Προς το περιεχόμενο

Kerio Personal Firewall τέλος.

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ κι εδώ, μπορείτε να δείτε ότι όντως η Symantec ολοκλήρωσε την εξαγορά της Sygate πριν ένα μήνα περίπου και μεταξύ άλλων ανακοίνωσε ότι:

Symantec will continue to sell the current Sygate solutions under the Sygate brand. In the next six months, the company expects to rebrand the next version of the products and include additional functionality. Thereafter, Symantec plans to integrate the Sygate technology into the company's existing enterprise security products.

Οπότε πάει και η επιλογή του Sygate! Τι στο καλό, ακρίδα έπεσε? Πάμε για Kaspersky, να δούμε αν το σηκώνει ο X2 3800... wacko.gif

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εδώ κι εδώ, μπορείτε να δείτε ότι όντως η Symantec ολοκλήρωσε την εξαγορά της Sygate πριν ένα μήνα περίπου και μεταξύ άλλων ανακοίνωσε ότι:

Οπότε πάει και η επιλογή του Sygate! Τι στο καλό, ακρίδα έπεσε? Πάμε για Kaspersky, να δούμε αν το σηκώνει ο X2 3800... wacko.gif

Μόλις με ξενέρωσες.... :-(

Δημοσ.

Φως στο τουνελ...

καμια επιλογη καλυτερη απο Kerio? (δυσκολο αλλα ανεφικτο?)-απαντηση μονο απο χρηστες kerio

Δημοσ.

Πριν από 3 βδομάδες αγόρασα ένα καινούριο υπολογιστή AMD 64 X2 3800+ με motherboard Aopen με chipset nVidia nForce4 (το οποίο έχει ενσωματωμένο firewall). Tου έβαλα και το Avast Free για antivirus... και άρχισα να κάνω δοκιμές (πχ http://scan.sygatetech.com/), να μπαίνω σε sites που γνωρίζω ότι προσπαθούν να σου εγκαταστήσουν spyware και trojans, έβαλα και ένα φίλο μου από το πανεπιστήμιο να προσπαθήσει να "επιτεθεί" στον υπολογιστή μου... και τελικά όλα τα τεστς στέφθηκαν με επιτυχία (έχω XP SP2 full update).

Μήπως τελικά το nForce4 σε συνδυασμό με το Avast (και το SP2) είναι αρκετά?

Εχει κάποιος άλλος γνώμη για το chipset nForce4 ως firewall?

Υπ. όψιν ότι ο παραπάνω συνδυασμός είναι ο ποιο ελαφρύς για ολοκληρωμένη λύση προστασίας του PC.

Δημοσ.
Φως στο τουνελ...

καμια επιλογη καλυτερη απο Kerio? (δυσκολο αλλα ανεφικτο?)-απαντηση μονο απο χρηστες kerio

Eγώ πριν το kerio χρησιμοποιούσα το kaspersky antihaker. Μια χαρά ήταν.

Τώρα και η τελευτέα έκδοση του kerio μια χαρά παίζει. Για κάνα χρόνο πιστεύω ακόμα μια χαρά θα είναι. Και μετά βλέπουμε. :wink:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η Symantec Corp. εξαγόρασε τον προηγούμενο μήνα την Sygate Inc., εταιρία γνωστή για το firewall πρόγραμμά της.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της η Symantec δηλώνει οτι θα σταματήσει την οποιαδήποτε υποστήριξη ή ενημέρωση σε ορισμένα προϊόντα της Sygate ένα από τα οποία είναι το Sygate Personal Firewall.

Επίσης μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από χρήστες του εν λόγω συστήματος προστασίας η ''μητέρα'' του Norton προσέφερε ειδικές τιμές στους κατόχους Sygate προϊόντων εάν μεταπηδήσουν στα δικά της προγράμματα.

Πεισρρότερα εδώ : http://www.eweek.com/article2/0,1895,1893740,00.asp

Δημοσ.

Kalimera,

Eida oti kaneis (plin tou Frantesko), den anefere to black ice...to exei dokimasei pote kaneis apo esas?Egw to douleuw xronia kai einai pragmatika katapliktiko...

Oso gia to kaspersky, (mias kai einai poli tis modas), to exw kai auto se kamposa mixanakia, kai exw diapistwsei oti einai toso vari oso kai kalo. Isws apo ta pio varia pou yparxoun. To idio kai gia to f-secure. An exei dokimasei kaneis ton ekdosi v.6.00 einai katapliktiki, alla gonatizei mixanima me epeksergasti AMD 3700 kai RAM 512...ti na to kanei kaneis?....

Δημοσ.

Δεν έχουν όλοι ΝΑΡΤ, ούτε σκοπεύουν να βάλουν. Είναι σωστό αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω περί updates, το είχα αναφέρει κι εγώ στα πρώτα posts. Μάλιστα το τελευταίο update του kerio είχε τόσα πολλά προβλήματα που πάρα πολλοί που το κατέβασαν αναγκάστηκαν να κάνουν revert. Μάλλον είναι περισσότερο ψυχολογικό το θέμα, για πόσο ακόμα θα χρησιμοποιούμε ένα firewall χωρίς μέλλον (εγώ ακόμα δεν το έχω βγάλει). Kaspersky δεν βάζω μετά από όσα έχω ακούσει. Θα ρίξω μια ματιά στο black ice (έχει και ωραίο όνομα, μόνο μια κάσκα κι ένα Hosaka θα μου λείπει! costumed-smiley-013.gif)

Δημοσ.
egw pali de katalavenw, an exeis NAPT ti to xreiazese to firewall? Den ftanei to NAPT ?
Eipa OPOIOI exoyn an eides kala... kai an exeis dinatotita na valeis giati na min to energopoihseis?

Εγώ δεν διαφωνώ μαζί σου, έχεις απόλυτο δίκιο, αν έχεις ΝΑΡΤ τι να το κάνεις το software firewall? Ωστόσο, εκτός κι αν κάνω μεγάλο λάθος, οι περισσότεροι που έγραψαν εδώ όχι μόνο έχουν κάποιο software firewall αλλά αυτό είναι το kerio.

(back to manager now, όταν υπάρχει manager στη μέση και είναι και 1-1 με τη Ρόμα ούτε firewalls με νοιάζουν, ούτε γυναίκες, ούτε τίποτα)

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...