GIANNISPATRA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 λοιπόν επειδή έψαξα όχι παντού βρήκα ότι ο καλύτερος τρόπος για να ενώσω δύο μέρη της ταινίας με το virtualdub append avi segment αλλά τελικά σε εμένα δε γίνεται συγκεκριμένα μου βγάζει το σφάλμα όταν πάω να κάνω append το εξής : connot append segment C:\documents and settings\:" the audio streams have different sampling rates (14471.000000 vs. 14527.000000) δοκίμασα επίσης και άλλη ταινία που είναι χωρισμένη σε δύο να την κάνω και αυτή αλλά ούτε αυτή γίνεται . Τελικά μήπως υπάρχει άλλο πρόγραμμα ή ξέρει κανείς πως να το διορθώσω αυτό το problem ? Επίσης θέλω όταν ενώσω τις δύο σε μία να ενώσω και τους υπότιτλους με ποιο ? thanks αν έχει αναφερθεί ξανά στα επισημασμένα threads τότε αρκεί ένα λινκ και κλείδωμα .
scarface Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 VSO DivXToDVD afto xrisimopio ego kai kanena problem
GIANNISPATRA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 και τι μπορεί να ενώσει και τα δύο divx?
marios1957 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Προφανώς θα έχει VBR mp3 ο ήχος. Δύο λύσεις:Χρησιμοποιείς την (τροποποιημένη) έκδοση NanDub η "απλώνεις" τον ήχο σε full mode (πιάνει χώρο) και ξαναενώνεις. Αν θες να τα κάνεις DVD,δεν χρειάζεται όλη αυτή η διαδικασία.Υπάρχει sticky για το avi2dvd,δουλεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.