yiasin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Γεια σας. Μια μικρή βοήθεια σχετικά με πρόβλημα των windows. Μου καίει όλα τα cd/dvd που παω να γράψω. Με όποιο πρόγραμμα και να δοκιμάσω. Επειδή έχω laptop δεν έχω το αυθεντικό cd των windows και δεν μπορώ να κάνω διόρθωση των windows κτλ. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να διορθώσω το πρόβλημα αυτό εκτός απότ το να κάνω format??? είμαι σε περίοδο διπλωματικής και δεν έχω χρόνο για να βάλω πάλι όλα τα προγράμματα και να κάνω όλες τις ρυθμίσεις... ευχαριστώ ps. windows xp sp2 greek home edition. acer 1682
christos1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Γεια σας. Μια μικρή βοήθεια σχετικά με πρόβλημα των windows. Μου καίει όλα τα cd/dvd που παω να γράψω. Με όποιο πρόγραμμα και να δοκιμάσω. Επειδή έχω laptop δεν έχω το αυθεντικό cd των windows και δεν μπορώ να κάνω διόρθωση των windows κτλ. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να διορθώσω το πρόβλημα αυτό εκτός απότ το να κάνω format??? είμαι σε περίοδο διπλωματικής και δεν έχω χρόνο για να βάλω πάλι όλα τα προγράμματα και να κάνω όλες τις ρυθμίσεις... ευχαριστώ ps. windows xp sp2 greek home edition. acer 1682 Καλησπέρα. Μήπως φταίνε τα δισκάκια που έχεις και για αυτό τα καίει? Δοκίμασε και με κάποια άλλοι μάρκα δισκάκια για να δεις αν είναι εκεί το πρόβλημα. Επίσης αν δεν έχεις κάνει κάποια αναβάθμιση στο firmware του dvd recorder που έχεις θα σου πρότεινα να κάνεις. Αν σου είναι εύκολο μπορείς να πεις με ποιο πρόγραμμα προσπαθείς να κάνεις εγγραφή, και ποια version του προγράμματος έχεις.
madsc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Αν μιλάμε για WinXP os τσέκαρε μέσα από device manager στον eide controller αν η συσκευή εγγραφής δουλεύει σε κάποιο dma mode. Αν στα advanced settings του controller γράφει PIO mode απεγκατάσταση τον controller κ restart. Αν δεν είναι από εκεί, δοκίμασε να γράψεις σε αρκετά χαμηλότερη ταχύτητα από τη μέγιστη κ σε καλύτερα media με verify. /sc
markospap Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Ektos apo ta parapanw pou eipan ta paidia, kane ena update se nero. Mporei na ftaiei kanas odhgos pou vrisketai mesa...
ODT Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Το πρόβλημα σου προέκυψε ξαφνικά ή από την αρχή δεν έχεις καταφέρει να γράψεις κανένα δισκάκι; Όταν λες τα καίει,ενοείς πως σου βγάζει κάποιο μήνυμα σφάλματος την ώρα της εγγραφής;(καλό θα ήταν να το μοιραστείς μαζί μας) ή απλά τα δισκάκια δεν παίζουν στο laptop σου; Αν ισχύει το δεύτερο, δοκίμασες να δεις αν παίζουν αλλού; Μήπως έχει πρόβλημα το drive σου;
Petza Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Mpa mallon gia DMA problima fenete opws eipe kai o madsc
yiasin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 geia sas... signomi alla gia 2meres den eixa laptop mazi mou aki den mporesa na apantiso... loipon exo kataferi na grapso 2-3 cd/dvd alla exo kapsi alla 10. exo balei to nero 7.0.1.2 an den kanolathos me tis terasties ekdosis tou nero. tha kano uninstall to dvd drive kai tha sas po ta neotera. EPISIS pos sto "mpip" allazeis tin taxitita egrafis sto nero 7??? den me afini na allxo kai grafo panta sto max!!! thanx!!! ps. kanonika diskakia tdk cd kai dvd pou exo grapsi apires fores xrisimopio...
Petza Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 tsekare to DMA leme !!!! Mono an einai PIO Mode kane Unistal to IDE Channel An einai DMA min to pirakseis
yiasin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 den itan se PIO mode. itan se DMA (ultra dma mode 2) tora psaxno na bro pos antigrafo me xamiloteri taxitita sto nero 7.0.1.2 kai na dokimaso media verify. prepi na grpaso se mikroteri taxitita gia na do ti ftaiei kai den iparxei auti i epilogi sto neo nero (an kai mou fenete koufo na min iparxei... se mena pantos den bgazi!!! )
MAFIA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Dokimase na grapseis apo kapoio allo programma h dokimase apo ta windows (copy - paste & write to cd) an den to grapsei oute apo ekei den 8a einai to problhma sto nero.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.