Προς το περιεχόμενο

Τα WIN XP αρνούνται να μετονομασουν φακέλους στο φάκελο «Τα έγραφά μου»

ksp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να δημιουργήσω ένα φάκελο π.χ τεστ μέσα στα έγγραφά μου, αλλά το όνομα του φακέλου παραμένει πάντα «Φάκελος» και δεν μπορεί να μετονομαστεί…

Τι φταίει?

P.S ο υπολογιστής είναι σε δίκτυο με file sharing...

Δημοσ.

Καμιά φορά συμβαίνει και πεισμώνει το ρημάδι για μηχάνημα. Απλά κλείστο και ξανάνοιχτο και κάνε τη δουλειά σου μετά. Η επανεκκίνηση δεν κάνει τίποτε. Μόνο το κλείσιμο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα windows αρνούνται να δημιουργήσουν φάκελο με όνομα con

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αν διάβασες ΕΝΑ από τα topic που είχαν ανοιχτεί γι'αυτό το... "πρόβλημα" που ανακάλυψαν και παρουσίασαν ως... αξιοπερίεργο:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=123437

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=121770

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=108687

• Super Moderators
Δημοσ.
Πού να προλάβεις να διαβάσεις τόσα topics έχουμε καί δουλειές.

Επιτέλους επέστρεψε η λογική του lazaross: ο χρόνος μου είναι πολύτιμος, εσείς προφανώς ξύνεστε, οπότε ξαναρωτάω γιατί βαριέμαι να ψάχνω.

Εύγε!

Δημοσ.
Προσπαθώ να δημιουργήσω ένα φάκελο π.χ τεστ μέσα στα έγγραφά μου' date=' αλλά το όνομα του φακέλου παραμένει πάντα «Φάκελος» και δεν μπορεί να μετονομαστεί…

[/quote']

Δοκίμασε το γνωστό "unlocker" είναι στα files του insomnia. Διαγράφει/μετονομάζει τους φακέλους/αρχεία και λοιπά.

Αν δεν πετύχει δοκίμασε να ψάξεις με τη λέξη "unlocker" εδώ και θα βρείς όλα τα θέματα που το χουν προτείνει, μαζί με άλλα αντίστοιχα εργαλεία ή μεθόδους.

Δημοσ.
Επιτέλους επέστρεψε η λογική του lazaross: ο χρόνος μου είναι πολύτιμος' date=' εσείς προφανώς ξύνεστε, οπότε ξαναρωτάω γιατί βαριέμαι να ψάχνω.

Εύγε![/quote']

paredwse πες μου σε παρακαλώ ειλικρινά, ποιός εξαντλεί τη δυνατότητα της αναζήτησης όταν πρόκειται να γράψει γιά κάποιο θέμα?Ας μη γελιόμαστε είναι πολλοί λίγοι αυτοί πού το κάνουν.Έπειτα όταν γράφω εδώ, ποτέ δεν έχω κατά νού να προσβάλω κάποιον.Ούτε ότι όσοι ασχολούνται με το Ινσόμνια είναι αργόσχολοι.Αν πίστευα κάτι τέτοιο δεν θα ήμουν μέλος εδώ.Μέσα από τις συζητήσεις έχω πάρει πολλές απαντήσεις όπως καί έχω βοηθήσει πιστεύω.

Όσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα έκανα πως δεν ήξερα γιά το con.Απλά θεώρησα πως θέτοντάς το έτσι,βοηθώ περαιτέρω στον προβληματισμό.

Αυτά καί εις άλλα με υγείαν.

Δημοσ.

Thanks για το tip με το unlocker, είχα κι εγώ ένα πεισματάρη φάκελλο που αρνιόταν να διαγραφεί, και το unlocker τον εξαφάνισε!

Δημοσ.
...Όσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα έκανα πως δεν ήξερα γιά το con...
Για μένα, που έχω διαβάσει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάποιες απαντήσεις σου, ήταν φανερό από την αρχή ότι κάνεις πλάκα.

Οταν, μάλιστα έγραψες,

Πού να προλάβεις να διαβάσεις τόσα topics έχουμε καί δουλειές.
η υποψία μου έγινε βεβαιότητα, καθώς η μέχρι τώρα συμπεριφορά σου, δεν δικαιολογούσε τίποτε περισσότερο από ένα "συγγνώμη ρε παιδιά".

Βαλε όμως κι εσύ μωρέ αδερφέ μου ένα emoticon, εμείς διαβάζουμε μόνο (όσα προλαβαίνουμε από) τα θέματα που μας ενδιαφέρουν, ο άλλος -να λέμε και του στραβού το δίκιο- είναι υποχρεωμένος να διαβάζει πολύ περισσότερα.

Καλή προσπάθεια πάντως. thumbsup2.gif

ΥΓ: Να προβλέψω τη συνέχεια; "Ευχαριστούμε που παίξατε μαζί μας... κλπ. κλπ." :-P

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

ΥΓ: Να προβλέψω τη συνέχεια; "Ευχαριστούμε που παίξατε μαζί μας... κλπ. κλπ." :-P

Βλέπεις ότι με έχεις παρεξηγήσει; :razz:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...