Charalambos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 exo ena paixnidi(NFS most wanted) ke to format ton files ine MDF ke MDS. ti prepi na kano giana mporo na pe3o to paixnidi?
sotris99 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Είναι αρχεία αωτίστοιχα του .iso και ανοίγουν με το πρόγραμμα Alcohol 52% ή Alcohol 120%
Bomber-21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μπορεις να τα κανεις Mount και με τα DAEMON TOOLS.
tromeros dennis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 μπα, εγω δεν εχω αγορασει παιχνιδι να ειναι σε mdf και mds για οτι αλλο extension θελεις, κοιτα και εδω > http://www.filext.com/
Voodooman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 μπα' date=' εγω δεν εχω αγορασει παιχνιδι να ειναι σε mdf και mds για οτι αλλο extension θελεις, κοιτα και εδω > http://www.filext.com/[/quote'] Ούτε εγώ, ρε παιδία. Τα δικά μου παιχνίδια όλο κάτι .exe,.cab,.dll έχουν. Βρε charalambos, είσαι σίγουρος; Από ποιό μαγαζί το αγόρασες, βγήκε κιόλας;;;;;;;;;;
parisb Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Ούτε εγώ' date=' ρε παιδία. Τα δικά μου παιχνίδια όλο κάτι .exe,.cab,.dll έχουν.Βρε charalambos, είσαι σίγουρος; Από ποιό μαγαζί το αγόρασες, βγήκε κιόλας;;;;;;;;;;[/quote'] Pes mou oti kaneis plaka...
polaki Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Ούτε εγώ' date=' ρε παιδία. Τα δικά μου παιχνίδια όλο κάτι .exe,.cab,.dll έχουν.Βρε charalambos, είσαι σίγουρος; Από ποιό μαγαζί το αγόρασες, βγήκε κιόλας;;;;;;;;;;[/quote'] Απο ένα μαγαζί που λέγεται "Download"... ανοιξέ τα με το Daemon tools, αλλιώς με Alcohol γράψτα σε CD κανονικά!
parisb Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Ti download re... se ligo tha mas peite oti yparxoun paixnidia sto internet.. kai oti ta katevazeis apla sto pc sou... kai oti oute kan ta grafeis se cd-dvd kai ta trexeis apla apo to sklhro me ayta ta perierga tools pou anaferontai.. Ti allo tha akousoume? Oti yparxei tropos na meiwseis to megethos enos mousikou cd kai na to kaneis na pianei to 1/8 tou cd?
polaki Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 LOL!! Το επομενο θα ειναι να βλεπουμε ταινιες πριν καν παιχτουν στο σινεμα.. Τί αλλο θα ακούσουμε......... :D:D
whiteman7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 ti einai to internet?download?pos ginete ayto? ( )
Voodooman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Α, τὠρα κατάλαβα! Για αυτό γίνεται τόσος ντόρος και όλοι ζητάνε φτηνό και γρήγορο Internet! Για να μπορούνε να κλέβουνε! Να'στε καλά παιδιά που με ξυπνήσατε!
Wolfidis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Kλοπή είναι να στερείς από κάποιον κάτι και όχι να το μοιράζεαι με άλλους....
Charalambos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Απο ένα μαγαζί που λέγεται "Download"... ανοιξέ τα με το Daemon tools' date=' αλλιώς με Alcohol γράψτα σε CD κανονικά! [/quote'] Efaxaristo poli
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.