Zoltanrap Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Re guys erwthsh... Ksekinaei to game ola kala mia xara alla o xarakthras koitaei sunexws PANW. Kai otan paw sta options einai san na einai pathmeno to panw velaki. kamia idea kaneis? Dokimasw na ta allaksw alla pali tipota:(
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Soz file Zolt den exo idea gia ti milas...Wolf mexi tora nai mono ksilo tipota allo alla kai ti allo tha mporouses na kaneis me ton Kong?Na luseis kana grifo?
Wolfidis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Wolf mexi tora nai mono ksilo tipota allo alla kai ti allo tha mporouses na kaneis me ton Kong?Na luseis kana grifo? Ξέρω γω? Να είχε τουλάχιστον περισσότερες κινήσεις.... Βαρετό μου φαίνεται...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Nai ontos etsi einai...anyways toulaxiston exei ton jack k ksexniese ligo...
Sephir Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Re guys erwthsh...Ksekinaei to game ola kala mia xara alla o xarakthras koitaei sunexws PANW. Kai otan paw sta options einai san na einai pathmeno to panw velaki. kamia idea kaneis? Dokimasw na ta allaksw alla pali tipota:( Αποσύνδεσε από το PC σου τυχόν gamepads που έχεις συνδέσει.
Zoltanrap Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Αποσύνδεσε από το PC σου τυχόν gamepads που έχεις συνδέσει. File Sephir, Den uparxei tipota ektos apo mouse kai keyboard!!!
Wolfidis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Nai ontos etsi einai...anyways toulaxiston exei ton jack k ksexniese ligo... Opote kala ekana kai den evala ton 8eio se trexamata!
giorgos th. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 sto demo pou epaiksa ligo ta mpouketa tou kong ston t-rex einai theika pantos..
chill Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Καλά τα μπουκέτα στον trex αλλά απο χειρισμό..........πρέπει δηλαδή να κυλάω την ροδέλα σαν βλάκας για να του σπάσω το κρανίο??? Πάντως όπως και να χει το να ελέγχεις τον ΚΚ είναι γαμάτο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 File Wolf ki omos akseizei logo krafikon kai apo apopsi game giati den yparxei kanena allo tous eidous...ego pantos tin exo katavrei me to game ean kai otan exei fog ola kollane...
chill Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Νομίζω ότι το demo του συγκεκριμένου τίτλου είναι το πιο παραπλανητικό ever. Παίζεις το demo και παθαίνεις μια πλάκα μεγατόνων, παίρνεις το game και τρως την αντίστοιχη ξενέρα. Γραφικά ικανοποιητικά, ήχος άριστος (αν και οι συνεχεις αλλά ψυχώ στριγκλιές της γκόμενας με έχουν κάνει να χαλαστώ λιγάκι) αλλά gameplay 0 ειδικά όταν ελέγχεις τον άντρα omg είσαι ένα βήμα πριν την αυτοκτονία, για τον kong τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα αλλά τπτ σπουδαίο και αξιοπρόσεκτο. Βασικά περιμένω να δω τον kong στην Νέα Υόρκη γι'αυτό και μόνο παίζω τον τίτλο αλλιώς θα είχε φάει unistall μονομιάς. Το παιχνίδι δεν μου προσέφερε τίποτα απόσα με είχε προετοιμάσει τόσο καιρό. Imo κατώτερο του μετρίου και μόνο ο έλεγχος του kong σώζει κάπως την κατάσταση. Έχω ασχοληθεί 2 ώρες και είμαι στο 24% οπότε αν ασχοληθείτε ένα απόγευμα γεμάτο με τον τίτλο.................. the game is over.Ελπίζω η ταινία να είναι καλύτερη από το παιχνίδι.
Wolfidis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 ...Ελπίζω η ταινία να είναι καλύτερη από το παιχνίδι. Και εγώ το ελπίζω.... (πάντως το προηγούμενο KK ήταν πολύ καλό)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Vasika ean perimeneis na ftaseis NY ksexna to den aksizei giati i pista einai 2 lepta... kai meta telionei to game...lol?
chill Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Lol σαν πίθικος όμως είμαι χορτοφάγος και θέλω να γευτώ λίγο το "big apple" NY . Το παιχνιδάκι τελικά δεν είναι άσχημο (αν και πρέπει να είναι το συντομότερο ever) αλλά σου αφήνει ρε παιδί μου την αίσθηση ότι θα μπορούσε να είναι κλάσεις ανώτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.