kostelo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: καθε μια βδομαδα περιπου κανω ανασυγκροτηση στους δυο σκληρους του pc μου.χρησιμοποιω το προγραμμα perfect disk 7.0.42 κι οχι την ενσωματωμενη ανασυγκροτηση των windows.ενω δουλευε μια χαρα τοσες φορες που το χρησιμοποιουσα εδω και δυο μερες οταν παω να ανοιξω το perfect disk μου πεταει το μηνυμα "failed to connect to computer GIANNIS (η ονομασια του υπολογιστη)" Η υπηρεσια δεν ανταποκριθηκε στην αιτηση εκκινησης ή ελεγχου μεσα σε ευλογο χρονο (0x8007041d). Παω στην ανασυγκροτηση δισκων των windows και ενω εμφανιζει και τους 2 δισκους μια χαρα οταν κανω κλικ ειτε στο αναλυση ειτε στο ανασυγκροτηση δε γινεται τιποτα.τελος παω και απο γραμμη εντολων με το defrag και μου λεει "Τα windows δεν εχουν δυνατοτητα συνδεσης στο μηχανισμο ανασυγκροτησης δισκων" Παρεπιμποντως ειχα απο μερες ψιλοπειραξει τις services των XP με τον οδηγο του blackviper αλλα δουλευε εδω και καιρο μια χαρα.εχω το νορτον 2005 οποτε δε πιστευω να χω ιο και υποψιαζομαι οτι μαλλον ειναι καποια υπηρεσια του συστηματος που δε μπορει να εκκινησει.μπορει να με βοηθησει κανεις? ελπιζω να μη χρειαστει φορματ γιατι εχω κατεβασει ολα τα windows updates και πολλα αλλα τα οποια θα χαθουν και θα μου παρει μερες με την pstn να τα ξαναβαλω.
Dikemou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Σαν μια πρώτη κίνηση, δες αν το "Logical Disk Manager" είναι ενεργοποιημένο στα Services...
geovard Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δεν καταλαβαινω γιατί κάνετε τη ζωή σας δύσκολη.Γιατί δεν χρησιμοποιείς την ανασυγκρότηση των windows πού είνα 100 % συμβατή?
kostelo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 το Logical Disk Manager ηταν στο μη αυτοματο και το εκκινησα και το εβαλα και στο αυτοματο αλλα και παλι τιποτα.η ανασυγκροτηση των windows αν διαβασες πιο πανω ειπα οτι δε λειτουργει και αυτη ουτε απο γραμμη εντολων ουτε και κανονικα.ανοιγει μεν αλλα οταν κανω κλικ ειτε στο ανασυγκροτηση ειτε στο αναλυση δε γινεται τιποτα οσες φορες και να πατησω.καμια ιδεα?
clio1400 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μου ειχε τυχει και εμενα αυτο με το συγκεκριμενο προγραμμα (μετα απο χρηση καποιων προγραματων registry cleaners) και διορθώθηκε με uninstall kai install again!!
kostelo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 θα το δοκιμασω να το κανω unistall και θα σας πω.
kostelo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 το εκανα αλλα τιποτα γαμωτο και η μαλακια ειναι δε μπορω να κανω και την ανασυγκροτηση των windows.δε θα μπορεσω να ξανακανω ανασυγκροτηση μου φαινεται.τσαμπα format μες στο ισωμα δε λεει παλι...
giorgos th. Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 alitheia,giati den tin kaneis apo ta windows opos leei o geovard?
kostelo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 ως εκ θαυματος επανηρθε! εκανα παλι unistall και μετα install και ξεκολλησε.απλα την προηγουμενη φορα ειχα ανοιχτες τις υπηρεσιες για να τις ρυθμιζω ταυτοχρονα και αοταν πηγα να το εγκαταστησω μου πεταξε οτι δε μπορει να εγκαταστησει τις υπηρεσιες PDScheduler και PDengine και πατησα ignore και δεν εγινε.τωρα που το εκανα απ την αρχη δουλεψε.να σαι καλα clio1400 για την ιδεα.
kostelo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 alitheia,giati den tin kaneis apo ta windows opos leei o geovard? απανταω εκ των υστερων αφου εφτιαξε αλλα για να διευκρινησω οτι δε μπορουσα απ τα windows οπως ειπα για τριτη φορα.παρεμπιπτοντως ουτε τωρα μπορω να κανω απ τα windows αλλα μονο απ το perfect disk αλλα ευτυχως που μπορω τουλαχιστον.
XAINHS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 ayto shmbenei giati to perfect disk exei spyware kai an exeis programata anti spyware kai skanareis shmbenei ayto!alla einai polu kalo programa!
clio1400 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 ως εκ θαυματος επανηρθε! εκανα παλι unistall και μετα install και ξεκολλησε.απλα την προηγουμενη φορα ειχα ανοιχτες τις υπηρεσιες για να τις ρυθμιζω ταυτοχρονα και αοταν πηγα να το εγκαταστησω μου πεταξε οτι δε μπορει να εγκαταστησει τις υπηρεσιες PDScheduler και PDengine και πατησα ignore και δεν εγινε.τωρα που το εκανα απ την αρχη δουλεψε.να σαι καλα clio1400 για την ιδεα. Τιποτα φιλε μου. Οτι χρειαστεις εδω ειμαστε...
clio1400 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 ayto shmbenei giati to perfect disk exei spyware kai an exeis programata anti spyware kai skanareis shmbenei ayto!alla einai polu kalo programa! Δεν εχει spyware απλα ισως καποιο Regcleaner prog εκανε την ζημια. Anyway
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.