ksp Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Προσπαθώ να δημιουργήσω ένα φάκελο π.χ τεστ μέσα στα έγγραφά μου, αλλά το όνομα του φακέλου παραμένει πάντα «Φάκελος» και δεν μπορεί να μετονομαστεί… Τι φταίει? P.S ο υπολογιστής είναι σε δίκτυο με file sharing...
MariaTs. Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Καμιά φορά συμβαίνει και πεισμώνει το ρημάδι για μηχάνημα. Απλά κλείστο και ξανάνοιχτο και κάνε τη δουλειά σου μετά. Η επανεκκίνηση δεν κάνει τίποτε. Μόνο το κλείσιμο.
blackwar Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Αν δεν το δοκίμασες ήδη, Δημιούργησε τον μέσα στο C: και υστέρα αντέγραψε τον στα έγγραφα.
geovard Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα windows αρνούνται να δημιουργήσουν φάκελο με όνομα con
REDBOUL Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 profanws giati einai mia apo tis kataxwrhmenes lekseis kai den mporei na xrhsimopoihthei...
Sorath Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Για το con υπάρχει ήδη topic όπου εξηγείται πλήρως το θέμα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα windows αρνούνται να δημιουργήσουν φάκελο με όνομα con Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αν διάβασες ΕΝΑ από τα topic που είχαν ανοιχτεί γι'αυτό το... "πρόβλημα" που ανακάλυψαν και παρουσίασαν ως... αξιοπερίεργο: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=123437 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=121770 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=108687
geovard Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Πού να προλάβεις να διαβάσεις τόσα topics έχουμε καί δουλειές.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Πού να προλάβεις να διαβάσεις τόσα topics έχουμε καί δουλειές. Επιτέλους επέστρεψε η λογική του lazaross: ο χρόνος μου είναι πολύτιμος, εσείς προφανώς ξύνεστε, οπότε ξαναρωτάω γιατί βαριέμαι να ψάχνω. Εύγε!
kleidokratwr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Προσπαθώ να δημιουργήσω ένα φάκελο π.χ τεστ μέσα στα έγγραφά μου' date=' αλλά το όνομα του φακέλου παραμένει πάντα «Φάκελος» και δεν μπορεί να μετονομαστεί…[/quote'] Δοκίμασε το γνωστό "unlocker" είναι στα files του insomnia. Διαγράφει/μετονομάζει τους φακέλους/αρχεία και λοιπά. Αν δεν πετύχει δοκίμασε να ψάξεις με τη λέξη "unlocker" εδώ και θα βρείς όλα τα θέματα που το χουν προτείνει, μαζί με άλλα αντίστοιχα εργαλεία ή μεθόδους.
geovard Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Επιτέλους επέστρεψε η λογική του lazaross: ο χρόνος μου είναι πολύτιμος' date=' εσείς προφανώς ξύνεστε, οπότε ξαναρωτάω γιατί βαριέμαι να ψάχνω. Εύγε![/quote'] paredwse πες μου σε παρακαλώ ειλικρινά, ποιός εξαντλεί τη δυνατότητα της αναζήτησης όταν πρόκειται να γράψει γιά κάποιο θέμα?Ας μη γελιόμαστε είναι πολλοί λίγοι αυτοί πού το κάνουν.Έπειτα όταν γράφω εδώ, ποτέ δεν έχω κατά νού να προσβάλω κάποιον.Ούτε ότι όσοι ασχολούνται με το Ινσόμνια είναι αργόσχολοι.Αν πίστευα κάτι τέτοιο δεν θα ήμουν μέλος εδώ.Μέσα από τις συζητήσεις έχω πάρει πολλές απαντήσεις όπως καί έχω βοηθήσει πιστεύω. Όσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα έκανα πως δεν ήξερα γιά το con.Απλά θεώρησα πως θέτοντάς το έτσι,βοηθώ περαιτέρω στον προβληματισμό. Αυτά καί εις άλλα με υγείαν.
sotos65 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Thanks για το tip με το unlocker, είχα κι εγώ ένα πεισματάρη φάκελλο που αρνιόταν να διαγραφεί, και το unlocker τον εξαφάνισε!
gerontas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 ...Όσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα έκανα πως δεν ήξερα γιά το con...Για μένα, που έχω διαβάσει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάποιες απαντήσεις σου, ήταν φανερό από την αρχή ότι κάνεις πλάκα. Οταν, μάλιστα έγραψες, Πού να προλάβεις να διαβάσεις τόσα topics έχουμε καί δουλειές.η υποψία μου έγινε βεβαιότητα, καθώς η μέχρι τώρα συμπεριφορά σου, δεν δικαιολογούσε τίποτε περισσότερο από ένα "συγγνώμη ρε παιδιά". Βαλε όμως κι εσύ μωρέ αδερφέ μου ένα emoticon, εμείς διαβάζουμε μόνο (όσα προλαβαίνουμε από) τα θέματα που μας ενδιαφέρουν, ο άλλος -να λέμε και του στραβού το δίκιο- είναι υποχρεωμένος να διαβάζει πολύ περισσότερα. Καλή προσπάθεια πάντως. ΥΓ: Να προβλέψω τη συνέχεια; "Ευχαριστούμε που παίξατε μαζί μας... κλπ. κλπ." :-P
antonis_wrx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 άμα δοκιμάσει να τα κάνει rename από command prompt?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 [...]ΥΓ: Να προβλέψω τη συνέχεια; "Ευχαριστούμε που παίξατε μαζί μας... κλπ. κλπ." :-P Βλέπεις ότι με έχεις παρεξηγήσει; :razz:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.