Προς το περιεχόμενο

isdn γραμμή και dial up connection

panmik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω isdn γραμμή στο σπίτι αλλά χρησιμοποιώ πρόσβαση απο panafonet. Έχω συνδέσει στην αναλογική θύρα του netmod ένα 56κ modem μέσω του οποίου και συνδέομαι. Στην αρχή έμπαινα με ταχύτητα στα 50.4 kbps. To τελευταίο διάστημα όμως με τα χίλια ζόρια 33.2 kbps. Προχθές έδωσα στο 121 του ΟΤΕ βλάβη προκειμένου να κάνουν μέτρηση στη γραμμή μου ώστε να μπορέσω να εντοπίσω τυχόν απώλειες σήματος που ενδεχομένως να ευθύνονται για τις κακές συνδέσεις. Δυστυχώς άλλη μιά φορά ο πΟΤΕ έδωσε ρέστα! . Ο τεχνικός που με πήρε τηλέφωνο , μου είπε οτι "η σύνδεση σου είναι μια χαρά δεν υπάρχει λόγος να ψάχνουμε. Άλλωστε τι περιμένεις απο isdn? καλά είσαι εκεί στα 33kps". Εγώ ένιωσα αν μη τι άλλο αγανάκτηση για αυτα που μου είπε και κάλεσα το ψηφιακό κέντρο και ξαναέδωσα βλάβη. Παλι ο ίδιος με πήρε ...γα@##$ και που είπε ούτε λίγο ουτε πολυ να βάλω adsl. H τεχνική αποψη του επί του θέματος!!!!

φίλοι μου με pstn με panafonet μπαίνουν στα 49.333 kpbs σταθερά.

τι μπορώ να κάνω να δώ τι φταίει? ιδέες προτάσεις καλοδεχούμενες.!!

ευχαριστώ!!

Δημοσ.

1. bale dsl

2. bale dsl

3. bale dsl :)

4. δηλωσε βλαβη, μολις ξαναπαρει ο γνωστος χατζηπαπάγιας, πες ευγενικά "καλημέρα",

- "ο κος panmik"

- ναι κι εσεις?

- απο τον Οτε

- ναι, το καταλαβα, το ονομά σας ρωτησα

- Χατζηπαπάγιας, τι προβλημα εχουμε παλι (και με καθυστερήτε που ειχα κανει χαι σκορ στην πασιεντζα. θελει να προσθεσει);

- τα γνωστα. κλπ, κλπ..

- τα ειπαμε. βαλτε dsl.

- OXI !!! Δεν ειπαμε τιποτα κυριε Χατζηρέμπελε. Εσείς είπατε και ειναι γραμμένο και στο κασσετοφωνάκι (ουπς! ξεχασα να σας πω γι αυτό, αλλα με τόσες σκοτούρες το ξεχασα),

Εγω πληρώνω το 100% του παγίου για ISDN και απαιτω το 100% της λειτουργίας της που ο Εργοδότης σας διαφημιζει.

Κάντε κάτι, γιατι η συνομιλία μας, και ο τοσο έξυπνος τρόπος "προώθησης των νέων τεχνολογιών", θα πάει πρώτα στον εργοδότη σας, και αν δεν αυτος δεν ενδιαφέρεται θα ακολουθήσει η Ε.Ε.Τ, το Υπουργείο, και μετά ο Ευαγγελάτος!!!

Δημοσ.

νομίζω ότι δεν χρειάζεται το 56άρι modem. Σύνδεσε το pc με το netmod και κάνε dialup από το netmod...

Δημοσ.

Στις περισσότερες εταιρίες αυτό ΔΕΝ δουλεύει (και λογικά αφού έχουν μεγάλη διαφορά στην χρέωση ανάλογα με την σύνδεση ISDN/pstn ) .Εγώ πάντως που το δοκίμασα σε bonline απλά δεν μπορούσα να συνθεθώ καν με το netmod...

Δεν χάνεις τπτ να δοκιμάσεις πάντως - χρέωση 1 κλήσης μόνο ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...