Προς το περιεχόμενο

Tellas ADSL απάτη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιοι εκεί στην Tellas πρέπει να θεωρούν εαυτούς πολύ πονηρούς... Ενώ πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσαν με τυμπανοκρουσίες μείωση τιμών στην παροχή adsl, παραπλανητικά και χωρίς καμία ειδοποίηση προχώρησαν στη χρέωση υπηρεσιών που πριν μερικούς μήνες, σε τότε προσφορά, έδιναν δωρεάν.

Πιο συγκεκριμένα, στις αρχές του έτους το πακέτο προσφοράς για την ενεργοποίηση της γραμμής, εκτός των άλλων, περιελάμβανε και δωρεάν την παροχή των υπηρεσιών "Extra web space" και "Virtual Disk", οι οποίες χωρίς καμία ειδοποίηση χρεώνονται πλέον -για όλους- με 7,21 και 9,02 ευρώ συν ΦΠΑ ανά λογαριασμό. Εκοψαν, δηλαδή, από τη μία πέντε ευρώ (στα 384/128) και από την άλλη "τσίμπησαν" 16... Και όποιος -σου λέει- προσέξει αναλυτικά τις χρεώσεις του λογαρσιαμού τις πρόσεξε!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία επικαλέστηκαν αόριστα, χωρίς ημερομηνία, την αποστολή κάποιου e mail προς όλους τους συνδρομητές, με το οποίο δήθεν ενημέρωναν για την από εδώ και στο εξής χρέωση των υπηρεσιών. Μήνυμα το οποίο προσωπικά ποτέ δεν έλαβα και όπως και οι ίδιοι παραδέχτηκαν δεν έχουν τρόπο να αποδείξουν ότι εστάλη.

ΤρΕλλάς το μεγαλείο σου!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

katarxin kalos irthes sto forum.autoi mporoun na sou apodixoun apo ta logs oti sto stilan alla ante na bgaleis akri.apla plironeis autin tin fora kai meta i pas se allo isp i koveis tis ipiresies ;)kala lene merikes fores to pio apolo einai to pio kalo.

Δημοσ.

Αλλος ενας λόγος να μην κάνεις αορίστου χρόνου συνδρομές, και ποσο μάλλον με τελλας και οτενετ.

ούπς! :grin: αυτό πως γίνεται?

clipboard027uw.jpg

αυτο που βλέπω πάνω, τι ειναι; το ποστ φάντασμα? :? :-? :???:

Δημοσ.
...o ote mas epitithetai.

Τι; Συκοφάντες! Ο ΟΤΕ είναι φίλος μας...

(Η παραπάνω πρόταση είναι καθαρά χιουμοριστική και δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη)

Δημοσ.

paidia exo kai ego tellas kai erxomai me th seira moy na epibebaioso oti den exei erthei kanena mailHthela na rothso kati,epeidh aporofhtthika me th dsl den koitaksa katholoy ta alla poy edinan!ta email ta dorean antivirus klp!tora poy ta koitao me katharo myalo ta thelo!!ti paizei m'ayta!(eimai aplhstos?oti plhrosa thelo)!!!!!!

Δημοσ.

ΔΕΗ, ΟΤΕ και @@!!

ουστ βρωμοκλεφτες!! Δε θα φτιαχτει κανα φωτοβολταικο που να μπορει να δινει την ενεργεια που θελει ενα σπιτι! Που θα παει!

Δημοσ.
ΔΕΗ' date=' ΟΤΕ και @@!!

ουστ βρωμοκλεφτες!! Δε θα φτιαχτει κανα φωτοβολταικο που να μπορει να δινει την ενεργεια που θελει ενα σπιτι! Που θα παει![/quote']

Και να φτιαχτεί θα μας το δώσουν νομίζεις;Πάντως παιδιά ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ με τους λογαριασμούς της τρελλάς.Έχω προσωπική εμπειρία + μερικών γνωστών μου από την τηλεφωνία της.Γενικώς κάνει διάφορα κι αν τους πάρεις χαμπάρι τα ρίχνει στο Γερμανό ότι και καλά δεν τους ενημέρωσε,ότι ο σωστός καταναλωτής κρατάει κάπου όλες τις αποδείξεις(θα πάρω και 2ο σπίτι να τις βάλω μέσα) και άλλες πολλές δικαιολογιές.Για να καταλάβετε μου ήρθε απλήρωτος λογαριασμός που είχε κλείσει 13 μήνες απλήρωτος.Και ξαφνικά πετάχτηκε σαν pop-up τώρα.Κι αν δεν ήμουν εγώ σπίτι η μάνα μου θα τον πλήρωνε.Και μάλιστα είχαν το θράσος να το ξανακάνουνε.Σόρρυ για το οφ τόπικ αλλά δεν θέλω να την πατήσει κάποιος επειδή αυτοί οι μούργοι εκεί νομίζουν ότι ανακάλυψαν την αμερική.Πάντως αρκετοί που ξέρω την πάτησαν επειδή είχαν πετάξει τις αποδείξεις της ταμιακής του Γερμανού αλλά τελικά πάλι βρέθηκε άκρη μέσο του Γερμανού.Ούστ λαμόγια.

Δημοσ.

iparxoun boltaika alla einai pola lefta.b.den xero ti ipiresies dinoun alla stin forthnet px otan pernes sindromi exeis sindromi mail 10 mb xoro gia site free fax me mail,antivirus sta iserxomena mail apo ton server antispamming ktl.den plironeis gia auta.ine mesa stin timi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...