Προς το περιεχόμενο

elate na gnoristoume...

Woozy_...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ λέγομαι Ηλίας και είμαι 40 χρονών παντρεμένος.

Έχω δυο παιδιά (αγόρια) 3 χρονών, δίδυμα και ένα γάτο (τον Φοίβο).

Μένω στην περιοχή του Πειραιά.

Μου αρέσει να μελετάω ιστορία, λογοτεχνία, φιλοσοφία.

Δουλεύω σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία, στην εξυπηρέτηση πωλήσεων (τομέα στατιστικής)

Επίσης μου αρέσει ο στατικός μοντελισμός και όταν έχω χρόνο, επιδίδομαι μετά μανίας.<p>[ 15-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Ν. Βοναπάρτης ]</p>

• Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μου θυμιζει λιγο "ειμαι o Γιαννης και ειμαι καλα"

αλλα τελος παντων...

Με λενε Κωστα 24 ετων,μενω Κυψελη και ειμαι φωτογραφος<p>Θα ελεγα σε οσους θελουν να δουν και φατσες να ερθουν στην comdex το Σαββατο ! cool.gif" border="0

Δημοσ.

Να μπω και εγώ στη συζήτηση (αν και πιστεύω ότι αυτό το θέμα έχει ξαναεμφανιστεί)...<p> Πάνος, 25 χρονών, ζω στο Λονδίνο και είμαι προγραμματιστής...<p> Εκτός του προγραμματισμού μου αρέσει να διαβάζω ιστορικά βιβλία, να παίζω παιχνίδια στον υπολογιστή (ειδικά περιπέτειες. Η σειρά Larry είναι από τις αγαπημένες μου), η μουσική (metal rules!!!), να βγαίνω έξω με τους φίλους μου και τα ταξίδια.

Δημοσ.

Λοιπον με λενε Μανθο,γεννημα-θρεμα Παλαιοφαληριωτης ειμαι παντρεμενος,εχω δυο κορες

και ενα σκυλο.Η δουλεια μου ειναι ηλεκτρονικος/τεχνικος μηχανων γραφειου και σαν χομπυ τα αυτοκινητα,κυριως παλια και αναπαλαιωσεις παλαιων ηλεκτρονικων συσκευων κυριως ραδιοφωνων.Ηλικια 39.

Δημοσ.
grin.gif" border="0 oi misoi edo mesa eimaste giannides<p>me lene giannh eimai 18 meno aigaleo kai exo tsantisei polous anthropous edo mesa (sorry paides wink.gif" border="0 grin.gif" border="0 tongue.gif" border="0 )<p>spoudazo sto mathimatiko athinas kai mou aresei otidhpote den exei sxesh me ta arxaia ellinika
Δημοσ.

Me lene Cristina-Maria, eimai 24 (prin apo 10 meres egina!) kai zo stin Thessaloniki apo ton Dekemvri tou 96 opou irtha gia spoudes.<p>Latrevo to internet kai ta pcs genikotera.

Xoris mousiki den tha borousa na fantasto tin zoi

kai ena apo ta oneira mou einai na asxolitho sovara me to radiofono (sto parelthon eixa ekpompes se eparxeiako r/s).<p>Aytaaaa!!! smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Woozy ...:

<strong>elate na gnoristoume.edo leme ilikies kai ola ta alla.ego eimai 27 xronon kai legomai giannis.eseis?a!meno athina stin perioxi peristeri... wink.gif" border="0 </strong><hr></blockquote><p>Δημήτρης απο Κέρκυρα 35 χρονών. Επάγγελμα το nick μου. Απλώς δεν κατάφερα να σπουδάσω στα pc και έμεινε όνειρο. confused.gif" border="0 confused.gif" border="0

frown.gif" border="0 frown.gif" border="0

grin.gif" border="0

Δημοσ.

Βασίλης, 29... Καταγωγή: Ηράκλειο Κρήτης, αλλά μένω στην Αθήνα και πιό συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι... Ασχολούμαι με computer graphics. Δουλεύω σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι, στο αντίστοιχο τμήμα. Μου αρέσουν οι υπολογιστές, το Internet, τα Gadgets, το καλό φαγητό, το σινεμά και φυσικά, η καλή παρέα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...