Προς το περιεχόμενο

ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗ ΠΡΙΖΑ!!!

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά όχι και πόλωση σε εναλλασόμενο!!! Προφανώς εννοείς πολικότητα, που ούτε αυτό υπάρχει στο ΑC. Δεν υπάρχει + και -, υπάρχει ουδέτερος, φάση κ γείωση.

Για το 3φασικό, καλύτερη εξήγηση δε μπορεί να δοθεί απ' αυτήν του ppetr

Το να τραβήξεις επίσης γείωση στο έδαφος δεν είναι κ τόσο απλό σε ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση, αν και κατά 90% υπάρχει γείωση στο έδαφος, το επιβάλλει ο νόμος.Σε σωλήνα νερού οι γειώσεις έμπεναν 20-30 χρόνια πριν!

Προφανώς υπάρχει πρόβλημα διαρροής στη συγκεκριμένη πρίζα.

Επίσης, τα παραδείγματα που ανέφερες: λάμπα, τηλεόραση δε χρειάζονται γείωση, οπότε δε μπορείς να κρίνεις από αυτά!

Δημοσ.
Ρε παιδιά όχι και πόλωση σε εναλλασόμενο!!! Προφανώς εννοείς πολικότητα' date=' που ούτε αυτό υπάρχει στο ΑC. Δεν υπάρχει + και -, υπάρχει ουδέτερος, φάση κ γείωση.

Για το 3φασικό, καλύτερη εξήγηση δε μπορεί να δοθεί απ' αυτήν του [b']ppetr[/b]

offtopic: Ο καθένας στον τομέα του. Η πλειοψηφία στους υπολογιστές, τα δίκτυα και τα php, και εγώ στα Η/Μ

Φίλε μου να ελένξεις τη συγκεκριμένη πρίζα (μέχρι τον πίνακα) μήπως δεν πατάνε μέσα τα καλώδια σωστά ή κάποια σύνδεση έχει χαλαρώσει (εφόσον η άλλη δουλεύει κανονικά)

Δημοσ.

ego leo na baleis ena polimetro sthn priza kai na deis th reyma exeis. an den einai sosto tote na proxoriseis se otidipote alo.

omos pisteyo, apo oti exo diabasei sto post, oti einai thema gioshs.

Δημοσ.

na po kai go..ean eine poli xrisimopiimeni i priza ..xalaronoun oi ypodoxes kai isos na mi kanei kali epafi. efoson se alles prizes douleuei to pc..

exeis dokimasei na valeis ena poliprizo kai meta to PC?

Δημοσ.
''Θα σας πω την μικρή πονεμένη μου ιστορία που με συνεκλόνησε στα 16 μου χρόνια. Το όνομά μου είναι Ηλεκτρούλα' date=' ο μπαμπάς μου με φώναζε Τούλα και μου'μεινε! Κλαψ! Aαα! Ξέχασα να σας πω, πως είμαι μια πριζούλα τριπολικιά... Άμε τι νομίζεται! Εκείνον, άχ! εκείνος, τον έλεγαν Καλώδιο...''

Χάρυ Κλυν [img']http://www.bestsmileys.net/happy/dance1.gif[/img]

Πες μου ότι έχεις το δίσκο να σε χρυσώσω .... :)

sorry για το off-topic :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...