songless_bird Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δεν ηξερα αν επρεπε να το βαλω εδω αυτο το θεμα Μπορει καποιος να με βοηθησει? Εχουμε την Sony WEGA 29" και το video Sony Smart engine. Οταν ειναι συνδεδεμενα με scart καλωδιο ενεργοποιειται στο "smartlink" και οπως ειναι τα καναλια στην τηλεοραση περνανε και στη μνημη του video. Εχουμε τον αποδικωποιητη HUMAX Ζ5400. Και στα δυο manual (video και Humax) μιλαει για το πως να συνδεσεις τα δυο μεταξυ τους ωστε να γραφεις καναλια απο το δορυφορικο. Εχω συνδεσει λοιπον τις πρωτες εισοδους scart του καθενος πανω στη ΤV και το δευτερο μεταξυ τους(video και Humax). Φυσικα το καναλι που δειχνει το δορυφορικο φαινεται μεσα απο το καναλι του video στην TV και οταν πατας το REC γραφεται. Αλλα αν αλλαξεις καναλι στο δορυφορικο (φυσικα) γραφει το νεο καναλι. Δεν ισχυει αυτο βεβαια αν αλλαξεις καναλι στην TV. Ερωτηση: Μπορω να περασω καναλια του δορυφορικου στη μνημη του video ωστε να μπορω να αλλαζω καναλια στο δορυφορικο αλλα να συνεχιζει την εγγραφη σε ενα συγκεκριμενο? Δεν βρηκα τροπο απο το manual. Βοηθηστε γιατι μου εχει σπασει τα νευρα ο πατερας μου που λεει οχι μονο οτι γινεται, αλλα οτι το εκανε συνεχεια καποτε και τωρα δεν ξερει γιατι δεν γινεται.Εκανε λεει smartlink μολις εβαζε να φαινεται ενα καναλι απο το δορυφορικο και μπορουσε μετα να αλλαξει καναλια..Εγω παντως επιμενω οτι δεν γινεται και θελω την επιβεβαιωση σας. Οτι και να εκανα δεν ειδα να περναει τιποτα στη μνημη του το video μεσω smartlink...
sotos65 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αυτό φίλε songless_bird, το video δουλεύει (τουλάχιστον όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα τόσα χρόνια) μόνο με αναλογικά κανάλια στα vhf/uhf, αντιθέτως ο δορυφορικός δέκτης επεξεργάζεται ψηφιακά σήματα στη ζώνη 950-2150Mhz (αφού έχουν ήδη μετατραπεί σ' αυτή, από την αρκετά ψηλότερη 10700-12750Mhz με το lnb) και έτσι δεν έχουν καμία συμβατότητα ώστε το video να μπορεί να διαχειριστεί δορυφορικά κανάλια. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται με smartlink, αυτό μπορεί να έχει σχέση με κάποιο είδος τηλεχειρισμού του δορυφορικού δέκτη μέσω αυτής της λειτουργίας του βίντεο, το γεγονός παραμένει ότι το βίντεο δεν μπορεί να αποθηκεύσει αυτά τα κανάλια.
songless_bird Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Να σαι καλα φιλε μου Αυτη την απαντηση περιμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.