robas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Caesars - 39 Minutes Of Bliss (In An Otherwise Meaningless World) (Astrawerks/2003) - [Alt Pop/Garage Rock] Tracks: 01 Sort It Out 02 (I'm Gonna) Kick You Out 03 Let's Go Parking Baby 04 Jerk It Out 05 Out of My Hands 06 Only You 07 Since You've Been Gone 08 Crackin' Up Vidal 09 You're My Favourite 10 Fun and Games 11 Suzy Creamcheese 12 You Don't Mean a Thing to Me Κατα τύχη έπεσε στα χέρια μου και απο τότε το έχω λιώσει. Φοβερή δουλειά απο ένα σουηδικό group. Δεν μας έχει συνηθίσει η Σουηδία σε τέτοιες κυκλοφορίες και πραγματικά έμεινα άφωνος. Είναι η πρώτη δουλειά του group με αυτό το όνομα. Παλιότερα είχαν άλλη μια κυκλοφορία με το όνομα: Caesars Palace. Ίσως οι περισσότεροι τους ξέρετε απο μια διαφήμιση (μου ξεφέυγει ποιά) που έπαιζε το κομμάτι: Jerk It Out. Όλα τα κομμάτια είναι super. Θυμίζουν πολύ αγγλική σκηνή και κυρίως manchester. Το Jerk It Out ειδηκά θυμίζει πολύ Inspiral Carpets. Σε γενικές παιζουν garage rock και alternative pop και το προτείνω σε όλους τους fun αυτού του είδους. Κομμάτια που ξεχώρισα: 01, 02, 09, 12
Godfath3r Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Πολύ φασαρία έχει γίνει με δαύτους...Πρέπει να τους τσεκάρω...!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.