Feanor Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Θέλω τα Windows όταν εκκινούν να κάνουν αυτόματα κλήση για σύνδεση με τον παροχέα μου. Ξέρει κανείς πως θα γίνει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimik Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Στις Adsl δεν χρειαζεται κληση για να συνδεθεις.....απ'την στιγμη που το πισι & το μοντεμ σου ειναι ανοιχτο και συγχρονισμενο εισαι ηδη συνδεδεμενος.......εκτος αν δεν καταλαβα καλα τι εννοεις..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feanor Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 μμμ.... έχω το μόντεμ της Microcom που δίνει η Vivodi στο DSL Cube... όταν ξεκινούν τα Windows ΔΕΝ είμαι συνδεδεμένος και πρέπει να κάνω dial. Έχω κάνει καμμιά βλακεία; Ότι έλεγε στο κουτάκι έκανα ο έρημος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 ega pali den mporw na katalave giati i vivodi kai oi alles etaireis stamatisan na parexounj modem/routers opws JetSpeed kai SpeedTouch kai arxisan na dinoun geloia USB modems only.... Xereis kanmeis na mou apantiseis e auto? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Το μόντεμ του ADSL δεν καλεί νούμερο. Συγχρονίζεται. Εφόσον είναι ανοικτό, είναι συνδεδεμένο. Εκτός αν παίρνει ρεύμα από το USB και ανοίγει κάθε φορά που ανοίγεις τον υπολογιστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crach13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 ega pali den mporw na katalave giati i vivodi kai oi alles etaireis stamatisan na parexounj modem/routers opws JetSpeed kai SpeedTouch kai arxisan na dinoun geloia USB modems only.... Xereis kanmeis na mou apantiseis e auto? giati se pirazoun ta modemakia?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimik Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 ega pali den mporw na katalave giati i vivodi kai oi alles etaireis stamatisan na parexounj modem/routers opws JetSpeed kai SpeedTouch kai arxisan na dinoun geloia USB modems only.... Xereis kanmeis na mou apantiseis e auto? Μα ειναι τοσο απλο φιλε Νικο....θεμα κοστολογιου και μονο φανταζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feanor Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Το μόντεμ του ADSL δεν καλεί νούμερο. Συγχρονίζεται. Εφόσον είναι ανοικτό, είναι συνδεδεμένο. Εκτός αν παίρνει ρεύμα από το USB και ανοίγει κάθε φορά που ανοίγεις τον υπολογιστή Και να η απάντηση στην απορία μου.... Δηλαδή ένα μόντεμ που δεν θα έβγαινε από την παροχή ρεύματος θα ήταν πάντα συγχρονισμένο και όταν θα άνοιγα το pc θα ήμουν συνδεδεμένος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 ρε παιδια τι του λετε του παιδιου? ΜΟΝΟ αν εχεις ROUTER συνδεεται αυτοματα! αν εχεις ενα απλο adsl modem (οπως πχ το xpresslink της siemens) πρεπει να κανεις κανονικα κληση σαν να εχεις dialup! Ληση υπαρχει και ακουει στο ονομα ADSLKeepalive! το εχω ανεβασει εδω: http://briefcase.pathfinder.gr/file/predatorGR/21237/491055 απλα τικαρεις την επιλογη auto dial at startup και start with windows και εισαι κομπλε. feanor αυτο που ζητας το κανει ενα router και οχι ενα απλο adsl modem. εγω ας πουμε που εχω το 9107 της us robotics μολις αναβω το Pc ειμαι online,θεωρητικα και με κλειστο pc ειμαι Online αφου το router δεν αποσυνδεεται ποτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feanor Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Να 'σαι καλα ρε φίλε. Α ρε παραπληροφοριάκηδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_DiMoN_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Κι εγώ έχω ένα τέτοιο modem και μάλιστα δεν είναι USB αλλά Ethernet και πέταξα το jetspeed γιατί μου την έπσαγε για το ότι ήθελα να κάνω ήθελε port forwarding και δεν λειτουργούσε πάντα σωστά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaLLeN_StaR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδια οταν εχεις modem δεν καλεις ΝΟΥΜΕΡΟ αλλα το adsl για να συγχρονιστει.Αν ηταν να καλουσες νουμερο,ποια η διαφορα με την dial-up? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_DiMoN_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δεν καλείς νούμερο.. Απλώς κάνεις dial και κάνει verify.. Το adsl συγχρονίζεται μόνο του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feanor Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Χαίρω πολύ... αυτή τη διαδικασία συγχρονισμού τη ξεκινάς πατώντας ένα κουμπάκι που λέει "Dial". Αυτό εννοούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shinta Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Ego mono me PPPoE xriazete na kano connection san dial me ton provider. me PPPoA apla anoigo ton explorer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.