Προς το περιεχόμενο

Kerio Personal Firewall τέλος.

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους το χρησιμοποιούν (άρα το θεωρούν το καλύτερο firewall!) και δεν ξέρουν ακόμα τα νέα, αντιγράφω από το επίσημο site:

CUSTOMER ALERT Kerio Personal Firewall is being discontinued on December 31, 2005. While Kerio will continue to support this product for all customers through 2006, we will not be actively developing any new features or functionality going forward.

We strongly encourage those customers interested in purchasing Kerio Personal Firewall to download the product and evaluate it free of charge for 30 days before purchasing as our strict no refund policy will continue to apply for the three remaining months the product will be available. We thank you for your understanding.

(πηγή: http://www.kerio.com/kpf_home.html)

titanic.gif

Δεν ξέρω τα πώς και τα γιατί, ούτε τι θα βάλουν στη θέση του, αλλά κρίμα.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κριμα κριμα κριμα

πολυ καλο προγραμμα

Δημοσ.

Κι εμένα προς kaspersky μεριά με βλέπω να οδεύω, τα Norton IS και τα zone alarm τόσα χρόνια τα σιχάθηκα (καμια φορά χρειάζεται κι η αλλαγή για χάρη της αλλαγής, βλέπετε).

Ελπίζω να είναι μην είναι τόσο βαρύ όσο λένε, θα πρέπει να το δοκιμάσω. Με τα firewalls και τα antiviruses ξέρετε πως είναι, 100 users έχουν 100 διαφορετικές απόψεις. ;-)

Δημοσ.

H Kerio Technologies υποσχέθηκε ότι θα παρέχει τεχνική υποστήριξη σε όσους έχουν ήδη το KPF (ή το αγοράσουν μέχρι το τέλος του χρόνου) μέχρι τις 31/12/06.

Δεν νομίζω να συμπεριλαμβάνονται οποιουδήποτε είδους updates, αλλά και πάλι θα λειτουργεί μια χαρά (άλλωστε ένα firewall δεν έχει τόση μεγάλη ανάγκη τα updates, όσο ένα antivirus).

Λογικά όμως θα εγκαταληφθεί από τους χρήστες του σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, εγώ ήδη ετοιμαζομαι για Kaspersky ή το sygate που είπατε πιο πάνω.

Αξίζει να μεταφέρω 2 σχόλια:

Στο http://forums.kerio.com/index.php?t=msg&th=7040&start=0&S=9de97243d04e13fe90cc6fa8dc15787d μπορείτε να δείτε ότι από την εταιρία είπαν:

KPF 4.2.0 is the last version that will be released. The firewall will continue to work, it won't stop working on December 31st 2006 =)

You may have noticed that we've also discontinued our host-based firewall, Kerio ServerFirewall. Kerio is making a decision to refocus on our core products: Kerio MailServer on Kerio WinRoute Firewall. The reasons for discontinuing these products are the same as with any company: Are the products profitable, and do they make sense for the company's long term plans? In our case, the answer is no.

Ενώ στο http://forums.kerio.com/index.php?t=tree&th=7040&mid=28904&S=6eb1f09d3528e97d9cfcc6632c285507&rev=&reveal= καποιος αναρωτιέται για τη σχέση του KPF με του AVG (αυτά για όσους αρέσκονται σε θεωρίες...συνομωσίας)

Δημοσ.

Ειλικρινα τι θα απογινουμε τωρα? Τρομαξα κι εγω τοσα χρονια να βρω το Kerio που δουλευει στιβαρα(φρουριο το pc) και κυριως ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ.

Δημοσ.

Φτού σου και πάνω που άρχισα να τα πηγαίνω καλά με δαύτο....

Τωρα τι;Θα έλεγα για Sygate αλλα κάτι πήρε το αφτί μου οτι η εταιρία που το αναπτύσει εξαγωράστηκε απο την Symantec...

Μακάρι να είναι ραδιοαρβύλα :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...