Dark-Shadow Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Hi pedes exo ena prob kathe 2 vdomades kano ena scan me 3 i 4 antispyware sinithos Ad-Aware Microsoft Antispyware Spybot ke eTrust pou eine fovero lipon otan kano scan kano prota me to adaware meta ta alla sta lal programata vriskei 2 3 spywares ke mlkies eno sto adaware tpt lete na exei tpt sinexia xrisimopoio mozilla firefox met aapo ola auta kano ena virus check kane 3 evdomades me to kaspersky pro 5.0.390 ke auto vriskei liga lete na mou kanei kamia malakia kanena spyware i tpt alo dld sas na apenergopoiei ta antivirs ke ta antispyware oste na min vriksoun tpt spyware i virus ti lete na pezei?
wizzy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 ektos tou oti einai i megaliteri protasi pou exw diabasei pote mou exw na pw to eksis: Kathe anti-spyware briskei kai katapolema auta pou anagnwrizei. An ipirxe ena pou na anagnwrize ola ta spyware, tote oi alles etaireies tha eixane kleisei ! Gia paradeigma, afou kanw scan me Ad-Aware pou briskei kai apomakrinei 3-4, meta kanw scan kai me to Spybot S&D kai briskei kai auto alla 3-4. Den simainei kati anisixitiko. Apla alles mixanes xrisimopoiei to ena kai alles to allo. Einai fisiko na briskoun diaforetika spywares. Min anisixeis.
kleidokratwr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Hi pedes exo ena prob kathe 2 vdomades kano ena scan me 3 i 4 antispyware sinithos Ad-Aware Microsoft Antispyware Spybot ke eTrust pou eine fovero lipon otan kano scan kano prota me to adaware meta ta alla sta lal programata vriskei 2 3 spywares ke mlkies eno sto adaware tpt lete na exei tpt sinexia xrisimopoio mozilla firefox met aapo ola auta kano ena virus check kane 3 evdomades me to kaspersky pro 5.0.390 ke auto vriskei liga lete na mou kanei kamia malakia kanena spyware i tpt alo dld sas na apenergopoiei ta antivirs ke ta antispyware oste na min vriksoun tpt spyware i virus ti lete na pezei? Που ναι η στίξη; οεο.. Που ναι η στίξη; οεο.. :grin: Μην αγχώνεσαι. Δεν νομίζω οτι παίζει τόσο συνομοσία. Κάνε τα update κανονικά και δεν θα έχεις προβλημα.
Dark-Shadow Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 pedia ta ekana viastika giati eixa na kano mia doulia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.