards ws twra kai den exw balei mualo, alla mou aresei na trexw ta autokinita kai tous upologistes sta oria!!!!!!!!!!!!!!!!!!<p>[ 17-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Guerriero4 ]</p>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...