GIANNISPATRA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 λοιπόν έχω τρεις εβδομάδες που έχω βάλει την adsl από οτε οτενετ και jetspeedaki 520 i .Αλλά μάλλον καλά λένε οι κακές φήμες για τα jetspeed . Συγκεκριμένα εγώ έκανα φλασάρισμα από μλκια μου από το site της intracom .το πρόβλημα είναι ότι εγώ αφήνω όπως όλοι ανοιχτό το pc για να κατεβάζει .Μερικές φορές όμως ενώ εγώ το έχω ανοιχτώ όταν ανεβαίνω το πρωί κοιτάω ότι το λαμπάκι του usb είναι αναμένο σταματημένο και να μην κατεβάζει τίποτα .πάω να μπω σε sites κλπ τίποτα . τελικά το πρόβλημα κάθε φορά διορθώνεται με το να βγάλω την πρίζα από το routeraki ή να κάνω επανεκίνηση του pc συνδεσιμολογία είναι καλή γιατί μπαίνω κανονικά νετ και κατεβάζω με καλές ταχύτητες 384 τι λέτε να φταίει δεν αντέχω άλλο . σημέιωση αν μερικές φορές επιχειρήσω να μπω στο site του router 192.168.2.1 δεν μπαίνει καθόλου . δηλαδή όποτε του κα.....σει μπαίνει αυτό το έκανε και πριν το flasharisma (αυτός ήταν ο λόγος που το flashara γιατί νόμιζα ότι θα έφτιαχνε) πάντως πήρα στον οτέ οτενετ κλπ και δεν μπόρεσε κανένας να με βοηθήσει για αυτό δέχομαι κάθε δικιά σας βοήθεια thanks για το ενδιαφέρον και sorry για το μεγάλο post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s0st0s Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 allakse ti sindesi tou jetspeed apo usb se lan...sindese to diladi meso tis thiras ethernet ston ipologisti me ena crossover kalodiaki...ego afto ekana kai sothika(sxetika panta etsi???min ksexnas kai ti exeis sta xeria sou, alla kapos prepei na kaneis ki esi ti douleia sou) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNISPATRA Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 ναι αλλά αν δεν κάνω λάθος χρειάζομαι κάρτα δικτύου για να το συνδέσω.με erthernet ή όχι? δεν ξέρω πολλά από αυτά . Δηλαδή το πρόβλημα δεν είναι στο routeraki ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 ναι αλλά αν δεν κάνω λάθος χρειάζομαι κάρτα δικτύου για να το συνδέσω.με erthernet ή όχι? δεν ξέρω πολλά από αυτά . Δηλαδή το πρόβλημα δεν είναι στο routeraki ? Καλησπέρα. Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα, και πήρα μια κάρτα ethernet και το συνέδεσα και το πρόβλημα σταμάτησε. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα το jetspeed αφού μπαίνεις κανονικά στο internet. Πάρε μια κάρτα ethernet και νομίζω ότι θα σταματήσει το πρόβλημα που έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNISPATRA Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 ok thanks αλλά μπορεί να μου προτείνει κανείς κάτι κάλο για να το πάρω αύριο γιατί δεν αντέχω να το βλέπω έτσι . http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=40&Product_Id=108782 βρήκα αυτό είναι κάλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 mia xara einai auti i karta.kai 3com mporeis na pareis pou ine ligo pio akrivi kai einai mia xara.genikos to ethernet einai pio stathero apo to usb kai isos sou lisei ta provlimata. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNISPATRA Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 elpizw na lisei ta provlhmata den exw na xasw kai tipota thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 apla mono 15 euro gia mia karta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 ok thanks αλλά μπορεί να μου προτείνει κανείς κάτι κάλο για να το πάρω αύριο γιατί δεν αντέχω να το βλέπω έτσι . http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=40&Product_Id=108782βρήκα αυτό είναι κάλο ? Καλησπέρα. Φίλε μου έχω ακριβώς την ίδια κάρτα' date=' μια χαρά είναι για τα λεφτά της. Και το ποιο σημαντικό αν δεν το ξέρεις, [b']δεν χρειάζεσαι driver[/b], αντίθετα με την usb που πρέπει να βάλεις. Απλά βάζεις την καρτούλα στο pc και είσαι έτοιμος ούτε driver και τα συναφή. Περιμένουμε να μας πεις αποτελέσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.