{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 ontos einai ok alla kati mou leei oti erxete ena trelo protection kai pou tha trexoume palu...
iagouaros Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά το παιχνίδι είναι σκέτη πόρωση, έχω κολλήσει άσχημα. Απίστευτα γραφικά και πολύ ωραίο story. Δε θα ησυχάσω αν δεν το τερματίσω!!!!
chill Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Τα παραλές φίλε μου, τα παραλές. Καλό είναι, του 6.5-7 θα έλεγα. Στην αρχή ω ναι πορώνεσαι αλλά όσο παίζεις θα βαριέσαι. Το ίδο μοτίβο. Σε fp καις χορταράκια, ψάχνεις μοχλούς, τραβάς πάνω σου trex και σκοτώνεις σαρανταποδαρούσες και raptorakia και the end!!!! Με Kkong space space space και λίγο ξυλαράκι και the end επίσης. "Ιt was the beauty that killed the beast" λέει στο τέλος αλλά εγώ θα το αλλάξω και θα πω "Η βαρεμάρα σκότωσε το κτήνος". Πάντως σε καταλαβαίνω και γω την ίδια εντύπωση είχα σχηματίσει αρχικά και ιδίως από το demo αλλά δεν είναι έτσι δυστυχώς. Καλό μεν αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Βλέπω έκανες το post σου στις 20:12 άρα όταν θα δεις το post μου θα το έχει τερματίσει οπότε θα με καταλάβεις !!!! Το πραγματικό θηρίο είναι.......η διάρκεια του τίτλου lol. Θεριό ανήμερο!!!!!
iagouaros Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Όχι εντάξει, δεν το τερμάτισα ακόμα. Είμαι ακριβώς στη μέση κι ακόμα δεν το έχω βαρεθεί αλλά συνεχίζω με την ίδια πόρωση. Τώρα το τι θα γίνει στη συνέχεια δεν ξέρω.
mandal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 to game telika einai toso mikro pou den 8a prolabei na to bare8ei kanenas. epeidh molis to termatisa, apogohteutika ligo apo thn teleutaia pista pou den mporeis na skotwseis kanenan allon para mono autous pou exoun opla. k ta grafika den htan isa3ia tou ypoloipou paixnidiou. 8.5/sta deka apo mena.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.