Sorath Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 ΕΕΕΕΕΕΕεεεεεε!!!!!!!!! Μην τους βαζεις ιδεες......
DimAslan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Εγώ πάντως έλεγα να βάλω Tellas... Από ταχύτητες τί λέει;
sotirisl Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Και να φτιαχτεί θα μας το δώσουν νομίζεις;Πάντως παιδιά ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ με τους λογαριασμούς της τρελλάς.Έχω προσωπική εμπειρία + μερικών γνωστών μου από την τηλεφωνία της.Γενικώς κάνει διάφορα κι αν τους πάρεις χαμπάρι τα ρίχνει στο Γερμανό ότι και καλά δεν τους ενημέρωσε,ότι ο σωστός καταναλωτής κρατάει κάπου όλες τις αποδείξεις(θα πάρω και 2ο σπίτι να τις βάλω μέσα) και άλλες πολλές δικαιολογιές.Για να καταλάβετε μου ήρθε απλήρωτος λογαριασμός που είχε κλείσει 13 μήνες απλήρωτος.Και ξαφνικά πετάχτηκε σαν pop-up τώρα.Κι αν δεν ήμουν εγώ σπίτι η μάνα μου θα τον πλήρωνε.Και μάλιστα είχαν το θράσος να το ξανακάνουνε.Σόρρυ για το οφ τόπικ αλλά δεν θέλω να την πατήσει κάποιος επειδή αυτοί οι μούργοι εκεί νομίζουν ότι ανακάλυψαν την αμερική.Πάντως αρκετοί που ξέρω την πάτησαν επειδή είχαν πετάξει τις αποδείξεις της ταμιακής του Γερμανού αλλά τελικά πάλι βρέθηκε άκρη μέσο του Γερμανού.Ούστ λαμόγια. και αν σου ζητήσουν λεφτά για λογαριασμο που έχεις πληρώσει πριν από κανά εξάμηνο και έχεις πετάξει τις αποδείξεις τι κάνεις;
IOCTL Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Ti kompina paizei me to kainourgio tis Tellas pou mpaineis xoris syndromi , ola dorean exoplismos - grammi ...kai aplos exeis xreosi ana lepto... kai tin maximun na plironeis 25 euro oso kai na mpaineis??
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 pare demo apo tellas na deis ti ginetai.ama fteei to dslam sou kai einai fortomeno oti kai na baleis ta idia tha einai.an sou zitisoun lefta tote tous les ego den plirono tipota kai stamatas tin sindromi sou.pantos kalo einai na tis kratas etsi gia kana xrono.
Silok Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 και αν σου ζητήσουν λεφτά για λογαριασμο που έχεις πληρώσει πριν από κανά εξάμηνο και έχεις πετάξει τις αποδείξεις τι κάνεις; Κοίταξε,απ'ότι μίλησα μ'έναν υπάλληλο του γερμανού και τους βρίζαμε παρέα κι αυτό επειδή μόλις πληρώνεις το σύστημά τους ενημερώνεται κατευθείαν δεν υπάρχει περίπτωση να φταίει ο γερμανός.Κι άν έχεις πετάξει τις αποδείξεις θα σε σώσει ο γερμανός αρκεί να του πείς την ημερομηνία του "απλήρωτου".Δηλαδή υπάρχει λύση αλλά γιατί να τρέχω στα καλά καθούμενα επειδή αυτοί είναι κουτοπόνηροι.Κι άντε εγώ το είδα.Αν έλειπα όμως και πήγαινε και το πλήρωνε η μητέρα μου νομίζοντας ότι εγώ ξέχασα να τον πληρώσω;Ξανά ούστ γιατί έχω μία υποψία πως δεν συμβαίνει από ανοργανωσιά και από λάθη αλλά...........κι όποιος τη φάει αυτοί κερδισμένοι θα είναι
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 gia auto ta matia mas dekatesera giati ena euro na parei o kathenas apo tin karta kapoiou tha xtisei vila.
dtkos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 στο τελος θα βαλουν και γραμματοσημα στα email οι κλεφτες!! Μη βάζεις ιδέες! ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΙΔΕΕΣ!
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 ipame plironei o paraliptis akoma kai ston logariasmo to gramatosimo
nikoskourtis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Σιγα μη συμβαινει απο ανοργανοσια ή απο λαθος. Εχει γινει ποτε λαθος υπερ του πελατη;
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 kai auto sosto apla palia otan ixa vivodi san mia fora na mou ixan parei ligotera.ektos an itan idea mou logo ton kathisteriseon sto logistirio.
crach13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 loipon file freshman exis adiko pou katigoris tellas!!Exo kai ego tellas izi kai elava mia xara to email pou me eidopoihse gia tis ypiresies.Estila fax kai apenergopoihthikan oi ypiresies mia xara.kai mou afairesan kai to poso pou mou xreosan ston epomeno!!!
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 i den to estilan sed olous i kapoios den diabazei ta mail.genikos pantos to mail den einai oti kalitero giati polloi den diabazoun to diko tous mail alla exoun px to eteriko tous.
Mithrantir Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Mia paratirisi mono, i Tellas san metoxiko kefalaio anikei mono kata to 49% (kai mallon kai ligotero edw kai kana xrono) sti DEH. To upoloipo 51% anikei se mia Italiki etaireia. Apla gia na aposafinizoume kapoia pragmata
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.