Προς το περιεχόμενο

exei doulepsei kaneis msn se kinito???

lambros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι κινητό έχεις? symbian? Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν διάφορες εφαρμογές Agile Messenger, TurboMSN κλπ... Ο agile μου είχε δουλέψει σε 3230 αλλά δεν ήταν τζάμπα η εφαρμογή και την έβγαλα... Σε κάθε περίπτωση όμως θες internet over gprs.

Δημοσ.

εγώ σε symbian uiq δοκίμασα το ΙM+ το οποίο παίζει πολύ καλά! απλά είναι λίγο δύσκολο να κάνεις chat και να οδηγείς :D lol αλλά γενικά είναι καλή φάση. Υπόψην ότι τα Agile, IM+ κλπ υποστηρίζουν ταυτόχρονα ICQ, MSN, Yahoo, AOL, Jabber και σε μια καινούργια έκδοση είδα Google Talk!

Η μεγαλύτερη χλιδή που είδα όμως ήταν voip με Skype σε windows mobile κινητό over wifi το οποίο παίζει επίσης και σαν messenger over gprs

Δημοσ.

Πόσα Kb όμως χρησιμοποιεί ο MSN για να το χρησιμοποιήσεις μέσω GPRS..

Εγώ έχω χρησιμοποιήσει μέσω WiFi -> VoIP και δούλευε πολύ καλά..

Τώρα έχουν αρχίσει ν' αυξάνονται και τα WiFi spot και χρειαζόμαστε τέτοιες εφαρμογές!

Δημοσ.

Και πες οτι δουλευει ο MSN και πες οτι τον αντεχει και η τσεπη σου, πως στο καλο θα γραφεις απο το "στερημενο" πληκτρολογιο του κινητου?

Δημοσ.

Έχω δουλέψει MSN από το κινητό μου (MPx200) φυσικά χωρίς qwerty πληκτρολόγια αλλά με κλασική μέθοδο των SMS.

Παίζει άψογα...

Δημοσ.

Έχω ένα Qtek 2020i, και το έχει προεγκατεστημένο.

Είναι πολύ βολικό, καθώς το κινητό έχει και πληκτρολόγιο στην οθόνη με μεγάλα πλήκτρα και Τ9 (βέβαια υπάρχει ένα πρόβλημα υπό ορισμένες συνθήκες και δεν ανοίγει, αλλά αναμένεται εδώ και μήνες το καινούργιο firmware).

Πολύ βολικό. Από άποψη δεδομένων, υπολόγισε περίπου 100ΚΒ/15 λεπτά. Υπάρχουν προγράμματα που σου υπολογίζουν τον όγκο δεδομένων και την χρέωση.

Αν έχεις Cosmote Wireles Internet Easy όπως εγώ, δεν πληρώνεις πάγιο, το πρώτο ΜΒ κοστίζει 4.5€, το δεύτερο 3€ και τα επόμενα από 1,5€ (δεν θυμάμαι αν είναι με ΦΠΑ)

Σαν αίσθηση αξίζει, και έχει πλάκα π.χ. να είσαι σε διακοπές και όσο περιμένεις την παρέα να ετοιμαστεί για βόλτα να κουβεντιάζεις στο messenger.

Δημοσ.
Έχω ένα Qtek 2020i' date=' και το έχει προεγκατεστημένο.

Είναι πολύ βολικό, καθώς το κινητό έχει και πληκτρολόγιο στην οθόνη με μεγάλα πλήκτρα και Τ9 (βέβαια υπάρχει ένα πρόβλημα υπό ορισμένες συνθήκες και δεν ανοίγει, αλλά αναμένεται εδώ και μήνες το καινούργιο firmware).

Πολύ βολικό. Από άποψη δεδομένων, υπολόγισε περίπου 100ΚΒ/15 λεπτά. Υπάρχουν προγράμματα που σου υπολογίζουν τον όγκο δεδομένων και την χρέωση.

Αν έχεις Cosmote Wireles Internet Easy όπως εγώ, δεν πληρώνεις πάγιο, το πρώτο ΜΒ κοστίζει 4.5?, το δεύτερο 3? και τα επόμενα από 1,5? (δεν θυμάμαι αν είναι με ΦΠΑ)

Σαν αίσθηση αξίζει, και έχει πλάκα π.χ. να είσαι σε διακοπές και όσο περιμένεις την παρέα να ετοιμαστεί για βόλτα να κουβεντιάζεις στο messenger.[/quote']

Σταύρο, σε ένα άλλο topic που έχεις για το 2020i (προφανώς δεν το έχεις δει) σε έχω ρωτήσει αν μπορεί να παίξει σαν GPS το συγκεκριμένο.

Γίνεται ή θέλει κάτι extra ;

Ευχαριστώ εκ΄ των προτέρων...

Δημοσ.

@stethellas sto elladistan ta dokimasa ola ayta kai paizoun mia xara :)

@antonis_wrx to im+ den einai dwrean alla mporeis na to dokimaseis gia liges meres apo http://www.shapeservices.com/eng/downloads/uiq.php kai an sou aresei na to agoraseis

@DiMoN to 3G oson afora to wireless internet (prosvasi sto net diladi) exei tis idies xreoseis apoti vlepo stin cosmote. apla to 3G nai men einai pio grigoro alla den pianei pantou. ayto omos den einai problima giati opou den pianeis 3g xrisimopoieis to gprs. promitheyese loipon ena oraio 3G simaki kai eisai arxon!

sxetika me to an einai voliko i oxi na kaneis chat apo to kinito, exo na po oti fysika kai den einai san to pc (ektos apo ta kinita me qwerty pliktrologia pou volevoun polu) ! alla apo tin alli den mporeis na kouvalas pantou ena laptop :)

(eidika se varetes katastaseis einai oti prepei ena kinito me im ;)

fysika, ektos apo chat mporeis pleon na ekmetaleyesai full otidipote sxetiko me net: www, rss, mail, telnet klp

osoi loipon exoun symbian, i windows mobile kinita mporoun na arxizoun na paizoun ;D prosoxi mono ston ogko!

(sorry pou anoiksa ligo to topic :? )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...