apaixtos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 mou epese sthn adilipsi mou auto endiaferon project.fainetai pola uposxomeno kai an den me apata h mnhmh mou sundoma tha paixtei sto cinema me psifiaki eikona stil final fandasy.parathetw mia mikri perigrafi tou. The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe is a definitive action adventure based on the Walt Disney Pictures and Walden Media film capturing the renowned and beloved book series from author C.S. Lewis. Players enter the world of Narnia, a land frozen in eternal winter by the evil powers of the malevolent and evil White Witch. In order to end this frigid captivity and free his people, the mighty lion Aslan, true ruler of Narnia, invokes an ancient prophecy. pws sas fainetai?elpizw na einai kaloftiagmeno.pandws sto exwteriko kanoun ekteneis anafores se auto.lene oti tha exei poli kalo gameplay...xerete official pote tha bgei?postaretai extra plirofories...
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 εγώ σε 5 λεπτά θα το έχω ..οπότε θα γράψω ενα μικρό review!
apaixtos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 swstos o paixths...:)postare endipwseis.trogomai gia tha tainia kai an isxioun osa lene gia to game prepei na axizei ton doro girw apo to onoma tou.perimenw tis andipwseis sou!!!
chill Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Οι σημερινοί 25άριδες πρέπει να δώσουν την δέουσα προσοχή σε αυτό το παιχνίδι μαζί με την ταινία. Θυμάστε αγαπητά μου παιδιά ΕΤ-1 πριν 15 χρόνια περίπου που πρόβαλε την ανάλογη σειρά??? Εγώ την είχα διαγράψει από την μνήμη μου αλλά όταν επισκέφτηκα το official site ζωντάνεψε μπροστά μου όλη η ιστορία παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια. Το παραμύθι είναι εκπληκτικό και περιμένω εναγωνίως πλέον game/movie. Στα αυτιά που από αυτό το flashback ηχεί το βαρύ αγγλικό αξάν της ζουμπουρλής φακιδομήτας πρωταγωνίστριας της σειράς. Χαχαχαχαχαχα. Πολύ κλάμα θυμάμαι είχα ρίξει στην τελευταία μάχη όπου το λιοντάρι μας θυσιάζεται. Childhood reloaded, disney περιμένουμε θαύματααααααα. Ποιός Harry???? Narnia FTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
apaixtos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 ondws.an kai den thimame thn seira katholou osa exw dei me exoun enthousiasei sfodra:))) perimenw pws kai pws thn tainia alla kai to game!!!!
chill Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Αν θυμάμαι καλά το όλο story λάμβανε χώρα κατά τη διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου. Παιδιά κατοικούσαν σε ένα τεράστιο σπίτι (ορφανοτροφείο αν θυμάμαι καλά ?) σε επαρχία της Αγγλίας και περνούσαν μέσα από μια ντουλάπα στο παράλληλο κόσμο της Narnia. Το μόνο που με χάλασε είναι περι στύλ ff ταινίας. Μια χαρά ήταν τα κουστουμάκια της σειράς αλλά σιγά μην ενθουσιάζονταν με αυτά η σημερινή πιτσιρικαρία. Άντε μπας και με τον ντόρο της ταινίας αρχίσει η κρατική tv να προβάλει την σειρά από την αρχή για να ολοκληρωθεί το flashback. Τόσα σκουπίδια έχει ας στείλει ένα για ανακύκλωση και ας χώσει Narnia μπας και πιάσουν τόπο τα λεφτά που της σκάμε κάθε δίμηνο. EDIT : Είδα το teaser, πολύ διαφορετικό από την σειρά όσων αφορά τους κύριους χαρακτήρες - εν ολίγοις no ζουμπουρλή με φακίδες και με δόντια σκίουρου - αλλά κατά τα αλλα όμοιο. Ελπίζω ο Aslan να μην πεθάνει εδώ, γιατί μαζί με τον θάνατο που θα λάβει χώρα στον Harry βλέπω η μικρή μου αδερφή να περνάει χριστούγεννα μέσα στην μαύρη πλερέζα lol. Εις αναμονή!
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 δυστηχώς το game ...είναι πατατούλα ας περιμένουμε την ταινία!
chill Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Chaos, για πες περισσότερα........... Σε fx5200 τρέχει το παιχνίδι???
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 δυστυχώς το game ...είναι πατατούλα ας περιμένουμε την ταινία! Ζητώ συγνώμη ,μάλλον επηρεάστηκα λίγο απο τα αρνητικά σχόλια των ανηψιων του θείου(είναι λίγο βλαμένα )..Είμαι στο level 3 τώρα και το θεωρώ πολύ καλό..Ορίστε ενα μικρό review. ->Τα γραφικά αρκετά καλά αν και όχι τέλεια 6/10 σκεφτείτε λίγο σαν του sillent hill Μέσα σε κλειστούς χώρους..δηλαδή ικανοποιητικά ..ισως το 6/10 να είναι και λίγο αυστηρό..Πολύ ωραία τοπία Και χρώματα σε εξωτερικούς χώρους! ->χειρισμός 9/10 απλοικός και πρακτικός παίζω με το joypad πολύ ξεκούραστα..! ->Ατμόσφαιρα 8/10 ηχος τοποθεσίες και η πλοκή συνθέτουν ενα αρτιότατο σύνολο που κρατάει συνεχώς το ενδιαφέρον του gamer.τα videakia(τα οποία πρέπει να είναι απο την ταινία) σε βάζουν μέσα στο κλίμα του παιχνιδιού! ->Μουσική και ήχος 8/10 αρκετά καλός χωρίς να μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα ακόμη μιας και είμαι στο 3ο level. ->Εθισμός ?/10 μέχρι το 3ο level 10/10 ->Απαιτήσεις σχετικά λιγοστές για τα δεδομένα της εποχής παίζει ανετα σε ενα αξιοπρεπή επεξεργαστή και σε μια fx5200 η ati 9200 το minimum βέβαια..Ενδεικτικά σε εναν XP 2500+ και μια 9700np παίζει με όλα τα γραφικά full στην υψηλότερη ανάλυση ομαλότατα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Εγώ πραγματικά που δεν είμαι gamer με έχει καθηλώσει και περιμένω με αγωνία την πλοκή του παιχνιδιού! Κατα μέσο ορο πολύ καλό παιχνίδι MUST φυσικά για τους παλιους που ηταν fun της σειράς και της ταινίας..αλλά και για τους νέους που θέλουν να εξερευνήσουν τον μαγικό κόσμο της NARNIA
panosp1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 opws leei kai o filtatos apo pano ta grafika den einai tipota to idiaitero alla einai ikanopoiitika... o xeirismos einai sxetika eykolos.... genika iparxei mia roi.... mexri stigmis exo ftasei sto 60% tou paixnidiou kai to paizo gia 2 vradia.... opote pano apo 3-4 meres den nomizo na 8elei gia na teleiosei.... Genika den eimai apogoiteymenos alla pistevo to paixnidi 8a einai poli kalitero otan paizoun 2 atoma mazi.... giati se merikes pistes exeis kai ta 4 aderfia kai prepei na allazeis sinexeia xaraktires (gia health ktl ktl).... kai katantaei kourastiko/spastiko.... p.s. re paidia sto 57% peripou... stin maxi me ti magissa... pos tin pernas ? ayti i fotia pou vgazei meta apo to tojo ti simainei ?
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 και συνεχίζω λέγοντας οτι όσο πιο πολύ παίζεις τόσο πιο πολύ κολάς.. ΕΘΙΣΜΟΣ 9/10 ιδίως εαν πάιζουν 2 άτομα είναι εκπληκτικό! Γραφικά 7/10 τοποθεσίες αρκετές και χρώματα έντονα.Βέβαια δεν εκμεταλέυεται οτι ποιο τελευταίο απο γραφικά αλλά είναι αρκετά ικανοποιητικά. Χειρισμός 9/10 ευκολος ξεκούραστος και ωραίες κινησεις combos. Ατμόσφαίρα 9/10 τέρατα μάγισες γουρουνάκια και πολλά άλλα καλούδια που πρέπει να σκοτώσεις Ηχός 6/10 οχι τιποτα το ιδιαίτερο απλά καλός. Πραγματικά είχα πολύ καιρό να κολήσω με game το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δηλαδή εμένα που είναι το αγαπημένο μου παιδικό βιβλίο (καθώς ήταν και το πρώτο που διάβασα όταν ήμουν τόόόσο δα παιδάκι), θα με ξετρελάνει το παιχνίδι, ε; Αχ, μακάρι να είναι καλή και η ταινία! Από ότι έχω δει πάντως μέχρι τώρα, η φαντασία μου συμφωνεί με του σκηνοθέτη, οπότε πιθανόν όχι απλά να μου αρέσει σαν μια άλλη εκδοχή, αλλά να την νιώσω σαν ταινία που θα γύριζα και εγώ ο ίδιος. Ας μην σκέφτομαι όμως έτσι, γιατί πάω συστημένος για απογοήτευση. Η σειρά εμένα δε μου άρεσε. Είχα δει μερικά επεισόδια, αλλά μου φάνηκε κάπως περίεργη. Έλειπε το μεγαλείο.
chill Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Τώρα το είδα και εγώ. Δεν ενθουσιάστηκα αλλά εμπιστεύομαι το prof_chaos για την συνέχεια. Για τις μικρές ηλικίες πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή.
gherudos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 ax pws to thumamai sto Et-1 den exana epeisodio... Kai tous mellops evlepa tous thumaste?Me to megalo mwro...Ti gelia..
apaixtos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Pandws paides to game exei bgei idi se ps2...exw ps2 tsiparismeno kai kolazomai na to tsibisw...alla den xerw mhpws sto pc einai kalhtero.se tetoia games boitha kai to pondiki ston xeirismo...pandws to trailer ths tainias einai poli kalo...ande na erthei na pame na porothoume...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.