Blackie Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Χαιρετώ! Το πρόβλημα είναι ως εξής: Πήρα από φίλη κάτι cd με φωτογραφίες τα οποία τα διάβαζε κανονικά ο Η/Υ της, όπως και στο φωτογραφείο που τις πέρασε, αλλά στο δικό μου Η/Υ ενώ δείχνει πως είναι γεμάτο το CD (στις ιδιότητες πάντα) δε μου εμφανίζει τίποτα μέσα! Τι μπορεί να είναι;
deathlok Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 den einai poli kalo to laser tou cd rom sou pithanos na thelei alagi
Aussie Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δεν είναι και απίστευτο πράγμα το να σου διαβάζει τα άλλα cd και να μην διαβάζει το συγγεκριμμένο....Δεν σημαίνει κατ'ανάγκη ότι θέλει αλλαγή το cd-rom σου,τυχαίνουν κι'αυτά..Δοκίμασε να ''κάψεις'' άλλο αντίγραφο απο pc που το διαβάζει κανονικά.
Blackie Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Οτιδήποτε άλλο έχω βάλει το διαβάζει κανονικά, μόνο στο συγκεκριμένο δεν έγινε! Αποκλείω λοιπόν να έχει πρόβλημα το DVD-ROM, οπότε κάτι άλλο θα φταίει. Δυστυχώς δε γίνεται και αντιγραφή νέου CD, λόγω χιλιομετρικής απόστασης από το υλικό!
kleidokratwr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Επειδή είναι cd απο φωτογραφείο, και επειδή συνήθως πιάνουν μόνο λίγα mb ίσως να το άφησαν χωρίς να του κάνουν finalize, με σκοπό να το γεμίσεις κάποια άλλη φορά. Βέβαια δεν ξέρω πως θα το κάνεις finalise χωρίς να γράψεις δεδομένα επάνω, απλα για αρχή δοκίμασε στο nero να δεις Info για το cd. Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα σου λέει πόσο απομένει σε χώρο ακόμα.
leukonas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Mipos ta exei kapsei san krifa arxeia?Ine ligo koufo ayto pou leo alla pezei kai ayto.
dali13gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Καλησπέρα Δοκίμασε να δεις τα αρχεία μέσα από τον explorer του Nero. Φιλικά
gherudos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 paidia den einai tipota to sovaro einai thema asumvatothtas,to cd rom h to dvd rom drive sou apla den einai sumvato me th suggekrimenh marka cd.Den einai tpt to sovaro an to dokimaseis se allo cd rom h dvd rom drive tha deis oti to diavazei mia xara...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.