takis3 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Πήρα μια Sound Blaster Audigy 24biτ.Την έκανα εγκατάσταση και σύνδεσα ηχεία 5.1 .Στο τεστ που κάνει το πρόγραμμα για τα ηχεία ακούγεται κανονικά η φωνή που πέζει σε κάθε ηχείο ξεχωριστά. Όταν όμως πέζω mp3 ή dvd ο ήχος βγαίνει μόνο απο 2 ηχεία χωρίς καθόλου μπάσο.Για να πέξουν όλα τα ηχεία μαζί πρέπει να επιλέξω στο ΕΑΧ console την επιλογή CMSS 3d Surround. Είναι φυσιολογικό αυτό ;Δηλαδή δεν θα έπρεπε να πέζουν όλα τα ηχεία χωρίς το ΕΑΧ ;
billpeppas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Φυσιολογικό είναι. Αν ο player σου έχει κατάλληλο DSP Plug-in μπορείς να παίζουν όλα τα ηχεία και δίχως το CMSS.
takis3 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.Να ρωτήσω και κάτι άλλο.Κοιτάζω στο site της creative και βλέπω sound blaster audigy και sound blaster live και έχουν την ίδια φωτογραφία.Πως μπορώ να ξέρω πιά κάρτα έχω ;Ακόμα και στην Audigy βλέπω διάφορες εκδόσεις όπως LS ,SE, DS κλπ.Τουλάχιστον να ξέρω αν όντως είναι audigy ή sound blaster live. Παντως στο device manager μου την αναφέρει ως sound blaster audigy αν και δεν ξέρω κατα πόσο αυτό είναι έγκυρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.