Προς το περιεχόμενο

Provlima me to Ad-Aware

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi pedes exo ena prob kathe 2 vdomades kano ena scan me 3 i 4 antispyware sinithos Ad-Aware Microsoft Antispyware Spybot ke eTrust pou eine fovero lipon otan kano scan kano prota me to adaware meta ta alla sta lal programata vriskei 2 3 spywares ke mlkies eno sto adaware tpt lete na exei tpt sinexia xrisimopoio mozilla firefox met aapo ola auta kano ena virus check kane 3 evdomades me to kaspersky pro 5.0.390 ke auto vriskei liga lete na mou kanei kamia malakia kanena spyware i tpt alo dld sas na apenergopoiei ta antivirs ke ta antispyware oste na min vriksoun tpt spyware i virus ti lete na pezei?

Δημοσ.

ektos tou oti einai i megaliteri protasi pou exw diabasei pote mou :D exw na pw to eksis: Kathe anti-spyware briskei kai katapolema auta pou anagnwrizei. An ipirxe ena pou na anagnwrize ola ta spyware, tote oi alles etaireies tha eixane kleisei ! Gia paradeigma, afou kanw scan me Ad-Aware pou briskei kai apomakrinei 3-4, meta kanw scan kai me to Spybot S&D kai briskei kai auto alla 3-4. Den simainei kati anisixitiko. Apla alles mixanes xrisimopoiei to ena kai alles to allo. Einai fisiko na briskoun diaforetika spywares.

Min anisixeis.

Δημοσ.
Hi pedes exo ena prob kathe 2 vdomades kano ena scan me 3 i 4 antispyware sinithos Ad-Aware Microsoft Antispyware Spybot ke eTrust pou eine fovero lipon otan kano scan kano prota me to adaware meta ta alla sta lal programata vriskei 2 3 spywares ke mlkies eno sto adaware tpt lete na exei tpt sinexia xrisimopoio mozilla firefox met aapo ola auta kano ena virus check kane 3 evdomades me to kaspersky pro 5.0.390 ke auto vriskei liga lete na mou kanei kamia malakia kanena spyware i tpt alo dld sas na apenergopoiei ta antivirs ke ta antispyware oste na min vriksoun tpt spyware i virus ti lete na pezei?

Που ναι η στίξη; οεο.. Που ναι η στίξη; οεο.. :grin:

Μην αγχώνεσαι. Δεν νομίζω οτι παίζει τόσο συνομοσία. Κάνε τα update κανονικά και δεν θα έχεις προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...